2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Hanımlar hapşırınca yada öksürünce karnıma Bıçak saplanması gibi bir agrı girdi cıktı daha önce hiç olmadı henüz bebek karnımın o kısmındada değil daha rahmin orda o agrı beni cok korkuttu kasıklarına Bıçak saplanması gibi agrı gireni okudum ama Benm gibi karnına böyle bi kramp Tarzı agrı giren oldumu cok Tedirginim inşallah Birşey olmamıştır

Kızlar, siz de beyaz akıntı var mı? Hatta bazen sarımtırak oluyor. Dr. Önemli bir şey değil dedi ama ben tedirgin oldum.
Bende yeni başladı cnm ya beyaz bende telaslandim ama doktordan çıktıktan sonra başladı oyüzden soramadim...ultrasona girdim birkaç saat sonra başladı acep niden

İnşallah cnm ya, belirti olmayınca sanki yok gibi ,dün bana Arkadaşlarım geldi biraz iş gördüm tabi azıcık yoruldum çok deil ama iyiym progesteron kullanıyorum kanamam falan yokda doktorum verdi yinede inşşalh şu hassas günleri atlassaydık bide şu dıgıdık ları duysaydık 3 Yıldır bunu bekliyorum
Buarada fazlada iştahım yok ya bi tuhafım ben anlamadım

Cnm benim allerjin var bu aylarda sürekli hapsiriyorum benim başıma o kramp kaç defa geldi hemde şükür birsey olmuyor tabiki hemde daha dungece oldu 3 4 saniye sürüyor özellikle yatar pozisyonda daha çok hissediyorsun kramp korkma Allahın izniyle birsey olmaz

Benimde evleneli 3 sene oldu şükür artık bebis var bak benim belirtiler 6.hafta çok fazlaydı bulantı başladı göğüs hassasiyeti şişlik sonra birkaç gün içinde kayboldu hepsi yerini sadece mide ağrısına bıraktı zaten gastrit ve reflü var.....ben de korktum kesin bişi var dedim belirtiler nie kaybolsunki dedim anamm 2 hafta sonunda Dr gittim benim bebis gayet sağlıklı doktora sordum bazen kesilir bazen yine başlar belirtiler dedi ve dün başladı gerçekten.....hiç kimse kendine sıkıntı yapmasın ara ara kendini yine hissettiriyor bebisler

günaydın güzel anneler. yeni bir gün mide bulantısı, halsizlik ve iştahsızlıkla başladı. Sizler nasılsınız? cimcim bugun gezmeye gidiyormusun :) enerjine hayranım tatlım. maşallah diyim nazar değmesinnn

Günaydın cnm dün mudanyaya gittim bebisime deniz havası bugün bilmiyom hala yataktan çıkamadım ama anatoliuma niyetliyim hayir olsun ben evde durmayı sevmiiiimmmm

Günaydın cnm dün mudanyaya gittim bebisime deniz havası bugün bilmiyom hala yataktan çıkamadım ama anatoliuma niyetliyim hayir olsun ben evde durmayı sevmiiiimmmm
en güzeli valla. mide bulantısı olunca kıpırdamaya halim yok benim neyse geçecek bugünler inşallah. dün gece rüyamda tatlı yedim Allahım yemez olaydım düşününce bile midem bulanıyor

iŞte6+3 üm hala bişi yok keşke sağlıklı olsunda varsın belirti Olmasın bende canım bişi yemek istemiyor yaaa ,biz evleneli temmuzda 4 yıl olcak cnm ,Buarada sen nerdesin Türkyede ve YAŞ kaç

en güzeli valla. mide bulantısı olunca kıpırdamaya halim yok benim neyse geçecek bugünler inşallah. dün gece rüyamda tatlı yedim Allahım yemez olaydım düşününce bile midem bulanıyor
Gecicek tabiki cnm benim 10 gün falan bulantılarım oldu halsizlik sonra durdu 2 gündür de aksamlari oluyor ama Dr tekrar baslicak demişti dediği oluyoda yavaş yavaş

iŞte6+3 üm hala bişi yok keşke sağlıklı olsunda varsın belirti Olmasın bende canım bişi yemek istemiyor yaaa ,biz evleneli temmuzda 4 yıl olcak cnm ,Buarada sen nerdesin Türkyede ve YAŞ kaç
Aman cnm inş hiç olmasın belirtiler kötüyü çağırma ben bursadayim yaş 28

