2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben lavman olmamıştım sanırım (ama geçennlerde kendi kendime yaptım doktorum verdi korkulacak ne var orasını bilemedim ) tüm gece normal sancı çektiğim için bişi yememiştim ondan... ben sezeryandan sonra şeftali suyu içtim bol bol ama piyasada doğala yakın olandan ... ağrın olsada ( ki normal doğumdan sonrada oluyor ) bebeğini emzir asla biberon kullanmaaaa!!!!!! gerekirse kaşıkla sağ ver... bir yardımcı tayin et kendine eşin dışında süt konusunda bebeği alırken koyarken yardımcın olsun... sütünün gelecegıne inan ve kendine şunu söyle benim sütüm olucak inşallah bebeğimede yetecek... güzel sağlıklı doğumlar diliyorum gecelik bikaç tane almalısın ...

çok zorlanırsan meme ucun olmazsa sütünü sağıp kaşıkla verebilrsin ilk süt çok değerliidir...

Ya bu doğum parası 300 tl yi dedim, hiç kimse bilmiyor, öğretmenim ben çocuk yardımı için okula basvuracagim da, diğerleri için nereye basvuracagim bilmiyorum
657 ye tabi olanlar sadece doğum yardımı alır 300 lira başka bir ödeme alamaz kuruma başvurmanız yeterlı onlar bakanlığa bildirecekler. ptt den size ödeme yapılacak

bu yalnızca işçiler için ama memura sadece 300 lira ödeme yapılıyor

chack T thebeauty

Hocalarım ben de öğretmenim . Süt parası için sgk ya 300 içinde sgk ya basvuruluyo siz ya da eşiniz başvurabilir.

Analık parasını ise okulda muhasebeye raporunuzu gösterip onaylatmanız mı ne gerekmiş. Bi prosedür var toplu ya da ayrı almak için ama henüz işlemlere baslamadık. Sizden once baslarsam bilgi veririm size.

657 ye tabi olanlaremzirme parası alamaz sadece 300 tl yi alır bağkurlu ve ssklılar süt parası alabilir 657 devlet memurları kanununda böyle bir madde yok arkadasları heyecanlandırmayalım lütfen :9
:)

çıktık doktordan evdeyim şuan. ultrasonla baktı kanala falan girmemiş hiçbir doğum belirtisi yok suyuda biraz azalmış. eğer cumaya kadar böyle giderse cuma günü aç gel sabah dedi sezaryana alıcak okadar normali bekledim ama herşeyin hayırlısı diyorum. bebeğim önemli onun sağlığı. allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin. ama şuan çok şokum ve heyecanlıyım hiç beklemiyodum sezaryan. miniğim cuma günü gelebilir :)

Kızlar burdan okudum süt parasını bi de siz bakın isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-11-12-58-55.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2016-01-11-12-58-48.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 104
Bizim bebis geleli 10 gun oldu birtek elektrik geldi 2 kata yaklasmiss dogalgaz gelince dil alti hapi alicam :)
Benim adaminda yuregine iner. Simdiden dusunmeye basladim bebegi anneme birakip calissammi acaba diye Zaten yilbasi sonrasi elektrik 6,8 zam gelmisti dolayisiyla dogalgaza da extra yansir. Batti balik yan gider...

hakkında hayırlısı olsun... ben bile beklemiyordum... ama daha vaktin var belirti ne olacak ki... şimdiden erken değil mi...

SARILIK tan NEFRET Ediyorum mmmmm!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…