2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Horlaya Horlaya uyamak bizim de hakkımız

Kadınız ...
anayız ..
kazanacağız...

Analar çeker yükü. .kimsenin haberi yok..

Gelin çiçek derelim..yollarına serelim..

Sevgi dolu türküler le annemize verelim. .

Ya ya....alsancaktan aşağı sallanan ben.. yiyiom be yiyiom nutellada yicem kaşık kaşık luwşğrk

Ahahaahaç

Eklentiler

• DSC_0731.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 69
  • DSC_0731.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 59
ne sigara içtim be ....
Kıazzzzz ne türkü çığırdın he ...
Oh...
Nutella gibi yok...kaydı gitti boğazımdan

ne sigara içtim be ....
Kıazzzzz ne türkü çığırdın he ...
Oh...
Nutella gibi yok...kaydı gitti boğazımdan
Arada benimde aklima geliyo sigara ama hazir birakmisken tekrar icmek mantik disi nutella dedin canim istedi memem sismez insallah beyimin ucuz diye aldigi aylardir dolapta surunen bi sarelle vardi gidem ona dadanam bari

Arada benimde aklima geliyo sigara ama hazir birakmisken tekrar icmek mantik disi nutella dedin canim istedi memem sismez insallah beyimin ucuz diye aldigi aylardir dolapta surunen bi sarelle vardi gidem ona dadanam bari
has.... Ben gebe yok gari diye şakkadank rwsimde attıydım...atooooommmm atomm affet beni
Meme şişo mu böyle he? E zate senin şişce kadar şişmedimiydi
He adamınn gözünü oyarım nutella almazsa torku alayımmı diyo nayn nutella...
2 şey koska tahin ve nutella hadi git kaşıkla gel ...üzme bemi

Ulan alt tarafı iki memem var. Her seferinde en son hangisini emzirdiğimi nasıl unutmayı başarıyorum hayret doğrusu
Hangi göğsünü emzirdiyse bebişi o yöne yatır. Böylece hem kafatası için sürekli yön değiştirmiş olur hem de hangi memişi emdiğini unutma derdin olmaz

Yok kiz takiliyom merak etme oyle hemen bisey olmaz be Zaten dedigin gibi olanlar oldu memitolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…