2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana oldu arada görüyordum kakada ..Önsütü çok cekince de kopuklu oluyo misal..eğer bebek huzurluysa sorub yok. Balgam atıyo diye de duydum eğer kaka sümüksüyse..

Doktora demiştim kaka mukusulu diye kan yoksa sorun yok dedi. Umursamadı bile

Benim kv de istedi. Ben de kırmadım yaptım. Severim kv yi. Gıcık bi kv olsa yapmazdım.

Müge Anlı ya ne ağladım be bugün...ortada paylaşılamayan bi bebiş...

Buğramı mis gb sarılıp kokladım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Şimdi hastaneden biri arasa bebekler karışmış o sizinki değil dese nasıl geri veririz mesela. .daha iki ay olmadan nasıl bir bağ oluşuyo evlatla ana arasında..

Allahm kimseyi evlatsız bırakma. Evlatlarımızı sa hayırlı eyle inşallah

ben manuel denedım ve acıdı çok.. bir daha da onunla yapacagımı sanmıyorum
elektrıklı çok iyi '' bence''
Ben de ilk kızıma manuel pompa almıştım. Hala süt gelirken veya yüklenirken acısını çekiyorum. Lansi loh un tekli elektrikli pompası ni aldım .göğsünü birini Sagar ken diğerine göğüs kalkanı takıyorum tavsiye ederım çok memnunum

Kizlar benim findik 45 gunluk. Gece uyuyosa uyandirmiyorum sut vermek icin artik... Hatta neredeyse 15 gundur falan. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum sizler ne yapiyosunuz gece ?

Ben yatıyom kızlarr size doyum olmaz yarın yine doktor a gitcem sarılık için..

Sarılık tan nefret ediyorum.
Bizimde uzayan sarılığımız varmış bi ton test yapıldı çok şükğr bişey çıkmadı vücuttan 3 ayda atılırmış uzayan sarılık. Sizden de geçer gider

Kizlar benim findik 45 gunluk. Gece uyuyosa uyandirmiyorum sut vermek icin artik... Hatta neredeyse 15 gundur falan. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum sizler ne yapiyosunuz gece ?
Bnimde bebeğim 38 günlük 30. Günden itibaren 5-6 saatte uyusa uyandırma dedi doktorum:) bende uyandırmıyorum artık
@Surrender hangi bez orjinal peki? Sarı bantlı mı beyaz bantlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…