2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o zamanda çok hareketli oluyo daha zor oluyo diyolar... bende banyo işinden korkuyorum daha doğurmadan...
yenıdoganlar agızdan nefes almayı bılmıyormus.
ele avuca da zor geldiği için bir yerıne bişi olur dıye korkuyorum.
biraz zaman gectı mı en azından farkında olur bazı seylerın. banyo işi alışana kadar zor olur :=)
neyse kı kış ayındayız 3 günde bi banyo yaptırcam

Biz 13 günde 3. Banyomuzu yaptık.

Annem yıkıyo ben yardım ediyorum ama ben gidince kimsye guvenme en iyi anneler yıkar baskası sen gb koruyamaz dedi.

Hiç güvene miyorum kendime.
Annem bi daha gelesiye kirli kirki duevak galiba yavrum

bir kere yaptırsan gerısı gelır
mecbur yaptırıcaz :=)

Bebeği olanlara sormak istiyorum... Bebeği lekeli doğan varmı.,. Hani çilek yemek ciğere dokunma narı sürme Bi yerine falan bunları yapıp bebeğinde leke olmayan varmı...
ciğer de dogradım
nar da yedim
çilek de
yemedıgım kalmadı dıyebılırım. şükür bir yerınde bişi yok minik poponun

hakkında hayırlısı olsun... ben bile beklemiyordum... ama daha vaktin var belirti ne olacak ki... şimdiden erken değil mi...
benim doktor hep normalden yanaydı böyle diyosa bildiği bişey vardır neyse artık hayırlısı bebeğime bişey olacağına sezaryan olurum napiym. ben bekledim sonuçta. hayırlısı olsun. heyecan yaptım çok günü belli olunca insan böyle oluyomuş demekki

Naçizane bir tavsiyem var elbette ki yan yatarak emzirilebilir ama sürekli olmamalı cünkü otit denilen kulak iltihabına yatkınlığı sebeb oluyor Aklınızda bulunsun.. Bide dediğiniz gibi boğulma tehlikesi var
Sağol canım tavsiyen için ilk defa duyuyorum kulak iltihabı yaptığını olabilir.bizim kız tonton olunca böyle kolay yolu bulmuştum şuan 10 kilo kucakta emzirmek çok zor

bize de o civarı gelır
bence çoğumuza o sekılde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…