2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım biz de Aynıyız. Geçmiş olsun. Bize sab Simplex işe yaradı. Tabi termos a ve acı elma yağı na devam. Uykuda n kalkınxa direk bacaklar yukarı gazlar dışarı hareketi yapıyo z
Biz Nurse harveys ve biogaia yı bıraktık.sap simpleks e devam edecegiz. Birde laktazim damla ile bir granül verdi.yarın onlara başlıcam. Ben de her altını açtığımda antreman ve masaj yapıyorum. O sırada pırtlıyor güzel. Ama gazı hiç bitmiyor
Akşam ayak altına sıcak su torbası, günde 4 defa acı elma yağı masajı yapıyorum. Sıcak havluya sarıyorum akşam yatarken doktor sıkıntı olmaz dedi.

Ben çayın tadını unuttum be pembiş. Korkumdan bişey yiyemiyorum. Bide doktor sesenin beslenmeni revize ederek gazı azaltırız ama sütün olması daha önemli dedi. Ben de valla yediğim 2 lokma zaten kış sebzelerini hiç yemiyorum. Daha ne yapayım dedim. Ye sen diyor bana. İlk doğduğunda bebek sütüm yoktu dediki börülce süper süt yapar. Annem yaptı 10. gündü sanırım bir kuru börülce salatası.sütüm güzel oldu ama O gece gazdan kıpıdayamadım. Yataktan kalkmayı bırak dönemedim bile gazdan.tabi sonra bebe mahvoldu. O günden beri zavallı gazdan bitik durumda ıkınmaktan yorgun düşüp uyuyakalıyor.

O gaz hepimizde sıkıntı. Bizde nurse harveys kullanıyoruz pırt pırt yapıyorda bitmiyorki nasip 3. Aya geçecek inşallah bir umutla geçiriyorum günleri :)
Ne güzel tek ilaç faydalı olmuş. Maşallah. Biz 3 ilaç kullandık aynı anda biraz faydası oldu ama bu hafta yine çıldırdı. Daha kötüydü. Memeyi bile almadı. Ben bide hergün rezene ve muskat veriyorum ilacın yanında. Yeni ilaçlardan umutluyum normale döner inşallah. İnsan tadını çıkaramıyor böyle.

tv
Kızlar çikolata zararlı bebelere alerji yapabilir gazı arttırır diye biliyorum siz yediniz mi takip edin yine de bebişlerinizi.

Çiklot gaz mı yapi
Ölim ben

Kadın anneler
Sanki adam anne varda...benimkide laf...
Dikkatleri çekmek istedim
Şimdik süt sağarken 3,4 delikten süt akıyor memede...40 dk meme boşalabiliyor...
Eee bu aralar bebeişler emerken hep boğaza kaçıyor ya ama biberonda bu sorun yok...biberon hala 1 delik ,meme acaba 2.3 delikmi akıtıyor emerken ? Ben bir delik acmayı düşünüyorum?

Ben biberonu da kullaniyorum pembito, hemde 5kere meme veriyosam 10 kere kullaniyorum biberonu bir gunde, benim cadi hem biberonda hem memede tikaniyo gece memede hiiiik 2 kere gidiyodu

Kızlar slm. Bende şu an manuel bir pompa var bebedorun. Elektrikli alacağım fakat manuelin acısına dayanamıyorum. Acaba elektrikliler daha rahat mıdır yoksa daha mı fazla acı verir?
ben manuel denedım ve acıdı çok.. bir daha da onunla yapacagımı sanmıyorum
elektrıklı çok iyi '' bence''

selam anneler, nasılsınız? biz fena sayılmayız şükür.
ara sıra kakada mukus dedıklerı şeyden oluyor. doktora söylesem ilaç mı verır? nette bi doktor bu konuyla ılgılı iyi seyler yazmıs ve tedavısız gecırılmesı gerek bu normal surec falan demıs. ( ateş, iştahsızlık yoksa eger)

Günaydın desem bana haksızlık olur Uyku akıyo gözlerimden... Benim kız bu 20 günlük oldu.. 40 olunca kırklama vardı... O yetmiyormuş gibi bide yarı 40 çıktı başıma kaynanam tutturmuş banyo yaptıralım...kırklayalım sende kırklan... Ay istemiyorum lafta anlamıyor... Siz yaptınız mı 20 sinde birsey...

Canim anne sutu alam bebeklerde mormalmis bu durum. Facebooktaki grupta oyle yazmislardi. Biz cok pimpirikliyiz galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…