• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim saglik ocaginda yaptirdigin testler hemogram glukoz tsh ve hbsag anti hbs mi bana bunlarin disindakileri yapmadilarda rutin yapilanlar bunlarmis oyle dediler
Bak bu testleri yaptılar. idrar dışında. Sonuçları bana verdikleri kod ile yarın istanbul halk sayfası web sitesinden öğrenebilirsiniz dediler.

Eklentiler

• 20150602_170905.webp
    20150602_170905.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 67
6+6 canim insallah guzel haberlerle geliriz en son gecen hafta pazartesi gitmistim keseyi gormustuk 5 haftalik demisti doktor bakalim simdi pit pitlari duyacakmiyiz sen camlica erdem hastanesine mi gidiyorsun
bizde 6+7yiz bugün ama keseden tam söylemedi ne kadarlık olduğunu :) evet erdeme gidiyorum ne yazıkki temmuz sonu koşuyolu medipole geçicem sen nereye gidiyorsun?

Milletin canı güzel güzel şeyler ister benim cnm hazır çorba istedi ya olaya bak kalktım yaptım valla napim kaç senedir icmiyom zaten :eek:

Tamam iste kucukyali idealtepe hepsi maltepeye bagliii aaa sizee evv bakalim:KK66:)) co. seversin maltepe yi sahil falanda yeni yapildi cocuk.icin cok guzel :KK66:))))
Bilmemmi sahili tatlım daha geçen ay ordaydim harika olmuş benim neredeyse her semtte akraba var istanbulda çok gelip gidiyorum :KK60: ben zaten cocugumun parkta çimde buyumesini istiyorum maltepe tam benim istediğim yer yani:21:

ay ağzından bal damlıyo ya :) bu güzel motivasyonla güpgüzel uyurum zaten :)
:)) Daha bebeklerimiz ceviz kadar ama anne olmak ne muhtesem bi duyguymus...Hep tarifi yok derlerdi inanmazdim...Gercektende yokmus...Agrim sizim olsun uykusuzda kalirim ama bebegim saglikli olsun kucagimda olsun...Eminim hepimiz boyle dusunuyoruz...Ay duygusallastim yine iki damla dustu bilee :)))

Cok Sevindim gercekten sanki bana.ust komsu geliyormus gibi:KK66:))haberleselim bundan sonra:KK66:)
Haberleselim cnm hatta Küçükyalı ya doğru delta hospital var orda hakan bey var büyük ihtimal ona gidicem orda bi akrabam orda doğum yapmış memnun kalmış hem banada yakın maltepeye yani :21:

Back
X