2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana aventin 60ligi hediye gelmisti magazadan ,ben de yeni cikan 30cclik olandan aldim ay tam bi minnos biberonanne gogsu gibi falan yaziyordu emzigi icin,sikmazsan akitmiyor suyu

aynen çok tatlı bir biberon bizimki bayılıo mama içerken bi de kendi tutmaya çalışıo elleriyle görsen.ben denedim çok zor akıo çok iyi emmen lazım gelmesi için.memeyi bırakır yoksa

sen bakma millete. bazı bebekler uykuyu emmeye tercıh ederler
çok uyuduysa uyandır ve emzır. benımkı bıle durmamasına ragmen nadir de olsa fazla uyudugu oluyor, uyandırıp emzırıyorum. emme suresını gectım artık
doydugunu anladıgım an bıraktırıyorum ya da kendı bırakıyor memeyı.

Sör ayın 7 sinde benim 40 senin nasıl haftaya pazara sorma sör...aşıdan sonra huysuz hep ...nasıl tutarsan tut huysuz..memeyi koparıp atacak bazen..madem gaz var neden emmek ister...birde boğazına kaçıyor...dikiyorum anında sırtına vuruyorum....şimdi günde birkaç kez öksürük var..eee huysuzlanınca sıcacık battaniye altından cıkıyor..insanı yiyip bitiren buymuş ya...sürekli kolluyorum..verem aşısının etkilerine meral saldım şimdi..

Selam yavrukus bizimde pazar gunu kirkimiz cikiyor extra birsey yapacakmisin? Benimkide bir gunu bir gununu tutmayan bebitolardan dun butun gun uyumamisti, gece uyur diye bekledim 2-2,5 saatte bir uyanip durdu. Aman sancilari falan olmasa ben basinda durmaya raziyim da kivranmasalar gazdan sundan bundan tam guzel olcek

ayy bu pazar işte yaa kafa mı kaldı
aynen memeyı koparacak. nasıl sınırleniyorum o memeyı cekınce var ya... bogazına kaçma durumu benı korkutmaya basladı artık . gözüm sürekli üzerinde .

Tatlim o asi ates yapmadi dimi gecen hafta? Ben gecen hafta yaptiramadim antibiyotikten yarin yada persembe yaptiracagimda..

ben hiç bişi yapmayacaktım ama kayınvalıdem gelmeyenler gelsın fırsat olsun dıye bı kur'an okutalım, o şekilde gelmıs olurlar dedi
bende fark etmez dedım. nasıl olsa her seyı kendı yapacak :=) bana bebege bakmak düşecek sadece.
gelenlere et pilav, baklava sunacakmıs. onun dısında özel bişi olmayacak. hiç bir şeyle de ugrasamam zaten.

öff dün gece zor uyudu. emzırdım verdım babasına ne halınız varsa görün dedim. ınsanın cıldırası gelıyor bazen.

Iyi gene senin adam bakabiliyo ya.. Annem gidince bakabilecegini hic sanmiyorum benimkinin... Anca sevsin uyurken yatirsin gogsune.. Bu arada dikkat et bebege yatak odandan cikarma hastalik var etrafta aman allah korusun.

Iyi gene senin adam bakabiliyo ya.. Annem gidince bakabilecegini hic sanmiyorum benimkinin... Anca sevsin uyurken yatirsin gogsune.. Bu arada dikkat et bebege yatak odandan cikarma hastalik var etrafta aman allah korusun.
annem varken ben de bakamayacagını düşünüyordum. emın ol iş başa düşünce bir şekilde bakılıyor
yeter kı istensın. nasıl olsa emzırme suresı uzun oluyor. eşimin çalışma odasına gecer emzırırım
gelenler de 2 saatten fazla duracaklarını sanmıyorum

Bizim de bugün aşı günümüz birazdan yaptırmaya gidicez.....
Surrender ben tozludan alışveriş yaptım daha önce

5dkya bir geliyordu sancilarim 2saate yakin bu sekilde bekledik,ebe geldi 2-3cm aciklik olmus gayet iyi dedi. Sanci su ana kdar tolere edilebilir gelio bzmkiler soguk kanlisin iyi falan diyo daha siklasinca ara dedi ebe ama 2-3 gbi gelecek eve,sonrasinda da hastaneye sanirim..su ana kdar gunluk ya her zamanki gbiyim darisi devamina Atom heart mother senin de icine dogmus demekkk ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…