2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

T the angellll cnm ben geziyorum ama sık sık oturuyorum küçük küçük adımlarla sakin sakin geziyorum....bende 3 ay dikkat etmeye çalışıyorum oyüzden elimi hiç bişeye surmuyom temmuz sonunda Allahın izniyle taşımayı dusunuyorum fakat bu ay eşya toplamaya cekiniyorum açıkçası dinlenmem lazım aslında temmuzda yorulucam çünkü....soğuk bursalilar terkediyorum sizi kanı kaynayan istanbullularla sarilcam

iyi düşünki kötü birşey çıkmasın canım. birçok test yapıldıysa kimi 1günde çıkmayabilir. olumlu düşün hepsi güzel çıkacak inşallah

ya benimde ğöğüslerim şimdiden şişmeye başladı henüz 6.haftamızı dolduruyoruz bugün. normalde 85 ti. artık kaplı falan rahatsız ediyor. doktor 4.aydan sonra neden önermişki ilaçlı kremi. ablam şimdiden kullanmaya başla dedi bana bende sorayım bari doktora.

memnuniyetle bekliyoruz seni istanbulda :)

hamileliğimi öğrendiğimden beri ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum. temizlik için destek alıyorum ama yemek konusunu napıcam hiç bilmiyorum valla
Yemekte allahtan şimdilik sıkıntı yok midem sadece sabaha karşı azzcık bulanıyo. temizlik de yapmak istiyorum ama çamaşırsuyudan çekiniyorum sadece suyla da temizlik olmuyo malesef. Eşim de akşam geç geliyo bide sadece pazarı var onda da temizlik yaptırmak istemiyorum. Sanırım en iyisî yardımcı bulmak. Ailelerimiz de yanımızda değil malesef zor oluyor böyle tek başına

walla eşim saolsun hafta sonu evi süpürdü makineyi kullanamıyorum korkuyorum ağır diye bir de aşağı eğilmek istemiyorum. yemek içinde yarın denicem bakalım yapmayı ne olacak :)

Cookkk guzel bi dogum hikayesi olmus bence. Okurken bile gulumsedim sayenizde :)

bilmiyorumki baska bisi onermiorum dedi ama bu hafta bi cildiyeciye gideyim diorum nette buldum ii marka ama bilmiyorumda napayayim kararsiz kaldim

ay çok mutlu oldum senin adına. benimde doktorum rahmin çok kalınlaşmış çok güzel dedi. keseyi görmüştük en son 10 gün önce gitmiştik yarında kontrolümüz var inşallah bebişi görürüz dua edin benim içinde

Hadi canım gozunaydin. .

bak yaa askolsun neyse ben o katagoride degilim oyuzden alinmiyorum canum yorma kendini dikkt et yakininda birisi varsa cagir yada sen cikar esin koysun kutulara allah yardimcin olsun
Saol cnm benim valla dikkat etcem bakalım 1 ayda yavaş yavaş toplariz yorulmadan artık

Herkese merhaba. Rutin testleri sağlık ocağında yaptırdım bugün. Bir tek idrar testini yapmıyorlarmış. Onu da hastanede yaptıracağım. Ctesi de sonuçları dr'uma götüreceğim. En son geçen ctesi gitmiştim. Kalbini duymuştuk. İnşallah sonuçları götürünce de ultrasonla bakar :)

Kızlar ben çatlaklar için lierac jel aldım, güneş kremi olarak da solenta pregna. Herkes çok memnunmuş bu ikisinden, ben şimdiden kullanmaya başladım. Çatlak kreminin üzerinde ilk aydan itibaren kullanmaya başlayın yazıyor =)

ay canım ya çooook sevindimilk aşamayı atlattık allah sağsalim kucaklarımıza almayı da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…