2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla öyle bir şansınız varsa süper olur istediğiniz gibi buyur memursunuz sanırım....valla memur olmak varmışşş ahhh aklımız ahhh özel sektörde herşey boş
Ben eskiden bankaciydim, evlendikten so.ra memuriyete gectim cok zor gunlerdi.bebisin uslu ve sakin bir bebis olursa. Kpss yede hazilanalibilinir izindeyken.

ultrason öyle bi şey ki derinizin kalınlığı bile etkileyebiliyormuş, bir de adetlerin düzenli olması her defasında düzenli yumurtladığınız anlamına gelmiyormuş yani geç döllenme olasılığı her zaman var ve önemli değil, göremeyince vajinal bakmayı düşünmedi mi doktorunuz ? inşallah bir daha ki kontrolde görürsünüz bebişi stres yapmayın

İştahı açık olan bir ben miyim ya kilo almamak için kılı kırk yarıyorum desem yeri eşim her sabah mide bulantın var mı diye soruyor, zerresi yok Her şeyden canım istiyor desem yeri
Ben de öyleydim bulantim 6. haftada başladı. Sabah aç karnina bulanıyor sogan sarmisak kokuları da rahatsiz ediyor. Bence seninki de az da olsa başlar yakında.

kzlar sizce kesnin büyümesinin su tüketimi ve gerekli besinleri almakla ilgisi var mı.yani yeterince beslenmezsek kese gelişimi geriden mi gelir

Evet kızlar ben de merak ediyorum cevabı olan var mı?

Ben de öyleydim bulantim 6. haftada başladı. Sabah aç karnina bulanıyor sogan sarmisak kokuları da rahatsiz ediyor. Bence seninki de az da olsa başlar yakında.

Doktor bol.bol.su ic dedi ama kese buyusun diye mi dedi bilmiyorum

Ben eskiden bankaciydim, evlendikten so.ra memuriyete gectim cok zor gunlerdi.bebisin uslu ve sakin bir bebis olursa. Kpss yede hazilanalibilinir izindeyken.
Ayyy canım sende mi bankacıydın bende 5 ay önce îstifa ettim bi devlet bankasından. Bu sektörün ne hamîleye ne hastaya saygısı var malesef. Ben ilk hamileliğimde çalışıyordum bankada zordu gerçekten. İnşallah sorunsuz bi hamilelik yaşarım ve allahın izniyle çocuğum uslu olursa kpss.ye hazırlanmak istiyorum devlet gibisi yok vallahi

10 gün sonra gel vajinal bakalım dedi.. ama ben yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.. 10 gün bekleyemem.. umarım dediğin gibidir, çok teşekkür ederim cevabın için.. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım..

Evet canim kese buyumesinde suyun ozellikle onemi varmis. Son gittigimde sordum doktora :)

Ayn
O.bankanin.stresinden zaten az kalsin erken menopoz.oluyordum.gene de bir suru hasari kalfi o ladar stresli hayatin,yumurta rezervim.az.oldugu.icun tup bebekle hamile kaldim. Iyi yapmissin hamileyken.daha zor.olurdu,allah korusun hersey stresten.oluyor.zaten

Merhaba arkadaslar,
sayfalar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum.
Dilerim herkesin bebişleri iyidir.
geçtiğimiz çarşamba günü DR kontolunde çok ciddi düşük tehlikem olduğunu öğrendim.
Çok ağladım.
DR "bir kaç güne kanaman başlar, içeride bu kadar kanama olup dişarıya gelmemesi ilginç, muhtemelen düşük olacak" dedi.
5 gün sonra (yani bugun) kontrole çağırdı.
"kanama alanı küçülmüş, kese büyümüş" ama hala düşük riskim devam ediyormuş.
Dua edin, bebeğim beni bırakmasın.
Tüm bebekler annelerine sımsıkı tutunsunlar, bırakmasınlar.
Sevgiler.

tahlil sonuclarim icin gittim idrarimda bakteri cikmis bende hissediyordum surekli sikisiklik var ama tum idrar bosalmiyordu bol su ic dedi gecmezse antibiyotik vericekmis.daha 6 haftalik bile degiliz .10 gun gec dollenme olmus yoksa 7 haftalik olmamiz lazimdi.

Canım benımde 6haftada aynen böyle oldu çok kanamam oldu ama şuan 8 bitıyor ve hiç bır problem görünmüyor merak etme inşallah hiç bişey olmaz

Kızlar, dün geceden beri bulantı ve kusmalar acayip arttı. Dün ayağa kalkamadım banyodan resmen sürüne sürüne geldim. Eşim tutturdu bu hamilelik değil başka bir şey hadi Dr. Gidelim diye. Kızımda da böyleydim ama sanki yaşlanınca zorlaştı hayırlısı inşallah.
Bu arada Berat kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecenin yüzüsuyu hürmetine yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah.

amin canım sana da inşallah :) hamilelik baya sabır istiyo maalesef bazı bebişler nazlı oluyo inşallah gösterir kendini hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…