Canm Benm kramp dan cok Bıçak saplanması gibi bir agrı girip cıktı cok KORKUYORM hala kalkmadım Yatıyorm sanki ayağa Kalkınca bişi olucak gibi geliyor daha önce düşüklerim oldu bukadar cok paniklemem korkmam bundan

Kızlar, siz de beyaz akıntı var mı? Hatta bazen sarımtırak oluyor. Dr. Önemli bir şey değil dedi ama ben tedirgin oldum.
Var canım hatta baya bi var özelliklr ayakta fazla kaldığım zamanlarda daha yoğun geliyo ve korkudan wc koşuyorum kanama fln mı diye. Dediğin gibi beyaz yada açık sarı şeklinde ama gebelikte östrojen arttığından oluyo o akıntı bildiğim kadarıyla

Ama böyle kendini kasiyorsun kahvaltini yapmismiydin suan agrin yoksa rahat ol lutfen Allah korusun bebeğini

Kızlar midem çok bulanıyor kızıma kahvaltı hazırlamak için kalkamıyorum, yavrum aç. Kusmaya çalışıyorum çıkmıyor.
Rabbim Bugünleri sağ salim atlatmayı nasip etsin

ben bulantı konusunda şanslı olacam sanırım, annem ve ikiz kardeşimde hiç olmamıştı, şu an bende de yok, zaten oldum olası midem bulanmaz benim, kusamam yani, doktor bulantı konusunda bilgilendirmek için baya bir konuşmuştu benimle, bebek kesinlikle aç kalmaz diyerek , mideni ne bastırıyorsa onu ye canım. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama birazcık yardımcı olsa sana:)

fazlaca var bende o akıntıdan, progestron kullanıyorum vajinal, muhtemelen ondan, normal demişti doktor. Dışarda bişi yapamıyorum da evde sürekli bir iç çamaşırı değiştirme modundayım akıntı yüzünden:)

günaydın güzel ocak anneleri:) Güzel bir pazar yürüyüşünden sonra eşimle harika bir kahvaltı yaptık:) İlk çocuğumuz olduğu için acayip heyecanlıyız ve haftalık, aylık fotograf çekimlerine başladık. Gerçi ben hormon ilaçları kullandığım için şu an bile hafif göbeğim var, fotografta göbeği içine çekmeye çalışıyorum ama genede belli oluyor

Bulabilirsem gebelik günlüğü bulup yazmayı düşünüyorum, var mı ankarada bildiğiniz yerler, internetten baktım da çoğunun stogu bitmiş
Bulantılarım hiç yok şu an, olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, normalde spor yapan biriydim ama doktor bu dönemde sadece yürüyüşe izin verdi... O da tempolu olmayacakmış 20. haftaya kadar kilo almamam lazım, azıcık imkansız gibi ama deneyeceğim, ben biraz kilolu hamile kaldım, o yüzden bu kadar çabam
şimdi eşimle ev temizliğine başlayacağız, yarın iş günü şu okullar kapansa da sürekli uyusam

Bulantı benim büyük sınavım. Kızımda 9 ay boyunca 7/24 devamlı bulantı ve kusma oldu. Öyle ki bir gece önce kustum sabah doğuma girdim Hatta o Yüzden ikinci bebeği bir süre düşünemedim. Ama halime şükrediyorum. Bulantılar sayesinde kilo Kontrolü kendiliğinden oldu 97kilo hamile kalmıştım kızımda ilk üç ay 5 kilo verdim toplamda 8 kilo ile hamileliğimi tamamladım. Bakalım bu yavrumda ne olacak. Eşimin işi yoğun hafta sonu da yok. Şimdi kızım da olunca zorlanıyorum. Kusmaktan değil de Kızımın "anneme ne oluyor" diye ağlamasına çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…