2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

onu nasıl hesaplıyorsunuz benm doktor hiçbirşey demedi bana
sat (yani son adet tarihine) göre hesaplayan siteler var canım. gebeliğin ilk günü son adet tarihin oluyor çünkü bebeğinin ilk hücresi o yumurta:) ama eğer döllenmen geç olmuşsa sat'ınla bebeğinin haftası uyuşmayabiliyor. gerçeğini öğrenmek için kesen görüldüğünde sanırım doktorun sana bilgi verecektir. henüz çok yenisin:)

var canım bulantım bazen çekilmez oluyo. yemekten vs bulanmıyo ama kötü kokular gelince çok fena oluyorum bide bi anda midem bomboş gibi oluyo sanki günlerdir yemek yememişim gibi bide o zaman bulanıyo :)
Aynen birden midem bomboş hissi oluyo cubuk krakere sarılıyorum bide fazla baharat midemi kötü yapıyor

Evt cnm haşimato bebis olmadan 6 ay önce öğrendim tsh 13 çıktı kimbilir nekadar zamandır vardida bukadar yüksek çıktı birde nodul var
Nodul bendede cikti ama cok kucuk e tabi gitgide buyur....
Bendede 3 senedir var...ilk 25 mg baslamistim simdi 4 gun 100 3 gun 75 iciyorum.Gebeligi ilk ogrendigimde baktirdim o gun ilaci icmeden baktilar 3.50 cikti....Haftaya bidaha baktiricam...Doktorum ayda veya 2 ayda bir bakilmasi lazim dedi..Gebelik süresince kac olmali tsh bilgin varmi canim

Son düzenleme:
bakalım ne zaman kesilecek.

Selam :) sizin ne kadar cikti tsh gebelik esnasinda...ilaciniz kac mg
Tüp bebek olduğundan TSH hep kontrol altındaydı. Transfer olduğunda 2,5 tu. Hamile kaldığımı öğrendim ertesi gün baktırdım 5,26 tıydı doktor Eutrox 'un dozunu 50 den 75 e arttırdı. TSH Değeri 2 haftada 3,48 e düştü. Daha bugün baktırdım. Ama bildiğim kadarıyla 2,5 e düşmesi lazım.

2,5 olması lazım en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…