- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.161
Bende yeni başladı cnm ya beyaz bende telaslandim ama doktordan çıktıktan sonra başladı oyüzden soramadim...ultrasona girdim birkaç saat sonra başladı acep nidenKızlar, siz de beyaz akıntı var mı? Hatta bazen sarımtırak oluyor. Dr. Önemli bir şey değil dedi ama ben tedirgin oldum.
İnşallah cnm ya, belirti olmayınca sanki yok gibi ,dün bana Arkadaşlarım geldi biraz iş gördüm tabi azıcık yoruldum çok deil ama iyiym progesteron kullanıyorum kanamam falan yokda doktorum verdi yinede inşşalh şu hassas günleri atlassaydık bide şu dıgıdık ları duysaydıkKızzz içimizzzz geçti resmen ilk zamanlar yetisemiyordum okumaya yazmaya şimdik havalı analar oldukbu gittiğinde hazır ol gümbür gümbür kalp atışları seni bekliyor mucize birsey zaten duyduktan sonra daha çok anliyorsun bebisini içinde kelebekler ucuscak
Cnm benim allerjin var bu aylarda sürekli hapsiriyorum benim başıma o kramp kaç defa geldi hemde şükür birsey olmuyor tabiki hemde daha dungece oldu 3 4 saniye sürüyor özellikle yatar pozisyonda daha çok hissediyorsun kramp korkma Allahın izniyle birsey olmazGünaydın Hanımlar hapşırınca yada öksürünce karnıma Bıçak saplanması gibi bir agrı girdi cıktı daha önce hiç olmadı henüz bebek karnımın o kısmındada değil daha rahmin orda o agrı beni cok korkuttu kasıklarına Bıçak saplanması gibi agrı gireni okudum ama Benm gibi karnına böyle bi kramp Tarzı agrı giren oldumu cok Tedirginim inşallah Birşey olmamıştır
Benimde evleneli 3 sene oldu şükür artık bebis varİnşallah cnm ya, belirti olmayınca sanki yok gibi ,dün bana Arkadaşlarım geldi biraz iş gördüm tabi azıcık yoruldum çok deil ama iyiym progesteron kullanıyorum kanamam falan yokda doktorum verdi yinede inşşalh şu hassas günleri atlassaydık bide şu dıgıdık ları duysaydık3 Yıldır bunu bekliyorum
Buarada fazlada iştahım yok ya bi tuhafım ben anlamadım
Günaydın cnm dün mudanyaya gittim bebisime deniz havasıgünaydın güzel anneler. yeni bir gün mide bulantısı, halsizlik ve iştahsızlıkla başladı. Sizler nasılsınız? cimcim bugun gezmeye gidiyormusun :) enerjine hayranım tatlım. maşallah diyim nazar değmesinnn
en güzeli valla. mide bulantısı olunca kıpırdamaya halim yok benimGünaydın cnm dün mudanyaya gittim bebisime deniz havasıbugün bilmiyom hala yataktan çıkamadım ama anatoliuma niyetliyim hayir olsun ben evde durmayı sevmiiiimmmm
iŞte6+3 üm hala bişi yok keşke sağlıklı olsunda varsın belirti Olmasın bende canım bişi yemek istemiyor yaaa ,biz evleneli temmuzda 4 yıl olcak cnm ,Buarada sen nerdesin Türkyede ve YAŞ kaçBenimde evleneli 3 sene oldu şükür artık bebis varbak benim belirtiler 6.hafta çok fazlaydı bulantı başladı göğüs hassasiyeti şişlik sonra birkaç gün içinde kayboldu hepsi yerini sadece mide ağrısına bıraktı zaten gastrit ve reflü var.....ben de korktum kesin bişi var dedim belirtiler nie kaybolsunki dedim anamm 2 hafta sonunda Dr gittim benim bebis gayet sağlıklı doktora sordum bazen kesilir bazen yine başlar belirtiler dedi ve dün başladı gerçekten.....hiç kimse kendine sıkıntı yapmasın ara ara kendini yine hissettiriyor bebisler
