2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kayisim bitti evde,tekrar hosaf yapicam haklisin...zeytinyagini bnde vermek istemiyorum ama annem zorladi, biz de oyle buyumusuz hikayesi yani:)

Doğduğunda mama verdiniz mi bize verdir Medi Dr .2 gün sonra geldi sütun muhtemelen hastaneden 2 kilo çıktık biz
benım sütüm vardı
göğüs ucumu alamıyordu bebek.. salaklar 2. gün göğüs ucu alın dedıler o sekılde emzırdım
yanı bebek kilo kaybettıkten sonra. hastanede 2 kere mama verdırdım
yoksa aç aç duracaktı.. bazı ınsanlar cok gerzek yaa
sankı 10 kere anne olmusuz. yönlendırsene .. memeyı tutturup gıdıyordu
bebegın agzından cıkıyordu basıyordu yaygarayı
sonra yorgunluktan uyuyordu
ee tabıı sarılıkta vardı azcık.. göğüs pompasını denedık becerememıstık, yanlıs takmısız aceleyle
anlayacagın çok acemılık oldu bebek 2 günde 2 kere mama yedi yavrum benım

Selam kizlar, nasilsiniz bebisleriniz nasil? Bizin bebegimiz 45 gunluk oldu..sizinkiler kac gunluk oldular? Benim bebegim de kusuyor helede ikindigi zaman ne varsa cikariyor.Aranizda bizim gibi olan var mi?
Kucuk dogdu 3gun sutum gelmedi mama verdik bir ayda dogum kilosunu zor gecti. O yuzden hala mamaya devam bi de reflu oldugu icin aptamil anti reflu mamasini kullaniyoruz. Arada memeyi hic birakmak istemiyor memede uyumak istiyor. Dun emzik verdim icim aciyarak cok istekli almadı ama idare eder.

dogdugu günle bu günü sayıyor musun?
memeyi süt gelmese de ver
emdıkce cogalır süt

Kizlar benim findik 45 gunluk. Gece uyuyosa uyandirmiyorum sut vermek icin artik... Hatta neredeyse 15 gundur falan. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum sizler ne yapiyosunuz gece ?
Atom bende ellemiyorum..cıngırdıyor acıktığını anlıyor emziriyorum ama oda uykulu oluunca azcık emip kalıyor...

Resmi varmi paylasirmisiniz.hangisi oldugunu

Şu pembeli ve morlu olan benim kızım için kullandıklarım, 0-3 ay için.

Artık e bebekte satılıyor daha dün gördüm fakat 0/3 ay
Ebebek' e geldiği çok iyi olmuş, yurtdışında 3+ da var ama Ebebek'te ne durumda bilmiyorum, koyduğum yeşil emzik 3+ ay için, inşallah Ebebek'e filan da gelir, Gittigidiyor'da da varmış, dün eşim bulmuş. Ben de şimdiden derdine düştüm 3+ay için çünkü

Doğduğunda mama verdiniz mi bize verdir Medi Dr .2 gün sonra geldi sütun muhtemelen hastaneden 2 kilo çıktık biz
Biz ilk gün vermedik ikinci gün bi tarttılar 200 gr kaybetmiş tek bir günde. Hiç sütüm olmadı 4. Güne kadar. O zamana kadar verdik mama mecburen yoksa aç kalacaktı bebeğim.

babaya veremiyorum...kafasında parmakları dolanıyor..şu kafayı şöyle tutma demekten bıktım. mindere kıyup veriyom ..olmuyor..bizim minok gündüz uyyyor akşama dopru ayaklanıyor geceyeeeee kadar
Napcam bilmom..kıyamıyorum uyandırmayada

Bende 3+ olsa alacaktım hemen ama yoktu malesef 0-3 ay dolu vardı artık bende internetten alicam sanırım bu arada 3+olan kaçıncı aya kadar yani artık değiştirmeye gerek yok mu zaten benim kızım sadece çok aç olduğunda alıyor emzigi

benim kızımda 3450 doğdu bugün gittik 4050 olmuş 33 günde 600 gr almış tam sınırda dedi doktor ama üzüldüm acaba aç mı kalıyı zaten sürekli emmek istiyo uyumuyo

benim kızımda 3450 doğdu bugün gittik 4050 olmuş 33 günde 600 gr almış tam sınırda dedi doktor ama üzüldüm acaba aç mı kalıyı zaten sürekli emmek istiyo uyumuyo
Ama zaten dogduktan sonra zayiflamistifro, gideni de hesaplayip toplam aldigina bakmak lazim. Bir de- herkese ayni seyi yaziyorum ama- ben de kilo aldiramiyordum basta ise yaradigi icin paylasayim tekrar: On beser dakikadan iki memeyi toplam harim saat veriyorum dimtor tavsiyesi uzerine. Olmazsa olmazimiz komposto bununka birlikte bir bardak lactamil , uc bardak humana cayi, bir bardak rezene. Benim sutum bunlari icmeye baslayinca doyurucu oldu sanirim, vjnku bhem tosun kilo almaya basladi hem de sutun rengi baya koyulasti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…