- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.341
Canim bende de oldu o ağrı gecmis olsun bu arada. Benim hem idrar hem vajinada rahim ağzında. Hissetmiyodum yanma oluyodu idrar akıyodu kesik kesik wcdeyken. Alttan cok muayne oldum ondandır dedim 2 haftadan fazla sürdü o agrılar.Of gelen giden cok oluyo herkes grip soyleyince aliniyo bide millet. Kaynanamda grip ben izin vermicem cocugu almasina diye degilim diye tutturuyo sinir ediyo beni devamli. Ben desen hic uyumadim daha benim kiz hic uyumuyo geceleri bide sancim var idrarimi hala hissetmiyorum ve cok sanciya yarin urolojiye gidicem bisey var ama bakalim ne. Aglayip duruyorum butun gun cok kotu bi psikolojideyim napicam boyle bilmiyorum
Doğur kız artık sen deAynen hamilelikte basliyor zorlugu ama dedigin gbi deger her seye..benim de son 6gun de bakalim cidden 6gun mudun hastaneye gittm odayi gordm icim tuhaf oldu..kismet ins kolay hayirli dogumumuz olur bizim de
Düşük te olsa böyle bir ihtimal var... Normalde 2 saatte bir Düzenli emziren kadınlarda süt % 70 oranında süt koruyor gebeliği önlüyor ama işte kesin değil... Eğer eşiniz korunmayı sevmiyorsa spiral düşünülebilir... Emzirirken kullanılabilen 3 aylık iğneler var ama hormon içeriyor sonuçta adet düzeni oturmadan kullanılması cok doğru değil açıkçası aynı sey cok kullanılmayan minihap denilen doğum kontrol haplarındada geçerli...Canım mesela kırk çıkar çıkmaz ilk ilişkide hamile kalınabilir mi. Enziriyorum bu arada
Valla gel dov sevaba girersinHic cekinme millette akil olsa zaten kendileri dusunur ama anlatamzsin malesef..sonucta yeni dogmus bi bebek ve yeni dogum yapmis bi kadin var,kaynananin da bunu bilmesi lazim en basta.cekinme sizin sagliginiz cok daha onemli milletin gelip canim cicim demesinden,ne dusunurlerse dusunler.cok uzuluyorum sinir oluyorum bu duruma ya yazikztnsancim var stresliyim kizginim..doverm hepsini
Aaa haklısınız galiba kızlar ben ikisini de gevsek biraktım..ondan galibaCanim 1 noyu gevşek bağlıyom ben iz yapmasın diye. Geçen 2yi denedim boldu cok az. Onu da sıkı baglamak gerekiyor. Yani ayarlarsan ikisini de kullanabilirsin.
Doğur kız artık sen de
Oğlum üç yaşında. Doğduğunda iki ay çektik bu gaz sancılarını. Her gün sıcak duş ve sonrasında ayağının altına acı elma yağı sürerek geçiriyorduk sancılarını. O yağ ısıtıyor sürerken hissediyorsunuz zaten. Biraz ağır hatta kötü kokuyor ama değiyor yavruşun ağrısının geçmesine. Yine de iki ay sürdü bizim faz sancıları, tüm bu anlattıklarım hafifletiyor. Günü gelince geçiyor.Benimki de öyle yawrum yagaz yapıcak hiçbirşey yemiyorum. Çok dikkat ediyorum ama bizimkisi saatlerce kıvranıyor ve bağıra bağıra ağlıyor. Göbeğine , ayaklarına masaj yapıyorum ama kar etmiyor. Deneyimli anneler bize bi akıl versin
Valla gel dov sevaba girersindogurmadin dimi kiz sen daha allah yardim etsin valla canim bu donemleri bi atlatsak hayirlisiyla ne guzel olucak
Bi avazda kurtarsın Rabbim.Benim oglanin keyfine kalmisim tepinip duruyor anacm ya bekliyom
Ay insallh bisey yoktur canim idrarimin geldigini hic hissetmiyorun kendi kendime duzenli wc gidiyorum. Cuma kontrolum vardi kadin dogumcuma normal degil urolojiye gorun dedi tirstim bende. Sonda taktilarmi sanada ben sondadan sonra oldugunu dusunuyorum.Canim bende de oldu o ağrı gecmis olsun bu arada. Benim hem idrar hem vajinada rahim ağzında. Hissetmiyodum yanma oluyodu idrar akıyodu kesik kesik wcdeyken. Alttan cok muayne oldum ondandır dedim 2 haftadan fazla sürdü o agrılar.
Idrar Kaçırma olmadi olsaydı ben de gidecektim dr.a.
Bişey olmaz canim inşallah. Evet sondadan da olabilir benim hem idrarda hem vajinada yanma oluyodu. sonda da muayneler de etkilemiş olabilir. Geçti çok şükür senin de geçer inşallah.Ay insallh bisey yoktur canim idrarimin geldigini hic hissetmiyorun kendi kendime duzenli wc gidiyorum. Cuma kontrolum vardi kadin dogumcuma normal degil urolojiye gorun dedi tirstim bende. Sonda taktilarmi sanada ben sondadan sonra oldugunu dusunuyorum.