Gecicek tabiki cnm benim 10 gün falan bulantılarım oldu halsizlik sonra durdu 2 gündür de aksamlari oluyor ama Dr tekrar baslicak demişti dediği oluyoda yavaş yavaşen güzeli valla. mide bulantısı olunca kıpırdamaya halim yok benimneyse geçecek bugünler inşallah. dün gece rüyamda tatlı yedim Allahım yemez olaydım düşününce bile midem bulanıyor
Aman cnm inş hiç olmasın belirtiler kötüyü çağırmaiŞte6+3 üm hala bişi yok keşke sağlıklı olsunda varsın belirti Olmasın bende canım bişi yemek istemiyor yaaa ,biz evleneli temmuzda 4 yıl olcak cnm ,Buarada sen nerdesin Türkyede ve YAŞ kaç
Canm Benm kramp dan cok Bıçak saplanması gibi bir agrı girip cıktı cok KORKUYORM hala kalkmadım Yatıyorm sanki ayağa Kalkınca bişi olucak gibi geliyor daha önce düşüklerim oldu bukadar cok paniklemem korkmam bundanCnm benim allerjin var bu aylarda sürekli hapsiriyorum benim başıma o kramp kaç defa geldi hemde şükür birsey olmuyor tabiki hemde daha dungece oldu 3 4 saniye sürüyor özellikle yatar pozisyonda daha çok hissediyorsun kramp korkma Allahın izniyle birsey olmaz
Bursa güzel şehir eşimin anne tarafı Bursa'da,,bende 27 cnm çok yok hatta 28 olcam ekimdeAman cnm inş hiç olmasın belirtiler kötüyü çağırmaben bursadayim yaş 28
Var canım hatta baya bi var özelliklr ayakta fazla kaldığım zamanlarda daha yoğun geliyo ve korkudan wc koşuyorum kanama fln mı diye. Dediğin gibi beyaz yada açık sarı şeklinde ama gebelikte östrojen arttığından oluyo o akıntı bildiğim kadarıylaKızlar, siz de beyaz akıntı var mı? Hatta bazen sarımtırak oluyor. Dr. Önemli bir şey değil dedi ama ben tedirgin oldum.
Ama böyle kendini kasiyorsun kahvaltini yapmismiydin suan agrin yoksa rahat ol lutfen Allah korusun bebeğiniCanm Benm kramp dan cok Bıçak saplanması gibi bir agrı girip cıktı cok KORKUYORM hala kalkmadım Yatıyorm sanki ayağa Kalkınca bişi olucak gibi geliyor daha önce düşüklerim oldu bukadar cok paniklemem korkmam bundan
Kızlar midem çok bulanıyorkızıma kahvaltı hazırlamak için kalkamıyorum, yavrum aç. Kusmaya çalışıyorum çıkmıyor.
Rabbim Bugünleri sağ salim atlatmayı nasip etsin
Kızlar, siz de beyaz akıntı var mı? Hatta bazen sarımtırak oluyor. Dr. Önemli bir şey değil dedi ama ben tedirgin oldum.
Bulantı benim büyük sınavım. Kızımda 9 ay boyunca 7/24 devamlı bulantı ve kusma oldu. Öyle ki bir gece önce kustum sabah doğuma girdimben bulantı konusunda şanslı olacam sanırım, annem ve ikiz kardeşimde hiç olmamıştı, şu an bende de yok, zaten oldum olası midem bulanmaz benim, kusamam yani, doktor bulantı konusunda bilgilendirmek için baya bir konuşmuştu benimle, bebek kesinlikle aç kalmaz diyerek , mideni ne bastırıyorsa onu ye canım. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama birazcık yardımcı olsa sana:)
fazlaca var bende o akıntıdan, progestron kullanıyorum vajinal, muhtemelen ondan, normal demişti doktor. Dışarda bişi yapamıyorum da evde sürekli bir iç çamaşırı değiştirme modundayım akıntı yüzünden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?