- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.381
evt insan tedirgin oluyor bazen sarı gibi gelince artık haftaya tekrar doktora sorayım ben de cevap için teşekkürler :)Bende de oluyor.hatta sari bazen koyu sari oluyor.senin ki nasil l.bilmiyorum moral bozuyor.ama dr bisey olmaz dedi.
Bir arkadaş denemisti rahatladigini söylemişti.Inşallah sen de faydasını görürsun canım. (Ha bu arada baharatlari ozellikle karabiber ve aci biberi mumkun olduğunca azalt) Allah sıkıntından kurtarsinTavsiye için saol canım hemen deniycem
Geçmiş olsun canım cok zor bir durum. Gebeliğin başlarında oluyormus diye biliyorum insallah oyledir de gebelik boyunca cekmezsin. Benim de 5 haftalikken basladiydi iki hafta sürdü gebelik sonlaninca normale dönmüştü. (7. Hafta kalbi durmustu da) Rabbim bebegine sağlık versin bu günler de gececek inşallah. Sanirim odanin nemli olmasi gerekiyor buna da dikkat etmelisin.. netten bir araştır bakalim odaya islak havlu koyan falan vardi epey oldu ben de unuttum okuduklarımi.. umarim tez zamanda normale dönersin. nefes alamamak zor şey Allah yardimcin olsundenedim herseyi denedim tuzlu su okyanus suları burun bantları hiçbişeyin faydası yok bide astımım çıkıyo ağzımdanda nefes alamıyorum geceleri yetmiyo sprey boğuluyorum. sinir oluyorum artık. senin nekadar sürdü geçsin istiyorum artık gece 5 saat uyuyunca çok uyumuş sayıyorum kendimi artık
canım eczanelerde satılan burun bantları işe yarıyo ben grip olunca onu kullanmıştımbide kızlar benim burnum çok tıkalı uyuyamıyorum hiç geceleri astımım çıkıyo devamlı. alerjim had safhada. 1 aydır iyileşemiyorum ilaçta kllanamıyorum. burun tıkanıklığı için bişey kullanıyomusunuz? benim doktor hiçbişey kullanamazsın dedi okyanus suyu dedi o da bi işe yaramıyo çok sinirleniyorum artık devamlı tıkalıyım
Bence bugünlerinin tadını çıkar canım benim 3 haftadır yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.. Çok halsiz kaldım.. Allah'tan annem geldide duruma el attı. Yoksa berbat bir haldeydim... Bu durumda çok şanslısın inşAllah hiç de bulanmazsın..İştahı açık olan bir ben miyim yakilo almamak için kılı kırk yarıyorum desem yeri eşim her sabah mide bulantın var mı diye soruyor, zerresi yok Her şeyden canım istiyor desem yeri
ayy seni o kadar iyi anlıyorum ki....İştahı açık olan bir ben miyim yakilo almamak için kılı kırk yarıyorum desem yeri eşim her sabah mide bulantın var mı diye soruyor, zerresi yok Her şeyden canım istiyor desem yeri
Bizde de bebek isteyen bendim, eşim hiç taraftar değildi. O çok benimsedi ve şaşkın yaratacak kadar mutlu ama ben garip bir şekilde bir şey hissetmiyorum. Daha çok yeni onun için mi , tam olarak hissedemiyorum ondan mıdır bilemiyorum. Oğluşum 3 yaşını bitirdi, 2012 doğumlu.Seninki ne kadarlık?selam canım bende 2. miniğe hamileyim...neler hissediyorsun..benim eşimde çok istiyodu we çok mutlu ama ben aynı duygular içinde değilim...ilkbebeğin ne kadarlk?
Çok güldüm canım ya, aynı ben. İlk doğumumda 24 kilo alınca ( dahası var mı bilmiyorum son dönem tartıya çıkmıyordum moralim bozulmasın diye) ben de senin gibi kılı kırk yarıyorum. Aman az yeyim aman spor yapayım. Ya keşke bulantım mı olsaydı da birkaç kilo verseydim diye düşünür oldum. Ama şanslıyız canım bu konıda.İştahı açık olan bir ben miyim yakilo almamak için kılı kırk yarıyorum desem yeri eşim her sabah mide bulantın var mı diye soruyor, zerresi yok Her şeyden canım istiyor desem yeri
ne demek kendini iyi hissettirdiyse ne mutlu bana:)Tesekkur ederim tatli anne :))
Öncelikle geçmiş olsun canım. Allah ım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun canımElhamdulillah yazmaya cesaret buldum bugün10 gündür gizli gizli takipteyim ama emin olamadan yazmak istemedim. Rabbim nasip ederse inşallah bende ocak annesiyim. 6 ay önce kürtaj oldum meleğim bu ayda dogacakti ama minik kalbi 6.haftada durmus. Cuma günü kalp atışlarını duymak için gittiğim dr kalp atışlarını göremedim pazartesi gel olmazsa kürtaj dedi. Bugün başka bir dr ggittim şükürler olsun ki duydum minik pıt pıtları. Listeye eklenirsem sevinirim Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. ..
sen istiyomuşsun ne güzel...yakında adapte olursun ama ben nasıl olurum bilmiyorum..arkadaşlar nasılda heyecanlı ne güzel ya maşallahBizde de bebek isteyen bendim, eşim hiç taraftar değildi. O çok benimsedi ve şaşkın yaratacak kadar mutlu ama ben garip bir şekilde bir şey hissetmiyorum. Daha çok yeni onun için mi , tam olarak hissedemiyorum ondan mıdır bilemiyorum. Oğluşum 3 yaşını bitirdi, 2012 doğumlu.Seninki ne kadarlık?
canım çok sevindim. bende cuma günü gördüm ama ses duyamadık. neyse sağlıklı olsunlarda 15 gün sonra duyalım önemli değil.Kızlar 6+1im bugün miniğimi gördüm çok şükür ve sesini duyamasak da kalbinin attığını gördük kıpırdıyoduBenim doktorum çok acil olmadıkça vajinal bakmıyor oyüzden 2 hafta sonra çağırdı. İnşallah duyarız 2 hafta sonra. Rabbim herkese nasip etsin înşallah hepimize bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
ama daha 6. haftadaymışsın. gerçi benim 6. haftada da çok bi şey istemedi canım ama en azından bebeği de öğrenmenin ilk heyecanıyla besleniyordum. midem de bulanmıyor ne güzel diye nazar ettim kendimeİştahı açık olan bir ben miyim yakilo almamak için kılı kırk yarıyorum desem yeri eşim her sabah mide bulantın var mı diye soruyor, zerresi yok Her şeyden canım istiyor desem yeri
yaaa bende aynılarını yaşıyorum. öğrendiğimin ilk 3-4 günü çok kötüydüm. ama 1 haftadır öyle yiyorumki ve öyle yemek istiyorumki zapdetmekte zorlanıyorum kendimi. eşimde midem kötüdür yiyemem diye akşam ne yiyebilirsin napalım falan diye soruyor bana farketmez herşeyi yerim diyorumİştahı açık olan bir ben miyim yakilo almamak için kılı kırk yarıyorum desem yeri eşim her sabah mide bulantın var mı diye soruyor, zerresi yok Her şeyden canım istiyor desem yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?