2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de randevum ptesiydi ama yarına çektiler. 10 buçukta nedir ne değildir bakacaz bakalım.

Selam kızlar nasılsınız ?ben bugün öğle bir uyumuşum sanki bir haftadır hiç uyumadım ama yine uykum geldi ya bir de şu sarı akıntı meselesi devam halen kaygılanmaya başladım. Sizler de durum ne?

Canım benimde sat 21 nisan keseyi gördük. Görürsünüz merak etme ama dün 6+1dik bebişi göremedik henüz sat a göre 3gün geriden gidiyormuşuz

Herkese sağlıklı hamilelikleri:) benim mide bulabtim kusmam yok. Ama maalesef şişkinlik gaz ve kabızlık sorunum var. Bu durumda olan var mi, çözüm önerilerini neler? Sut gaz yapıyor ama içmeden de olmaz ki
Gazdan bende çok çekiyorum ve bel ağrısı fena. Ben süt yerine yoğurt yiyorum ayran içiyorum

Canım benim kese 3gün geriden geliyor. Sorun değil yani merak etme. Benimde 4.haftada bulntım çoktu sonra 1hafta geçti 2-3gündür yine başladı. Endişelenme tatlımnormal

Canım benim kese 3gün geriden geliyor. Sorun değil yani merak etme. Benimde 4.haftada bulntım çoktu sonra 1hafta geçti 2-3gündür yine başladı. Endişelenme tatlımnormal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…