2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar burdan okudum süt parasını bi de siz bakın isterseniz
ewet bu yazı doğru ama 657 liler yani biz emekli sandığına tabiyiz bağkurlu yada sigortalı degiliz o yuzden bu haber bizimle ilgili değil . mevzuat gov tr den 657 dmk nunda tarama yaparsanız sür yada emzirme parasıyla ilgili bir madde bulamazsınız malesef ki hakkımız yok

Benim adaminda yuregine iner. Simdiden dusunmeye basladim bebegi anneme birakip calissammi acaba diye Zaten yilbasi sonrasi elektrik 6,8 zam gelmisti dolayisiyla dogalgaza da extra yansir. Batti balik yan gider...

Kızlar ev 26 derece yanıyoz cayır cayır ama asıl bizi yakacak olan dogalgaz faturası elektrik 2 kat fazla geldi sanırım zaten.

Memeler yara ve acılarını dogalgaza devretmiş

ewet canm eşin alabilir eğer bağkurlu yada ssk ysa emzirme parası ve 300 lirayı alabilirsiniz :)

Yes !! Yes !! Yes!!

Benim babammmm cok zengin alıcaz onu. .vurucam kırbacı .vurucam kırbacı...

300 ordan en az 600 sütten . Hemen ben alışveriş yapayım avmlerde de bebeğme süt olsun

hakkınızda hayırlısı canım

Bendeeeee nefret ediyorummm anneme birakicam bebegi simdi 2-3 km yuruyecegim. Dunde yaptim cok iyi geliyo acik hava. Kafam dagildi biraz. Yaninda annen varsa sende yap canim. Sen mutlu olda bebeginde olsun annesi

Ay annesi demişken bugün doktor bana annesi soyalım annesi tartalım annesi giydirebilirsin deyince öyle bi havalandım ki. .
Hamileyken elimi yumruk yapıp göğsüme vurup eşim e Anayım Ben ANAAA diyordum hehehhe gercek oldu çok şükür

o kafasını cekıp agladıkca sen ittir bence
benımkı de bazen yapıyor aynısını. kafasını memeye dogru ıttırıyorum alana kadar.
sonra dırenmekten vazgecıyor

gün içinde 2-3 kere sagıp bıberonla verıyorum. mama inşallah uzun süre kullanmak nasip olmaz.
benım aldıgım bıberonda öyle anne memesıne en yakın olandan.
tıkanınca sırtına vurup kaşının ortasını sıvazlıyorum parmagımla. annem öyle demişti :=)
insan korkuyor bişi olacak diye dimi? biberonla beslerken bitsin diye dua edıyorum tıkanır dıye. nefes almadan ıcıyor çünkü. uyurken de hık dese kalkıp bakıyorum bogulur diye.
hepımızın korkuları aynı. inşallah bu zamanlar da gececek :=)

o zamanda çok hareketli oluyo daha zor oluyo diyolar... bende banyo işinden korkuyorum daha doğurmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…