- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.541
Gözünaydın. Çabucak doğum yaparsın inşallahGelecek insallah kizzzzz suyum geldiii bileee
Bana aventin 60ligi hediye gelmisti magazadan ,ben de yeni cikan 30cclik olandan aldim ay tam bi minnos biberonanne gogsu gibi falan yaziyordu emzigi icin,sikmazsan akitmiyor suyu
3-4 bardak içtiğim oluyorduGunde kac bardak iciyorsun? Ben bir kupa iciyorum yeterli midir bilmiyorum. Bir de humana still tea. Bir bardak da sut.
sen bakma millete. bazı bebekler uykuyu emmeye tercıh ederlerİyi akşamlar kızlarrr benimbebeğim 27 günlük oldu ben hala gece iki saate bir kalkıp bebeği emziriyorum ama herkes ne gerek var acıkınca uyanır diyorlar. Siz ne yapıyorsunuz bebeğinizi beslemek için uyurken uyandırıyor musunuz yoksa onun uyanmasını mı bekliyorsunuz? Bir de emme süreleriniz nasıl? Bizim en fazla 15 dakika 5 olduğu da olur ki 15 dk emerse kesin kusuyor
Evett suyum geldi yaklasik 25 dk kadar once..uyuyamiyordum dalmisim 1saat sonra uyandirdi cidden nasi biseymis oyle anlamamak mumkun degil
Sör ayın 7 sinde benim 40 senin nasıl haftaya pazaraselam anneler, nasılsınız? biz fena sayılmayız gece huzursuzlukları başladı yıne
bu bebeklerın ruh hallerı ne kadar degısık, anında degısıverıyor her sey.
haftaya pazar kırkımız çıkıyor :=)
Selam yavrukusselam anneler, nasılsınız? biz fena sayılmayız gece huzursuzlukları başladı yıne
bu bebeklerın ruh hallerı ne kadar degısık, anında degısıverıyor her sey.
haftaya pazar kırkımız çıkıyor :=)
ayy bu pazar işte yaaSör ayın 7 sinde benim 40 senin nasıl haftaya pazarasorma sör...aşıdan sonra huysuz hep ...nasıl tutarsan tut huysuz..memeyi koparıp atacak bazen..madem gaz var neden emmek ister...birde boğazına kaçıyor...dikiyorum anında sırtına vuruyorum....şimdi günde birkaç kez öksürük var..eee huysuzlanınca sıcacık battaniye altından cıkıyor..insanı yiyip bitiren buymuş ya...sürekli kolluyorum..verem aşısının etkilerine meral saldım şimdi..
Tatlim o asi ates yapmadi dimi gecen hafta? Ben gecen hafta yaptiramadim antibiyotikten yarin yada persembe yaptiracagimda..Sör ayın 7 sinde benim 40 senin nasıl haftaya pazarasorma sör...aşıdan sonra huysuz hep ...nasıl tutarsan tut huysuz..memeyi koparıp atacak bazen..madem gaz var neden emmek ister...birde boğazına kaçıyor...dikiyorum anında sırtına vuruyorum....şimdi günde birkaç kez öksürük var..eee huysuzlanınca sıcacık battaniye altından cıkıyor..insanı yiyip bitiren buymuş ya...sürekli kolluyorum..verem aşısının etkilerine meral saldım şimdi..
ben hiç bişi yapmayacaktım ama kayınvalıdem gelmeyenler gelsın fırsat olsun dıye bı kur'an okutalım, o şekilde gelmıs olurlar dediSelam yavrukusbizimde pazar gunu kirkimiz cikiyor extra birsey yapacakmisin? Benimkide bir gunu bir gununu tutmayan bebitolardan dun butun gun uyumamisti, gece uyur diye bekledim 2-2,5 saatte bir uyanip durdu. Aman sancilari falan olmasa ben basinda durmaya raziyim da kivranmasalar gazdan sundan bundan tam guzel olcek
Iyi gene senin adam bakabiliyo ya.. Annem gidince bakabilecegini hic sanmiyorum benimkinin... Anca sevsin uyurken yatirsin gogsune..ben hiç bişi yapmayacaktım ama kayınvalıdem gelmeyenler gelsın fırsat olsun dıye bı kur'an okutalım, o şekilde gelmıs olurlar dedi
bende fark etmez dedım. nasıl olsa her seyı kendı yapacak :=) bana bebege bakmak düşecek sadece.
gelenlere et pilav, baklava sunacakmıs. onun dısında özel bişi olmayacak. hiç bir şeyle de ugrasamam zaten.
öff dün gece zor uyudu. emzırdım verdım babasına ne halınız varsa görün dedim. ınsanın cıldırası gelıyor bazen.
annem varken ben de bakamayacagını düşünüyordum. emın ol iş başa düşünce bir şekilde bakılıyorIyi gene senin adam bakabiliyo ya.. Annem gidince bakabilecegini hic sanmiyorum benimkinin... Anca sevsin uyurken yatirsin gogsune..Bu arada dikkat et bebege yatak odandan cikarma hastalik var etrafta aman allah korusun.
ne kadar surede geldı?Bizim de bugün aşı günümüz birazdan yaptırmaya gidicez.....
Surrender ben tozludan alışveriş yaptım daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?