2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende de oldu o ağrı gecmis olsun bu arada. Benim hem idrar hem vajinada rahim ağzında. Hissetmiyodum yanma oluyodu idrar akıyodu kesik kesik wcdeyken. Alttan cok muayne oldum ondandır dedim 2 haftadan fazla sürdü o agrılar.
Idrar Kaçırma olmadi olsaydı ben de gidecektim dr.a.

Canım mesela kırk çıkar çıkmaz ilk ilişkide hamile kalınabilir mi. Enziriyorum bu arada
Düşük te olsa böyle bir ihtimal var... Normalde 2 saatte bir Düzenli emziren kadınlarda süt % 70 oranında süt koruyor gebeliği önlüyor ama işte kesin değil... Eğer eşiniz korunmayı sevmiyorsa spiral düşünülebilir... Emzirirken kullanılabilen 3 aylık iğneler var ama hormon içeriyor sonuçta adet düzeni oturmadan kullanılması cok doğru değil açıkçası aynı sey cok kullanılmayan minihap denilen doğum kontrol haplarındada geçerli...

Valla gel dov sevaba girersin dogurmadin dimi kiz sen daha allah yardim etsin valla canim bu donemleri bi atlatsak hayirlisiyla ne guzel olucak

Oğlum üç yaşında. Doğduğunda iki ay çektik bu gaz sancılarını. Her gün sıcak duş ve sonrasında ayağının altına acı elma yağı sürerek geçiriyorduk sancılarını. O yağ ısıtıyor sürerken hissediyorsunuz zaten. Biraz ağır hatta kötü kokuyor ama değiyor yavruşun ağrısının geçmesine. Yine de iki ay sürdü bizim faz sancıları, tüm bu anlattıklarım hafifletiyor. Günü gelince geçiyor.

Ay insallh bisey yoktur canim idrarimin geldigini hic hissetmiyorun kendi kendime duzenli wc gidiyorum. Cuma kontrolum vardi kadin dogumcuma normal degil urolojiye gorun dedi tirstim bende. Sonda taktilarmi sanada ben sondadan sonra oldugunu dusunuyorum.

Bişey olmaz canim inşallah. Evet sondadan da olabilir benim hem idrarda hem vajinada yanma oluyodu. sonda da muayneler de etkilemiş olabilir. Geçti çok şükür senin de geçer inşallah.

Bi avazda kurtarsın Rabbim.
Ağrın sızın var mı ay ne kâbus dolu günlerdi uyuyamıyodum bel bacak ağrısından şimdi de uyuyamıyom arada ama sağlıklıyım çok şükür.

Dun ogleden beri var sancim,oyle bi baski yapiyo ki fena.ama bu 2gunun oncesinde 1haftahic yoktu agri sizi..yine basladilar. Amin ins cnm.. Aynen ama uykusuz da olsanenazindan su karnindaki agirlik yok karnim bagimsizligini ilan etmis resmen,buyuk bi gobusumyok ve olani da sivri ztn..ama yan yatinca cok komik oluo gobek sivri solda..yan taraf bombos haha..agir geliyor artik tasimak yurumek

Son haftalar cok zor ya Allah kolaylik versin
Arada gaz oluyo tekme saniyom ama o ağirlık gitti kuş gibiyim deve kuşu hahahah

Ya yüzeysel ilişki oldu geri çekildi ama yatağa bi kaç damla geldi içine gittîğini hissetmedim yinede içime korku düştü. Sabahtan beri hafif kırmızı akıntı geliyor. Bu şekilde gebelik olur mu korkuyorum nehirada renklisemsiye

Rezene cayi alayim barim, mamselle bildigin cemen kokuyom yaa..Elma yagini kv de soyledi inş ise yarar.Süt emmelerine şükür aynen, mamayi gunde 2 defa 30 cc veriyorum.Cok Sağol canim...

Aslında gaza careyi ben de biliyorum , sab simplex...kizim da da son care kullandım ama kac gunlukken verilebiliyordu hatırlamıyorum, bir de ne ölçüde kac defa?@surrender sen nasıl kullaniyodun?

Ya tam sütüm çok gelmiyor, randımanlı gelmiyor yani, bi haftalık falan olsun, sağmaya başlayacağım bende... Gerçi bize hastanede biberon vermeyin şırıngayla vermeyi öğrettiler, memeyi bırakmaması için... Eşimde kızıyor, niye aldık bu biberonları diyerek

kızlar spinal anesteziden sonra baş ağrınız ne zaman geçti

Baş ağrısı değil de boyun Ağrı'sı çektim, sezeryandan bir gün sonra boyun Ağrı'sı hafif başladı, sonra tamamen tutuldum ve nefes alamadım, acil müdahale ettiler, kas gevşetici falan... Kabus gibiydi... Ama kendi doktorum sakız çiğne, en az 3 lt su ve bol kafein dedi ilk hafta baş Ağrı'sı olmaması için...

Ben de ankaradayım -14 derece burda hava, evi zor ısıtıyoruz valla, bebişlerin güneş alması gerek ama hava şartları bu gidişle imkansızlaştıracak bu durumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…