2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide tek göğsü en fazla 8 -10 dak. Emiyor dediğin gibi son dakikalar uykulu güçsüz çekiyor. Ama kilo alımı iyi dedi doktor. O yüzden doydugunu düşünüyorum.

Aynen canim benim bebiste öyle.

CRAZYBEL sinem1324

bugün dördüncü günüm ve hala geçmedi acılar içindeyim

Hayirlı olsun canim.
Bende boyun agrisi oldu cok fena. Bol Sıvı özellikle kahve icmeli bi hafta.

Canim benimki yarim saat de emse 5 dk da emse emzirdikten sonra memeyi boşaltıyorum. Işimizi garantiye alalım

bazende kulağımda uğuldama oluyor.. geçiyor dimi ya

Vu anlattığınız durumda cok cok dusuk bir ihtimal... Ben olacagını sanmıyorum.. Ama bu stresle yasanmaz bi yönteme baslamak lazım erkekler bu konuda biraz dusuncesiz oluyor... Benimde önümüzdeki ay doğumum hemen spiral dusunuyorum.. Stres daha kötü cunku.. Bebeğin yeni düzenli emiyor ya içini rahat tut bu defalık

İnsallah cabuk gecer yaaa inan cocugumu sevemiyorum kendi acimdan.icgudusel olarak o suclu gibi geliyor galiba.dogurdum ama anne olamadim
Allah yardimcin olsun ins iyilesirsin artik cok uzuldum durumuna..iste zorlayinca bi yerlerden cikiyor acisi:/ Allah yuzunebaksin da iyiles hemen

Peki lohusa döneminde gebe kalınıyor mu nehirada
Valla canım bu dönemda olasılık çok düşüktür zaten yarısını kanamayla geciriyoruz ben her ihtimale karşı hiç ilişkiye girmeden 40.gün gidip spiral taktirmayi düşünüyorum o zamana kadar girersek de korunarak girmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz riske atmamak lazım daha onceden spiralle korunuyordum çok rahatti

Ya kızlar bişey sormak istiyorum size bugün 40+5 oldum sabah kalktığımda sarımtrak koyu kıvamlı bi akıntım vardı ama koyu renkli değildi nişan mıydı bilemedim nst ye girdim hiç sancı çıkmadı açılma da yok dedi doktor ama karnım ve belim ağrıyor karnımda ara ara sertleşiyor kafayı yiyecem doğuramıyacakmıyım ben akıl verin bana

Beniö çok bilmiş doktorun söylediklerini paylaşayım. Her bebeğin emme süresi farklılık gösreririrmiş. Ortalamayı baz alarak bana on ya da on beşer dakikadan toplam yirmi dakika ya da yarım saat emzirmemi söyledi. Tek göğüs on ise ve iki göğüsü emiyorsa Ortalamayı tutturuyor demektir. Ama sen yine de uyuyunca burnunu sıktır. Başta zor oluyor ama insan alışıyor

İnşallah bişey olmamıştır cnm

genetik geçmiş önemli. aile büyüklerinde kahverengi gözlü varsa çocuk da kahverengi gözlü olabilir.
anne baba koyu renk gözlü olup da yeşil veya mavi gözlü olan çok çocuk var.

Her insanda bir anneden gelen gen grubu bir de babadan gelen gen grubu var. Mesela benim babam renkli gözlü. Çekinik gen olduğu icin babamdan aldığım renkli göz geni. Annem kahverengi gözlü. Annemin babası renkli gözlü olduğu icin annemde hem renkli göz geni hem de kahverengi göz geni var. Ama annem bana kahverengi olanı verdiği icin ben de kahverengi gözlüyüm. :)

Yani kahverengi gözlü anne babadan renkli gözlü çocuk olabilir. Ama renkli gözlü anne babada kahverengi göz geni olmadigi için renkli gözlü olur.

Grip olan insanlarin ben iyiyim demesi kadar sacma bisey yok, el kadar bebegi riske atmak hangi akla hizmet. Allah yardimcin olsun, idrarla ilgili sikayetinde tez zamanda duzelir insallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…