- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.401
ya şey merak ettim de sormadan edemicemsen istiyomuşsun ne güzel...yakında adapte olursun ama ben nasıl olurum bilmiyorum..arkadaşlar nasılda heyecanlı ne güzel ya maşallahbenimde kızım 33 aylık 3 ay sonra 3 yaşında olucak nasipse teyzesi..ağustos 2012 doğumlu bebeğim....
Amin Allah razı olsun inşallah hepimize göstersin o günleriÖncelikle geçmiş olsun canım. Allah ım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım, zamanla alışmaktan öteye geçeceksin eminim. Ben oğlum doğduğunda bu zamana kadar yaşadığım tüm mutlulukların yalan olduğunu düşünmüştüm.merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım . bundan 3 gun once ogrendım hamıle oldugumu , 4,5 haftalık olmus :)
ben ögrendıgım zaman mutluluktan havalara uçacagımı ,sevinçten çıldırıcagımı düşünürdüm hep ama öyle olmadı nedense . bir tedirginlik ,hassaslık ,duygusallık oldu . sanırım hala şoku atlatamadımılk bebegım olacak , daha önce hiç hissetmedıgım duygular bunlar .. sanırım zamanla alışacağım
Ya anlamıyorum o doktoru nasıl bir uslup kullanmış öylr düşünememiş mi karşısındakinin anne olduğunu ve çocuğu hakkında böylr konuştuğunu.neyse canım geçmiş olsunKızlar cumartesi doktora gittim.Bebeğimde bir sorun yok kalp atışları kuvvetli kese ve bebek iyi dedi ama beni o kadar çok korkuttu ki. Çok riskli demeye başladı daha kalp atışını dinletmeden bende moral sıfır oldu.Bebeğimin kalp atışlarını bile dikkat edemedim.bana miyomlarımın rahim ağzını kapattığını normal doğum olamayacağını düşük tehlikem olduğunu söyledi .Tamam dedim ikimiz sağlıklı olalımda.Sonra felaket haberleri bitmedi. sezeryanda kesi yerinin miyomlara denk gelebileceğini ve çok kanama olabileceğini o sebeple rahmimin bile alınabileceğini böyle birşey gerekirse üniversite hastanesinde olacağını yoğun bakımda yatabileceğimi söyledi o anda başımdan kaynar sular döküldü.Aklıma bu olasılığın yüzde kaç olduğunu sormak aklıma geldi bana korkulacak birşey yok %5 bile değil dedi. iyice sinirlendim bu kadarlık bir olasılık için bu kadar erken beni korkutması çok üzdü
Ayy dogru valla ne safim ya hic dusunmemistim:))Utangacliktan degil pipi olunca erken anlasiliyor
Nurbebekistiyor canım merhabalarrr... Sinirlenmekte çok haklısın, ama olan olmuş.. Kendini yıpratma artık zamana bırak.. Bazen olaylar kontrolümüz dışında gelişebiliyor.. Kayınvalideni tanımıyorum ama belki heyecanlanıp mutluluktan söyleyivermiştir.. Onada yüklenme.. Benim kayınbabamada kimseye söyleme dedik, o gece arayıp herkese haber vermiş :) kalbini kırmakta istemedik, olan olmuş çünküüü.. Biz bebişlerimize bakalımm
sağol canım bende şok oldum başka doktor arayışındayımHayırlı olsun canım, zamanla alışmaktan öteye geçeceksin eminim. Ben oğlum doğduğunda bu zamana kadar yaşadığım tüm mutlulukların yalan olduğunu düşünmüştüm.
Ya anlamıyorum o doktoru nasıl bir uslup kullanmış öylr düşünememiş mi karşısındakinin anne olduğunu ve çocuğu hakkında böylr konuştuğunu.neyse canım geçmiş olsun
Ben soUm ona organik diye organik yazanlardan aliyorum ama yuzde yuz gezen tavuk yumurtasi bulamayiz gibime geliyor istanbuldalevrek yasak levrek de civa oranı yüksek onu biliyorum:) genelde küçük balıkları yememiz gerekiyor, dip balıklarda civa oranı daha yüksek, ben genelde çupra ve omega-3 den dolayı somondan tercihimi yapıyorum.
Bu arada kuş gribi söylentileri var, tavuk yiyenler dikkatli olsun, hatta bence yemeyinyumurtanında kesinlikle organik olmasını istedi beslenme uzmanı, süt ürünlerini de organik tüket dedi.
Benim ikiz kardeşim hiç kullanmadı folik asit, sapasağlam bir oğlu var, doktora gittiğinde 7 haftalıktı, bu saate kadar kullanmadıysan kullanma bişi olmaz demişama genede doktoruna da danış canım
çok teşekkür ederim cevabın için... Allah tamamına erdirsin canım :)mavimart merhaba canım, 6+3 te benimde karından görünmedi, vajinal baktı ozaman bebişimi gördüm :)
Haklısın ilk torunları ama daha kalp atışını bile duymamışken söylemesine çok kızdım daha küçücük meleğim ne gerek vardı herkesin bilmesineNazarada çok inanıyorum ben kimin ne niyetli olduğu belli değil
Zaten cogu havuz baligi bu donemde buyuk baliklarin. Deniz baligi bulmak zor, dolayisiyla baliktann yarar yerine zarar gelir bence.
Ya aslında bende öyle istiyorum imkanın varsa senin büyütmen en güzeli. ....en az 2 yaşa kadar bari sonrasında calisilabilir yine
Agrin,sizin ve kanaman yoksa isine gitmen senin icin daha iyi kafan dagilir. Ama agir is yapma dosya falan cikartiyorsaniz sen yapma o isleri,onun diainda kendini yormadan gidip gelirsen tedirginligin azalir rahat edersinhayır cnm allahtan dar degıl ama yınede huzursuz oldum benm bebısım tüp bebek tedavisiyle oldu bu yuzden transferden bu yana evde yattm zor oldu sımdı ıse gelmek öncedende dusuklerm var cok korkuyorm aslında 1 hafta dahamı ızın alsam bılemedım kı eşimde gıt ısının basına dedı memurum ben bu arada rapor alsam yada ızın ne olucaksa eşimde normal hayata dönmem ıcın yapıyo sanırm ben evde sureklı ytalak gıbı yatınca
Valla öyle bir şansınız varsa süper olur istediğiniz gibi buyur memursunuz sanırım....valla memur olmak varmışşş ahhh aklımız ahhh özel sektörde herşey boşBen iki yil ucretsiz iznimi kullanmayi planliyorum yasal izinden sonra 2 yilda ucratsizle 2,5 yasina geliyor,sonrada krese.baslatirim,ben de isime donerim diye duaunuyorum bakalim hayirlisi nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?