2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece de mi bana nöbet yazmışlar yaaa

Yandık valla kıvranıp duruyo benim minik
Bazi geceler benimki de uyumuyo. Ama genelde gunduz cok uyudugunda. Hep emmek istiyo. Emzirirsem sakin oluyo. Ama uyutmak istersem deliriyor. Gazi var mi anlayamiyorum. Cunku emerken sakin ve ayaklarini karnina cekmio. Cok relax gorunuyo vucudu. Gazi var mi yok mu anlamadim. 17 gunluk oldu..

sezeryan olsun normal olsun kolay doğum yok canım gülü seven dikenine katlanır bebeğinle uzun ve güzel bir ömrünüz olsun inşallah.cvp verdiğin için teşekkürler :)

Evet cnm onemli olan bebek ve annenin sagligi icin en iyisi neyse onu uygulamak :) bisekilde cikacak hic orda kalan olmamis :) aminnnn cnm cok sag ol sende.. rica ederim.. umarim sizde bebisinizle uzuuun yillar mutlu ve saglikli yasarsiniz..

Kızlar benim oglus sürekli emmek istiyor..bugun sabahtan beri iki saat uyudu ondan sonra hep emiyor....ben emziriyorum bakalım nereye kadar..sabır
Benimki de oyleydi dr yarim saatten fazla emmeyi onermiyorum dedi.ya sutun yavas akiyordur ya da seni emzik yapmistir cocuk seninle oyalaniyordur dedi.kilo alimi normal mi? Ben bakicam ne kdr sut geldigni olcucem bakalim.gerci bir ayda 800 gr almis ama.. azsa damla verdi dr.ins gerek kalmaz.yalanci memeyi zorla ben cok rahat ettim.agzini simsiki kapiyordu almamak icin :)dr zorla dedi yoksa sen mahfolursun

bzmki de bgn sabahtan beri mızıklıyo yarım saatte bi emişiyoz saatte bi kaka yapıyo uyutuyom on dk geçmeden vır vır bağırıyo uyanıyo gazı var muhtemelen. hala beşiğinde sallıyorum topu topu gündüz aralıklı 3 saat ancak uyumuştur. en son artık gaz dmlasını verdim biogaia kullanan var mı kızlar inş uyur gece ya şaftım kaydı yeminne bugün bütün günümü aldı bebiş tuvalete zorla gittim yani yanından ayrılınca zırlıyo

Doktorum bugün biogaia önermişti, kullanmadım ama kendisi sürekli kullanma kendi bağırsakları çözmeli gaz problemini demişti

İyi ki annem var ya, bebişi emzirmiştim , uyutmuş, ben de yorgunluktan sızmışım şimdi uyandım Gidince naparım ben bilmem, eşim daha kendi tek başına kucağına falan alamıyor, illa biri verecek bebeği ona, hayır en azından gaz çıkarma işini ona devretmeliyim ama Nasıl olcak bilmiyorum

kızlar minnoşun midesi mi bulanıyo anlamıyorum kusacak gibi yapıyo nefesi gidiyo kucağıma alınca kendine geliyo.. tuvalete bile gidemiyorum bi daha olur diye.. sizin başınızada geldi mi
Bu tosunların hepsi aynı herhalde )Bazen ağzına kıl kaçtı sanıyorum., öğürüyor resmen. O da refleksif hareket sanırım.
Biogaia been de veriyorum günde beş damla. Hem gazı alırmış hem de barsakları düzenlermiş.

Tosun meme, gaz,bez döngüsünün üçüncü turunda "meme" aşamasında uyudu. Karnı foyar doymaz uyumadı sakıncalı mı ki bir fikriniz var mı?

O alt dudak titreyince ....

Akşamdan beri anca uyuttuk oğlanı
Düşündüm...
Kaç saattir uyumadı...gazıda cıktı ,karnı tok,altı temiz...
Dün çok çay içmiştim...ablam türk kahvesi yaptığı gün hiç uyumamıştı minnoşum...ben buna bağladım biraz birde aşıya...aşı bizim düzeni bozdu..
Annemler sabah gidince napıcam bilemiyorum..alo dediğimde gelecek kimsem yok..eşime öğretmem lazım..günlük bazı ödevleri olmalı
Ağlamaklıyım..
Annem gidiyor...

uzulme kizzz,esin yardim eder insallah.. Bnmki de edecek sozde ya gorecez bakim minnos da duzenine donsun yakin zamanda

Allahımmmm.......bugün ilk ke dışarı çıktık, 28. günümüzdü. Avm deki ışıklara bakmaktan 3saat uyumadı zilli kızım, eve gelince yatar dedim.. Sabaha kadar rahatım diye düşündüm... Amaa nerdeeeeeeeeee... Sanki okadar gezen kendi değil, gözler faltaşı gibi... Uyumuyooooooooooooo... Gruptaki güzel annelere armĞan ediyorum teomandan uykusuz her gece......

Canım Bebek çok uyaran alınca uyumaz, biz çok yoruldu kesin uyur diye düşünürüz aslında tam tersi olur... Hani geç yatar çocuk anne baba Ohhh ne güzel sabah geç kalkar diye düşünür ama bir bakmışlar ki erkenden kalkmış çocuk...

Benimki de ayniydi annemi uyandiriyidum susmuyo diye annem hemen susturuyodu. Hiç korkma gececek hepsi. Annem gittiginde iki gece uyku uyumadım sonra sonra artik alıştık.
Sende uzak mısın? bende şimdi uğurladım ,sümüklendim kaldım...ha diyince gelemezler akşama moralim düzelir mi ki movik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…