- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
 - #6.661

Zaman zaman geçiyo zaman zaman ortaya çıkıyo canım. Benim baya dolgunlaştı şimdiden vallaKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu benim dolgunlugu bugun biraz azaldi sanki kafama takildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman zaman geçiyo zaman zaman ortaya çıkıyo canım. Benim baya dolgunlaştı şimdiden vallaKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu benim dolgunlugu bugun biraz azaldi sanki kafama takildi
Benimde bastan beri dolgundu ama bugun biraz azaldi gibi geldi ister istemez bi panik yaptim bu ikinci hamileligim ilki 2008yilindaydi o zaman nasildi hiç hatırlamıyorumZaman zaman geçiyo zaman zaman ortaya çıkıyo canım. Benim baya dolgunlaştı şimdiden valla
Gaviscon ictinmi beni çok rahatlatiyorDa-ya-na-mi-yo-rumAllahim yardim etsin. Mide agrisi gaz bulanti kusma. Kivraniyorum
Sabahlari kullanmam icin bulanti ilaci verdi doktor ama sabah olur mu bugun?? Napicam ben![]()
Amannn amannnn hamiş tribinemi girdin sen
Kimse bişey yazmamistrip atma sırası bende
Nurbebekistiyor beni de listeye ekler misin yaş 33 2. Gebelik sat 14 nisan 57.8ile hamis kaldim baska ne bilgi vardi bilmiom
Benim adetime 1 hafta varken olmustu..Sanki bicak ucu batip cikiyo gibi..Uykudan uyandirmisti...3 gun once yine oldu ama daha hafifti...Bence rahim genisledikce farkli farkli agrilar hissediyoruzbayanlar benim vajinadan iyne batmasi gibi agri oluyo yasayaniniz var mi endiselendim biraz
Kızlar ben çatlaklar için lierac jel aldım, güneş kremi olarak da solenta pregna. Herkes çok memnunmuş bu ikisinden, ben şimdiden kullanmaya başladım. Çatlak kreminin üzerinde ilk aydan itibaren kullanmaya başlayın yazıyor =)
A
ins.cnm bu doktorlarin rapor istendigindeki tepkileri beni oldurucek zaten bende rehber ogretmenim herseyi gectim bu moralle okula gittigimde zaten hicbisey yapamam evde bile yarim saatte bir wcye gidiyrm bisey varmi diye progestanin bendede ayni yan etkileri var zaten birazda oyuzden verdi raporu basdonmesi yapiyor ve gozlerim karariyor sonra uyuyorum.
Mide yanmasina gaviscon birebir tek kurtaricim:)Gaviscon ictinmi beni çok rahatlatiyor
Hayırlı olsun cnm kaç haftada duydun
Kimse bişey yazmamistrip atma sırası bende
Nurbebekistiyor beni de listeye ekler misin yaş 33 2. Gebelik sat 14 nisan 57.8ile hamis kaldim baska ne bilgi vardi bilmiom
Sorma dün gece saat 1 de bi başladı hem agrı gaz bulanti çok fena oldum içtim yarım saate şükür geçti evde hep tutuyorum mide problemimden dolayıMide yanmasina gaviscon birebir tek kurtaricim:)
Aynen tatlim bizde anneligi en guzel sekilde yasariz insallah miniklerimizle:)Ah kıyamam sanaÇok kutsal birşeymiş cidden. Senin bedenin olmasına rağöen tek düşüncem bebek var diye bana bişy olmasın. Kalabalıkta yürürken korkudan elim karnımda geziyorum. Dualarım hep onun sağlıklı olması yönünde. Bak bende ağlıcam şimdi
Reflu varmiydi oncesinden canim...Sorma dün gece saat 1 de bi başladı hem agrı gaz bulanti çok fena oldum içtim yarım saate şükür geçti evde hep tutuyorum mide problemimden dolayı
Milletin canı güzel güzel şeyler ister benim cnm hazır çorba istedi ya olaya bak kalktım yaptım valla napim kaç senedir icmiyom zaten![]()
Bende 7de duymustum tatlimm insallah sende duyarsin hayirlisylaAyyy HeRkEZ kalp atışını duymuş bende cuma günü gitçem inşallah ve 7+1 olcak Ogün duyarım ya demiiiiiii![]()
Yüksek ihtimal duyarsin cnmAyyy HeRkEZ kalp atışını duymuş bende cuma günü gitçem inşallah ve 7+1 olcak Ogün duyarım ya demiiiiiii![]()
o zaman duyulur inşallah ben de daha duymadımAyyy HeRkEZ kalp atışını duymuş bende cuma günü gitçem inşallah ve 7+1 olcak Ogün duyarım ya demiiiiiii![]()