Bi avazda kurtarsın Rabbim.
Ağrın sızın var mı ay ne kâbus dolu günlerdi uyuyamıyodum bel bacak ağrısındanşimdi de uyuyamıyom arada ama sağlıklıyım çok şükür.
Son haftalar cok zor ya Allah kolaylik versinDun ogleden beri var sancim,oyle bi baski yapiyo ki fena.ama bu 2gunun oncesinde 1haftahic yoktu agri sizi..yine basladilar. Amin ins cnm.. Aynen ama uykusuz da olsanenazindan su karnindaki agirlik yokkarnim bagimsizligini ilan etmis resmen,buyuk bi gobusumyok ve olani da sivri ztn..ama yan yatinca cok komik oluo gobek sivri solda..yan taraf bombos haha..agir geliyor artik tasimak yurumek
Ya yüzeysel ilişki oldu geri çekildi ama yatağa bi kaç damla geldi içine gittîğini hissetmedim yinede içime korku düştü. Sabahtan beri hafif kırmızı akıntı geliyor. Bu şekilde gebelik olur mu korkuyorumDüşük te olsa böyle bir ihtimal var... Normalde 2 saatte bir Düzenli emziren kadınlarda süt % 70 oranında süt koruyor gebeliği önlüyor ama işte kesin değil... Eğer eşiniz korunmayı sevmiyorsa spiral düşünülebilir... Emzirirken kullanılabilen 3 aylık iğneler var ama hormon içeriyor sonuçta adet düzeni oturmadan kullanılması cok doğru değil açıkçası aynı sey cok kullanılmayan minihap denilen doğum kontrol haplarındada geçerli...
Son haftalar cok zor ya Allah kolaylik versin
Arada gaz oluyo tekme saniyom ama o ağirlık gitti kuş gibiyim deve kuşu hahahah
Rezene cayi alayim barim, mamselle bildigin cemen kokuyom yaa..Elma yagini kv de soyledi inş ise yarar.Süt emmelerine şükür aynen, mamayi gunde 2 defa 30 cc veriyorum.Cok Sağol canim...Canım aktardan aldı eşim adı rezeneli çay..anne çayı diye satılıyor. 17 tl mi ne ?
Bunu günlük ben içiyorum. Bebiş e de ara da 3-5 çay kaşığı veriyorum
Kimyon da bi çay kaşığı kimyonu bi bardak kaynamış ılımış suya karışyıtıuroum kimyon dibe çökünce bebeğime bi çay kaşığı veriyorum. Sakın daha fazla verme ama.
Acı elma yagını da sür ayagına ılık su torbası da koyabilirsin.
Gaz hakikaten cok zor. Mama daha cok gaz yapıyo ve kabızlık yapıyomus. Allah tan emiyo bebişler yoksa napardık bilmiyorum. Bisiklet çevirme hareket i ve bacakları kalcaya itme hareketi de gaz cıkarmasına cok yardımcı oluyor.
Zart zart yapıyo benim oglan o zaman. Ve au white noise for babies sesi var nette aglama sesini bastırcak şekilde acıyorum. İşe yarıyor.
Aman illa ki gaz cıkacak bi şekilde .sen stres yaptıkca bebek etkileniyor sakin sakin oksa ve endişelenip üzülme. Bebek anlıyo cunku
Ya yüzeysel ilişki oldu geri çekildi ama yatağa bi kaç damla geldi içine gittîğini hissetmedim yinede içime korku düştü. Sabahtan beri hafif kırmızı akıntı geliyor. Bu şekilde gebelik olur mu korkuyorumnehirada renklisemsiye
Ya tam sütüm çok gelmiyor, randımanlı gelmiyor yani, bi haftalık falan olsun, sağmaya başlayacağım bende... Gerçi bize hastanede biberon vermeyin şırıngayla vermeyi öğrettiler, memeyi bırakmaması için... Eşimde kızıyor, niye aldık bu biberonları diyereklansınoh tamamen fiyasko krem. göğüslerin dinlenmesı en ıyı çözüm
tabi o da pompa kullananlar ıcın gecerlı.
gündüz bol bol emzirmek, gece de biberonla vermeye karar verdım.
hem bıberonla olunca huzursuz olmuyor, ne kadar ıctıgını bılıyorsun. memede olunca uyukluyor pek ıcemıyor
hem sen harap oluyorsun
hem bebek doymuyor..sonrası facıa
kızlar spinal anesteziden sonra baş ağrınız ne zaman geçti
Kızlar azıcık bi nefes alayım diye dğn biraz dışarı cıktım bugramı babasına bırakarak.
20 dk. Burnum yanaklarım ı soguk vurmus. Eve geldim gecmeyince alerji oldu sandım. Kötü kötü şeyler okudum nette .
İyiki sogukta nmış.
Dışarı bebişi çıkaranlar nasıl cıkarıyonuz ya bizim totomus donuyor konya da öyle bi ayaz var ki...
Kış bebeği bakmak çok zormus. Ama herkes yazın daha kötü olurdu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?