2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya kendime cok sorunluymusum gibi geliyo...Rabbim beterinden korusun ama iste ne bilim hem hashimoto tiroid im var doktorum genetik demisti babamdan ve halamdanmis muhtemelen onlardada tiroid yuksek cikmisti...Akdeniz anemisi tasiyicisiyim oda annecigimden...Bide reflum var bu hamilelikte dahada artti gaviscon iciyorum cok cekilmez olunca...
Yani önceden bunlar gozume batmiyodu ama bebek saglikli olmiycak bu kadar seyin icinde diye kafa takiyorum....

Bu kadar olumsuz düşünürsen olumsuz olur. Allah derdini de verir dermanını da. Benim arkadaşım hamilelikte taş düşürdü üstüne diyalize bağlandı direndi sapasağlam kızı var şimdi. Bi başka arkadasım Akdeniz ateşiydi Fmf hastası oda çok sağlıklı bir kız doğurdu. Ben ise 113 kilo hamile kaldım doktor Herşeyi Yasakladı ama ben Varolan elimdeki Güzelliklerle önümdeki 9 aya odaklandım yalnızca. Sağlıkla doğumumu yapacağım. Hem de Herşeyi inat normal doğum :)

Elbet hersey Rabbimden...Daha zor durumda olan hamilelerde var.Sukrediyorum ama kafama takiyorum sadece.Endise ediyorum.Hamile olmadan once boyle korkularim yoktu.Ilacimi icip bazi seyleri kisarak yemeyerek hayatima devam ediyodum.Ama simdi can tasiyoruz.Onun sagliksiz olabilme ihtimali korku veriyor sadece.
Insallah sizde saglikla normal dogum yapip bebeginizi kucaginiza alirsiniz...Tesekkur ederim biraz rahatladim orneklerle :)

2.50 ve altı diye biliyorum cnm

Kizlar doktor bana gel hem kese görünür hem de kalp atisini dinleriz dedigi gün ben 6+2 olmus olcam kalp atisi duyulur mu sizce?

Selam :) sizin ne kadar cikti tsh gebelik esnasinda...ilaciniz kac mg
Kızlar gebelikte TSH 1,2 ve 2,5 Arasında olması gerekiyormuş.
Benim başlangıç 4,95 çıktı 4haftalık iken hemen ilaç yükseltildi ve 2 hafta sonraya kontrol verdi. Gebelikte ilk etapta yükselir sonra düzene girer dedi Dr.
Yalnız hasimato hastalarının kontrolleri aylık Olmalı ve endokrin Dr Olmalı. Aman kızlar ihmal etmeyin.

Ay geçmiş olsun ya.benimde bulantılar arttı erik ve leblebiyle besleniyorum resmen.en son 7. Haftada gördük bizde kalp atışlarını dinledik gayet iyiydi.imkan olsada hergün görsek keşke
Aynen canim yaa insan simdiden özlüyo.bakalim bizdiklar dogdukdan sonra ne olacakk.ilk aylar pertimiz cikacak kesin ama olsun deger minnoslarimiza

Mrbbbb kızlarr ben bugun baya gezdim hava güzeldi...geçen haftaya kadar kolumu kaldıramıyordum halsizlikten şimdide enerji patlaması yaşıyorum tabi eve gelince yine halsizlik çöküyor enteresan durumlar bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…