2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bize yolla

Sonunda hastane secimini yaptik,gittik iki tane gorduk oglen.ardindancarsiya ugradik bikac sey alcaktm adimimizi attik sancim basladi,zorla yuruyerek arabaya binebildim..2saattir asiri agrim var ozellikle asagi fena baski ve bel agrisi seklinde.bnmki de sanci duasina cikti tovbe yarabbi..karnim yarilcak sanki ama bi geliyo bi gidiyo

Cok sevindim bende alayim o zaman

Hadi bakalim canim, bebis geliyor mu yoksa

aaa ne guzel ayni gun mu doguracaz acaba 2 den beri sancim vardi,az once dus aldım biraz kesildi gibi devamini bekliyorum.

Kızlarrr bugün kızımın göbeği hafif kanamış üzerinde kurumuştu, başına gelen varmıııııbugün bekliycem yine kanarsa doktora gidicem...
Bizm gobegimiz 7.gün düşmüştü ve sonrasında hep kanadı 5gun snra Dr gturduk doğduklarında vitamn iğnesi yapiyolarmis gene ondan yaptrdk 2.gün olmadan geçti çok sukur

Kızlar doktor nst.den sonra vajinal muayene yaptı açılma fln yok az bi yumuşama var dedi. Bende ani bi kararla beklememeyi tercih ettim. yarın sezeryana giricem dua edin ani bi karar olduğu içinmidir nedendir bi tuhaf oldum
Hayırlısı olsun cnm.. Takvimin bitmiş. Ne kadarlık şu an bebişin? Allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…