- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.321
kaç günlüktü senın mınnoş?Maşallah cnm. .güzel uyumasına da maşallah
Ben de yeni doğan bitince 3-6 yı kullanaıayım dedim bizim oglan her yeri çişledi onla . Daha vaktimiz gelmemiş demek ki.
Benim de aklımda deli soular..ayların birikmişi var . Korunmak bebeğimzi emzirnek için de önemli. Gebeyken emzirilmiyo galiba. Bi de en az 2 sene gebe kalmam ak gerekmiş sezaryende ..Valla süt koruyor falan diyorlar ama belli de olmaz korunma yolları bile %100 değil sen yine de geçici ya da kalıcı bi çözüm bul
Kızlar bugün 39 haftalik oldum sabah uyandigimdan beri mide bulsntim var geçmiyor bebegin hareketleri gayet iyi doğum belirtisi olabilir mi nefes de alamiyorum hic iyi hissetmiyorum kendimi agrim yok ama doktoru arayım mi bilemedim
Slm anneler ben 10 ocakta gece 1 30 sezeryan doğum yaptım bebisi mız bizimle çok yogundum yazamadım anne olmayı isteyene rabbim versin geceleri uyumuyoruz sizler napionuz
İlaç kullandığım halde haftada bir ancak çıkıyorum tuvalete.o da hemoroid iyileşmeden başa döndürüyor dikislerde sızlıyorCanim cok zor çekmeyen anlayamaz allah yardimcin olsun kabızolma bide bu kadar şeyin üstüne dikkat et tuvalete cikamazsan eczaneden ilaç al yanlış ikinmadan kaynakliymis bu basur
Normal doğum ama nekadar normalse tabi.narkozda aldım içli dışlı çokça dikiş var hemoroid desen fazlasıyla...allah düşmanımın başına vermesin çok zor.iyilesmekten umudu kestim sayilirnehirada M mervekcr allah şifa versin . Normal dogum mu sizin ? Benim görümce m de iki normal dogum yaptı ve cok cekti hemoroid den..
Ameliyat olunca geçiyor demiş doktor.
Sizi anlıyorum cok zorlanıyor insan. Bir an önce şifa bulun inşallah.
Hem bebek hem kendi sıkıntınız üst üste.
Kolay gelsin size.
Peki lohusa döneminde gebe kalınıyor muBenim de aklımda deli soular..ayların birikmişi var . Korunmak bebeğimzi emzirnek için de önemli. Gebeyken emzirilmiyo galiba. Bi de en az 2 sene gebe kalmam ak gerekmiş sezaryende ..
Kadın olmak çok zor. Anne olmak daha zor.
Bebek dogar dogmaz aglayınca anestezist 7/24 mesain hayırlı olsun hoca hanım demişti de aglayarak gülmüştüm. Adam haklıymış hanımlar ...
Peki lohusa döneminde gebe kalınıyor munehirada
Normal doğum ama nekadar normalse tabi.narkozda aldım içli dışlı çokça dikiş var hemoroid desen fazlasıyla...allah düşmanımın başına vermesin çok zor.iyilesmekten umudu kestim sayilir
25 günlük ama büyük geldi bez ya da ben baglayamadım hep sızdı kenarlardan molfix ama yenidogan 1 numara sızdırmıyokaç günlüktü senın mınnoş?
bant kısmını cok mu bol bırakıyorsun?25 günlük ama büyük geldi bez ya da ben baglayamadım hep sızdı kenarlardan molfix ama yenidogan 1 numara sızdırmıyo
Cok sıkmıyorum evet kızarıyor sonra rahat olsun diyebant kısmını cok mu bol bırakıyorsun?
o bant kısmı ayarını ıyı ayarlaman lazım belkıdeCok sıkmıyorum evet kızarıyor sonra rahat olsun diye
Canım biraz geçti ama hala kendini iyi hissetmiyorum nefes almak çok zor oluyor artik uyku zaten yok anne olmak cok zormus ama cok da guzel rabbime cok sukur canım benim son hafta carsamba çatıya bakacak diğer pazartesiye kadar olmazsa yatış yapacak doktor ben normal çok istiyorum ama kısmet artikAh canim valla ben dun ogleden beri sancilar icindeym de bi duzene binmedi,mide bulantisi dersenbende de var biraz.doguma yaklastik ondandir bunlar ama her seyin duzenli gelmesi gerekiyor iste..bnm bebegn hareketleri de iyi sukur.ama ara istersen sorun yapmiyor doktorlar orda cunku,ben arasam da aramasam da diyecegini bildigim icin duzenli olmasini bekliyorum..senle ayniydik dmi biz gun olarak :)
Hayirlı olsun canim.kızlar spinal anesteziden sonra baş ağrınız ne zaman geçti
Canim benimki yarim saat de emse 5 dk da emse emzirdikten sonra memeyi boşaltıyorum. Işimizi garantiye alalımKızlar bebeklerin emme süresine takmıs durumdayım benim ki max. tek gogus 10 dk emiyor. İlk bes dk kuvvetli aonra dura dura..
Hele geceleri bes dk. Sonra bırakıyo uyıuya devam.
Sürekli olumlu motive ediyorum kendimi. Ama bu süre yeterli değil mi yaaa ??
Sizibkiler ne kadar süre emiyor
Of gelen giden cok oluyo herkes grip soyleyince aliniyo bide millet. Kaynanamda grip ben izin vermicem cocugu almasina diye degilim diye tutturuyo sinir ediyo beni devamli. Ben desen hic uyumadim daha benim kiz hic uyumuyo geceleri bide sancim var idrarimi hala hissetmiyorum ve cok sanciya yarin urolojiye gidicem bisey var ama bakalim ne. Aglayip duruyorum butun gun cok kotu bi psikolojideyim napicam boyle bilmiyorum
Canim 1 noyu gevşek bağlıyom ben iz yapmasın diye. Geçen 2yi denedim boldu cok az. Onu da sıkı baglamak gerekiyor. Yani ayarlarsan ikisini de kullanabilirsin.25 günlük ama büyük geldi bez ya da ben baglayamadım hep sızdı kenarlardan molfix ama yenidogan 1 numara sızdırmıyo
Canım biraz geçti ama hala kendini iyi hissetmiyorum nefes almak çok zor oluyor artik uyku zaten yok anne olmak cok zormus ama cok da guzel rabbime cok sukur canım benim son hafta carsamba çatıya bakacak diğer pazartesiye kadar olmazsa yatış yapacak doktor ben normal çok istiyorum ama kısmet artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?