2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde hic bulantim falan yok normalde ama 1 saatten fazla bisey yemezsem bi anda midem kaziniyo we bulanmaya basliyo, bende surekli biseyler atistirmak zorunda kaliyorum.. aşırı kilo almaktan cok korkuyorum çokkkk
Beni uykudan uyandiriyo aclik
Ama bende az yiyebildim bulantidan...
Ben 1kilo almisim iyi galiba dimi
Ama ac kalmakta kotu canim bebegine yazik

Beni uykudan uyandiriyo aclik
Ama bende az yiyebildim bulantidan...
Ben 1kilo almisim iyi galiba dimi
Ama ac kalmakta kotu canim bebegine yazik
1 kilo iyi tabi canim, ben ilk hamileligimde toplam 14 kilo almistim, bakalim bunda nasil olcak..ama ac olmadigimi bile bile midemin kazinmasida gercekten cok tuhaf, rabbim saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsinde kilo dert degil yaaa nede olsa bi sekilde weriliyo.

Aaa senin 2.bebis yolda demek ay ne guzel Kac yasinda digeri....
Bak 14 kilo alsanda vermissin bende sanmiyorumki az kilo alayim artik ocakta gorucezzz

Selam kızlar nasılsınız ?ben bugün öğle bir uyumuşum sanki bir haftadır hiç uyumadım ama yine uykum geldi ya bir de şu sarı akıntı meselesi devam halen kaygılanmaya başladım. Sizler de durum ne?
selammmm bende dün çok yorulmuşum.işten sonra yemek yedim.hemen uyumuşum sabaha kadar ya sarı akıntı bende oluyor arada. kanama mı var salgılardan mı anlamadım gitti. yoksa enfeksiyon mu.bende endişeleniyorum

6 yaşinda bi kizim war.. ilk dr.a kacinci hafta gittin cnm,kese we bebek ne zaman goruldu.
ben unuttum kizimda ne zaman gördügümü
5+3 tu kese göründü.2hafta sonra kalp atisina gel demisti ama biz gidcegimiz gunden 3gun once gittik( kanamam oldu o yuzden) ama iyikide gitmisiz 7.haftada kalp atisi duyuldu cok sukur.
Rabbim kizinada saglikli bereketli omur nasip etsin canimm

be
bende 2 hafta geriden gidiorm son adete gore canim ve toplasan 5 kere olmamistr mide bulantm ama hersey yolunda cok sukur sikma canini bünyeye gore degisio bence şanslı yiz bu konuda

Allah razi olsun cnm, rabbim yawrularimiza hayirli omur wersin inş. Ben ilk ögrendigimde kan tsti yaptirdim, kan degerlerime falan bskildi, dr.a haftaya gideyim diuorum, bakalim hayirlisi, insallah gorurum yawrucugu.

selammmm bende dün çok yorulmuşum.işten sonra yemek yedim.hemen uyumuşum sabaha kadar ya sarı akıntı bende oluyor arada. kanama mı var salgılardan mı anlamadım gitti. yoksa enfeksiyon mu.bende endişeleniyorum
bende dun 9 bucuktan beri uyuyorum gaz sancisi cok vardi kivranirken uyuyakalmisim sabahta gunlerdir ac kalms gbi 6da uyandim :) benimde ara ara sari akinti gelio doktr kesmisti progestani bida gerekbyok dedi diede aramadim herkestede hemen hemeen bu sikayet olunca olmasi geren gozuyle baknaya basladim insallah kotu bisi deildir

Allah razi olsun cnm, rabbim yawrularimiza hayirli omur wersin inş. Ben ilk ögrendigimde kan tsti yaptirdim, kan degerlerime falan bskildi, dr.a haftaya gideyim diuorum, bakalim hayirlisi, insallah gorurum yawrucugu.
Haftaya 7.haftaya giriosan gorursun bence keseyide bebiside.Ben ilk keseye gittigimde kesede bisey yoktu.Kalp atisini duyunca kese icinde nokta kadardi canim.

cimcim16 kiz cimcime uyuomusun valla maaaasaalllah sana enerjine hayranim saat 11 i hayatta gecirmem uyuyuveririm hemen sabahta horoz gibi uyanirim hadi uyan da katil buraya

bende mide bulantısı olduğu için çok aç uyanmıyorum ama yine de güzelce kahvaltı yapabiliyorum.bulantımı hafifletiyor kahvaltı diye yiyorum :) bana da dr progestana gerek yok dedi.kullanmıyorum ondan mı acaba diye düşünüyordum..fazla östrojen salgısı da sarı akıntı yapar diye okumuştum biryerde.umarım kötü bişi değildir canım.bence en yakında dr a gidecek sarı akıntı yaşayan bir arkadaşımız dr una ayrıntılı sorsun şu mevzuyu ya valla telde de neden olur diye sorulmaz ki şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…