2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya şey merak ettim de sormadan edemicem kızım var diyosun ama kullanıcı adında oğlum yazıyo. son anda sürpriz mi yaptı ilk çocuk cinsiyet konusunda

kızlar ben daha bebeğimin kalp atışını bile duymadım ve kayınvalidemi sıkı sıkı tembihledim kimseye söylemesin diye dün piknikte söylemiş herkese nasıl sinir oldum anlatamam. Yani ben büyüyene kadar millet anlayana kadar kimseye söylemiycektim. Yani bu durumda ne desem ne yapsam bilmiyorum sinir küpü oldum resmen.

Arkadaşlar ilk gebeliğim korkunçtu. Herkes o kadar kusmanın beni öldüreceğini düşünmüştü.
Ama şimdi pek bulantım yok. Sadece sabah uyandığımda hafifçe oluyor. Uykum geliyor ve halsizliğim var.
Midem bulanmayınca tuhaf hissediyorum hiç hamile değilmişim gibi :)
2. Gebelik cidden rahat mı geçiyor?

Kızlar cumartesi doktora gittim.Bebeğimde bir sorun yok kalp atışları kuvvetli kese ve bebek iyi dedi ama beni o kadar çok korkuttu ki. Çok riskli demeye başladı daha kalp atışını dinletmeden bende moral sıfır oldu.Bebeğimin kalp atışlarını bile dikkat edemedim.bana miyomlarımın rahim ağzını kapattığını normal doğum olamayacağını düşük tehlikem olduğunu söyledi .Tamam dedim ikimiz sağlıklı olalımda.Sonra felaket haberleri bitmedi. sezeryanda kesi yerinin miyomlara denk gelebileceğini ve çok kanama olabileceğini o sebeple rahmimin bile alınabileceğini böyle birşey gerekirse üniversite hastanesinde olacağını yoğun bakımda yatabileceğimi söyledi o anda başımdan kaynar sular döküldü.Aklıma bu olasılığın yüzde kaç olduğunu sormak aklıma geldi bana korkulacak birşey yok %5 bile değil dedi. iyice sinirlendim bu kadarlık bir olasılık için bu kadar erken beni korkutması çok üzdü

merhaba arkadaşlar.. size bir sorum olacak.. bebeği görenler ve kalbini duyanlar karından mı baktırdınız acaba?
benim bugün 6+6 oldu doktora gittim kese görünüyo ancak bebeği göremedi. karnımdan baktı.. geç döllenme olabilir dedi. ama benim adetlerim hep düzenlidir..

Hayırlı olsun canım, zamanla alışmaktan öteye geçeceksin eminim. Ben oğlum doğduğunda bu zamana kadar yaşadığım tüm mutlulukların yalan olduğunu düşünmüştüm.

Ya anlamıyorum o doktoru nasıl bir uslup kullanmış öylr düşünememiş mi karşısındakinin anne olduğunu ve çocuğu hakkında böylr konuştuğunu.neyse canım geçmiş olsun

Nurbebekistiyor canım merhabalarrr... Sinirlenmekte çok haklısın, ama olan olmuş.. Kendini yıpratma artık zamana bırak.. Bazen olaylar kontrolümüz dışında gelişebiliyor.. Kayınvalideni tanımıyorum ama belki heyecanlanıp mutluluktan söyleyivermiştir.. Onada yüklenme.. Benim kayınbabamada kimseye söyleme dedik, o gece arayıp herkese haber vermiş :) kalbini kırmakta istemedik, olan olmuş çünküüü.. Biz bebişlerimize bakalımm

kzlar sizce kesnin büyümesinin su tüketimi ve gerekli besinleri almakla ilgisi var mı.yani yeterince beslenmezsek kese gelişimi geriden mi gelir

Haklısın ilk torunları ama daha kalp atışını bile duymamışken söylemesine çok kızdım daha küçücük meleğim ne gerek vardı herkesin bilmesine Nazarada çok inanıyorum ben kimin ne niyetli olduğu belli değil

sağol canım bende şok oldum başka doktor arayışındayım

Ben soUm ona organik diye organik yazanlardan aliyorum ama yuzde yuz gezen tavuk yumurtasi bulamayiz gibime geliyor istanbulda

Canim.olan olmus artik(bazi insanlar.sevinclerini de uzuntulerini iclerinde tutamazlarsoyleme.demen. ragmen soylemeleri yalnis ama sen genede.kendini negatif.kodlama . Allah buyuktur veren odur,duracak bebek allahin izniyle orda durur, ben de ssoylemeyin.diyorum arkami donuyorum.soyluyorlarnapalim sinir oluyorum ama sonra bakiyorsun sinirin kendine bebegine dokunuyor,bosvermek en iyisi

Bu mevsimde kucuk balik yok hic.zaten cupra ve levrek ciftlik baligi oldugundan yemesinide hic sevmiyorum,baliktan cok yem tadi geliyor, bir de onlari hemen buyutuyorlar gdo lu yemlerle bilmiyorum ki omega 3 tablet kullansak daha mi iyi olur acaba, bir de omega 3 semiz otunda bolca varmis saplariyla beraber yogurtlu yapip tuketebiliriz hem mide bulantimiza da iyi gelir,hem de dogal omega 3 almis oluruz
Zaten cogu havuz baligi bu donemde buyuk baliklarin. Deniz baligi bulmak zor, dolayisiyla baliktann yarar yerine zarar gelir bence.

Ben iki yil ucretsiz iznimi kullanmayi planliyorum yasal izinden sonra 2 yilda ucratsizle 2,5 yasina geliyor,sonrada krese.baslatirim,ben de isime donerim diye duaunuyorum bakalim hayirlisi nasip
Ya aslında bende öyle istiyorum imkanın varsa senin büyütmen en güzeli. ....en az 2 yaşa kadar bari sonrasında calisilabilir yine

Agrin,sizin ve kanaman yoksa isine gitmen senin icin daha iyi kafan dagilir. Ama agir is yapma dosya falan cikartiyorsaniz sen yapma o isleri,onun diainda kendini yormadan gidip gelirsen tedirginligin azalir rahat edersin

Ben iki yil ucretsiz iznimi kullanmayi planliyorum yasal izinden sonra 2 yilda ucratsizle 2,5 yasina geliyor,sonrada krese.baslatirim,ben de isime donerim diye duaunuyorum bakalim hayirlisi nasip
Valla öyle bir şansınız varsa süper olur istediğiniz gibi buyur memursunuz sanırım....valla memur olmak varmışşş ahhh aklımız ahhh özel sektörde herşey boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…