- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.361
benimkide doğduğunda çok uzundu ama hala kesmedim bildiğin manikürlü gibiler yaminnoşun tırnaklarını kesip törpü yaptım
Kızlar bebeklerin emme süresine takmıs durumdayım benim ki max. tek gogus 10 dk emiyor. İlk bes dk kuvvetli aonra dura dura..
Hele geceleri bes dk. Sonra bırakıyo uyıuya devam.
Sürekli olumlu motive ediyorum kendimi. Ama bu süre yeterli değil mi yaaa ??
Sizibkiler ne kadar süre emiyor
Bende bugün aynı soruyu soracaktım benimki de aynı maksimum 10 dk emiyor hele akşam üzeri kolik sancımız var 2 saat o ara kısa kısa emiyor resmen memeyle savaş yapıyor. Geceleri de 5 dk emiyor kendi bırakıyor aynı senin bebik gibi. Bende aynı düşüncedeyim acaba az mı emiyor ama doymasa çok ağlar diyor annem. Kafamda deli sorular
Bu arada kimse pek girmiyo sanırımametist80 @the angellll @batmanbeginn @LiveYourLifeee @pinkperest @yldzbkrc @Canan_Ela @thesecrets Nerelerdesiniz
bugün dördüncü günüm ve hala geçmedi acılar içindeyim
Hayirlı olsun canim.
Bende boyun agrisi oldu cok fena. Bol Sıvı özellikle kahve icmeli bi hafta.
Canim benimki yarim saat de emse 5 dk da emse emzirdikten sonra memeyi boşaltıyorum. Işimizi garantiye alalım
bazende kulağımda uğuldama oluyor.. geçiyor dimi yaYa tam sütüm çok gelmiyor, randımanlı gelmiyor yani, bi haftalık falan olsun, sağmaya başlayacağım bende... Gerçi bize hastanede biberon vermeyin şırıngayla vermeyi öğrettiler, memeyi bırakmaması için... Eşimde kızıyor, niye aldık bu biberonları diyerek
Baş ağrısı değil de boyun Ağrı'sı çektim, sezeryandan bir gün sonra boyun Ağrı'sı hafif başladı, sonra tamamen tutuldum ve nefes alamadım, acil müdahale ettiler, kas gevşetici falan... Kabus gibiydi... Ama kendi doktorum sakız çiğne, en az 3 lt su ve bol kafein dedi ilk hafta baş Ağrı'sı olmaması için...
Ben de ankaradayım -14 derece burda hava, evi zor ısıtıyoruz valla, bebişlerin güneş alması gerek ama hava şartları bu gidişle imkansızlaştıracak bu durumu...
Burdayımmmm :)kızlarametist80 i gören var mı?
Giremiyoz anacım vakit mi kalıyo sanki senin vaktin çok herhalde. İçimden geldi seni Bi yiyimBu arada kimse pek girmiyo sanırımametist80 @the angellll @batmanbeginn @LiveYourLifeee @pinkperest @yldzbkrc @Canan_Ela @thesecrets Nerelerdesiniz
Geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.hayirlisiyla nisani görseydikKızlar benim bebiş bronşit oldu 1 haftadır hastanedeyiz tedavi gördük dikkat edin salgın var bide üşütmeyin çocukları. Herkes doğurdu dimi
Bu sekilde olmaz herhalde..ins olmaz yani,hem akinti da geliyor..
Vu anlattığınız durumda cok cok dusuk bir ihtimal... Ben olacagını sanmıyorum.. Ama bu stresle yasanmaz bi yönteme baslamak lazımYa yüzeysel ilişki oldu geri çekildi ama yatağa bi kaç damla geldi içine gittîğini hissetmedim yinede içime korku düştü. Sabahtan beri hafif kırmızı akıntı geliyor. Bu şekilde gebelik olur mu korkuyorumnehirada @renklisemsiye
Allah yardimcin olsun ins iyilesirsin artik cok uzuldum durumuna..iste zorlayinca bi yerlerden cikiyor acisi:/ Allah yuzunebaksin da iyiles hemen
Valla canım bu dönemda olasılık çok düşüktür zaten yarısını kanamayla geciriyoruz ben her ihtimale karşı hiç ilişkiye girmeden 40.gün gidip spiral taktirmayi düşünüyorum o zamana kadar girersek de korunarak girmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz riske atmamak lazım daha onceden spiralle korunuyordum çok rahattiPeki lohusa döneminde gebe kalınıyor munehirada
Vaktim çok yarin annem gidince bakalim napiciim yi canım yiiGiremiyoz anacım vakit mi kalıyo sanki senin vaktin çok herhalde. İçimden geldi seni Bi yiyim
Kızlar bebeklerin emme süresine takmıs durumdayım benim ki max. tek gogus 10 dk emiyor. İlk bes dk kuvvetli aonra dura dura..
Hele geceleri bes dk. Sonra bırakıyo uyıuya devam.
Sürekli olumlu motive ediyorum kendimi. Ama bu süre yeterli değil mi yaaa ??
Sizibkiler ne kadar süre emiyor
Kimyon dene derim esra Erol'un tarifiÇok gazımız var nurse harvey's ise yariyodu artik o da yaramıyo
İnşallah bişey olmamıştır cnmVu anlattığınız durumda cok cok dusuk bir ihtimal... Ben olacagını sanmıyorum.. Ama bu stresle yasanmaz bi yönteme baslamak lazımerkekler bu konuda biraz dusuncesiz oluyor... Benimde önümüzdeki ay doğumum hemen spiral dusunuyorum.. Stres daha kötü cunku.. Bebeğin yeni düzenli emiyor ya içini rahat tut bu defalık
genetik geçmiş önemli. aile büyüklerinde kahverengi gözlü varsa çocuk da kahverengi gözlü olabilir.
anne baba koyu renk gözlü olup da yeşil veya mavi gözlü olan çok çocuk var.
Ah Be canım ben de yapıyorum ama yok uyanmiyor babası gibi ağır uykusu. .gece de uyumuyor
Grip olan insanlarin ben iyiyim demesi kadar sacma bisey yok, el kadar bebegi riske atmak hangi akla hizmet. Allah yardimcin olsun, idrarla ilgili sikayetinde tez zamanda duzelir insallh.Of gelen giden cok oluyo herkes grip soyleyince aliniyo bide millet. Kaynanamda grip ben izin vermicem cocugu almasina diye degilim diye tutturuyo sinir ediyo beni devamli. Ben desen hic uyumadim daha benim kiz hic uyumuyo geceleri bide sancim var idrarimi hala hissetmiyorum ve cok sanciya yarin urolojiye gidicem bisey var ama bakalim ne. Aglayip duruyorum butun gun cok kotu bi psikolojideyim napicam boyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?