2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uzulme kizzz,esin yardim eder insallah.. Bnmki de edecek sozde ya gorecez bakim minnos da duzenine donsun yakin zamanda
Bi kaynamış yumurta yiyeyim ben cisrik..kocalar ...
Onların yardımı ne gibi biliyor musun?
Küçükkenn ev temizliğine merak eden kızlara ,annenin sepha sildirmesi (kıytırıktan yardım) kızın beğenmeyip 'bana büyük iş ver' demesi ( pembedon5) annenin oda iş demesi..
Küçük kızın isteği badana yapmak,halı süpürmek ,yer silmek ...
Küçük kız zâr anlaşıldığı üzre adamlardır..
Bakıma ortak olup birlikte büyüttük demeleri ...
Şiir yazasım var,yada küçük prensi mi okusam...uykuda kalmadı gözümde..halbuki kaçta yattığım belli...
En iyisi ben kitap sipariş edeyim..
Of cisrik...
Alpişkoooo,oğluş...minnoşş...annenin güzel yüzü ile buluştuğunda içerde fazla kaldım bilseydim dersin bak...
Annen en özel bakışlarını ,öpüşlerini senin için gizliyor... sana baktığı gibi hiçbirşeye ve hiçkimeye bakmayacak...çok merhametli ,tüm nazını kaldırabilecek seni ne olursa olsun sonsuz ve sınırsız bir aşkla sevecek olan annen kokunu bekliyor..
Cennetini bekliyor...
Belki asla birbirimizi görmeyeceğiz ama pembedon5 teyzenin dualarında oldun..görünmez bağlarla annenle aramızda sevgi var oğlum.. seni kocaman öpüyorum alpişko minik kuzu...sağlıkla gel oğlum,bereket ve uğurunla gel anne ve babana..

Gelecek insallah kizzzzz suyum geldiii bileee
Ben 3 subat dediydim . Ramak kala kacırdım iddayı... bekledi bekledi bi gün daha beklemedi alpiş..

Rabbim bi avaz da kurtarsın canım. Büyük gün bugünmüş... sağlıkla kucagına al inşallah.

Bize de yaz he unutma merakta bırakma.

Ne güzel yazmışsın ..allah kavustursun canım..benimkiler yarı kırkında gitti.

Senin kiler maşallah iyi bike durmuş. Daha cok durunca daha cok alısıyo insan.

Şimdi ev ne kadar bos gelir.

Erkeklerin yardım ına gelince...Valla gülmek istiyorum. Tutamiycim kendimi...

Hepsi aynı demek ki. Eccik bişeyi yardım sanarlar...

Aman çok şükür benimki arada kahvaltı yemek hazırlıyo. O da onbeş tatil de ondan. Tatil bitince nolcekk çok merak ediyorum.

birbirimizi kandırmayalım renkli...kahvaltı dediğin (eşler için) minik saklama kaplarına konmuş zeytin,peyniri masaya kapakları açılmadan özensize sürmek..yumurta haşlamak uzun,kırıvermek(alanında uzmanlar) elle koparılmış ekmek ...çay bardakları ama şekerlik masada değil...unutulmuş bal ...servissiz sunum...dahaa ne yazayım ben...
Akşam için yemek mi
Kırmızı gonya taranası,makarna(cubuk,haşlama)
He birde cokkkk nadir kaşarlı köfte
Belki hazır kesilmiş tavukları kızartma ,arada bir pek pişmeyen patetes kızartması..bziden bu kadar...dahasını hiç görmedim...hep teoride hep teoride

Evett suyum geldi yaklasik 25 dk kadar once..uyuyamiyordum dalmisim 1saat sonra uyandirdi cidden nasi biseymis oyle anlamamak mumkun degil
Allahım yardımcın olsun inşallah bir avazda kurtarsın bizi habersiz bırakma. Miniğine kavuştuğunda bu beklemeleri hep unutacaksın bak gör :)

Nobetci annisleer tsk ederizz :)) esim isteydi geldi,dio ki dogru soyle ilk beni mi aradin yoksa kadinlar kulubune mi yazdin bi foto atmistm kadinin suyu gelmisti dur anneler kulubu msjlarimi okuyayim sen gidedur hastaneye diyordu,ona guluyor hala tlfnm sarjda al hadi yaz yaaa diyor Renklisemsiye bu dogum ayin 3une bile sarkabilirmis ins daha kisa surede olur tabi de bakalim gorcez

vay nazlı velet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…