- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.641
Kayisim bitti evde,tekrar hosaf yapicam haklisin...zeytinyagini bnde vermek istemiyorum ama annem zorladi, biz de oyle buyumusuz hikayesi yani:)bence içirme zeytınyagı falan..
bacak hareketlerı falan var.
ben altını acıp ıslak pamukla sılıyorum beklıyorum bıraz
bı nevi uyarma dıyelım popoyu. bacakları da karnına dogru ıttırıyorum varsa yapıyor..
kayısı kaynat suyunu iç. ben ara sıra içicem daha rahat yapsın dıye
bir de kımyon ver
ben ara sıra verıyorum 2 kasık
Doğduğunda mama verdiniz mi bize verdir Medi Dr .2 gün sonra geldi sütun muhtemelen hastaneden 2 kilo çıktık bizbenımkı de hastaneden 2650 ile cıktı :=)
Zeytinyağlı maydanoz copunun ucu ile fazla sokmadan makatini uyariyosun:#maydonoz çöpü ne için?
boşver canımKayisim bitti evde,tekrar hosaf yapicam haklisin...zeytinyagini bnde vermek istemiyorum ama annem zorladi, biz de oyle buyumusuz hikayesi yani:)
Doğuma kadar banada 3200 u bulur demisti3200 dedi doktor
2790 dogdu
bebek hemsırelerın yuzunden 2650 ile cıktık hastaneden.
almıs zaten :=) hızla devam eder merak etme
anladım. ben ıslak pamukla yapıyorum.Zeytinyağlı maydanoz copunun ucu ile fazla sokmadan makatini uyariyosun:#
benım sütüm vardıDoğduğunda mama verdiniz mi bize verdir Medi Dr .2 gün sonra geldi sütun muhtemelen hastaneden 2 kilo çıktık biz
dogdugu günle bu günü sayıyor musun?Selam kizlar, nasilsiniz bebisleriniz nasil? Bizin bebegimiz 45 gunluk oldu..sizinkiler kac gunluk oldular? Benim bebegim de kusuyor helede ikindigi zaman ne varsa cikariyor.Aranizda bizim gibi olan var mi?
Kucuk dogdu 3gun sutum gelmedi mama verdik bir ayda dogum kilosunu zor gecti. O yuzden hala mamaya devam bi de reflu oldugu icin aptamil anti reflu mamasini kullaniyoruz. Arada memeyi hic birakmak istemiyor memede uyumak istiyor. Dun emzik verdim icim aciyarak cok istekli almadı ama idare eder.
Deeme ya...ıff bilemiyolar dimekBen biberonu da kullaniyorum pembito, hemde 5kere meme veriyosam 10 kere kullaniyorum biberonu bir gunde, benim cadi hem biberonda hem memede tikaniyogece memede hiiiik 2 kere gidiyodu
Atom bende ellemiyorum..cıngırdıyor acıktığını anlıyor emziriyorum ama oda uykulu oluunca azcık emip kalıyor...Kizlar benim findik 45 gunluk. Gece uyuyosa uyandirmiyorum sut vermek icin artik... Hatta neredeyse 15 gundur falan. Dogrumu yapiyorum bilmiyorumsizler ne yapiyosunuz gece ?
Resmi varmi paylasirmisiniz.hangisi oldugunu
Ebebek' e geldiği çok iyi olmuş, yurtdışında 3+ da var ama Ebebek'te ne durumda bilmiyorum, koyduğum yeşil emzik 3+ ay için, inşallah Ebebek'e filan da gelir, Gittigidiyor'da da varmış, dün eşim bulmuş. Ben de şimdiden derdine düştüm 3+ay için çünküArtık e bebekte satılıyor daha dün gördüm fakat 0/3 ay
Markası ne canım seninkinin?ben manuel denedım ve acıdı çok.. bir daha da onunla yapacagımı sanmıyorum
elektrıklı çok iyi '' bence''
Biz ilk gün vermedik ikinci gün bi tarttılar 200 gr kaybetmiş tek bir günde. Hiç sütüm olmadı 4. Güne kadar. O zamana kadar verdik mama mecburen yoksa aç kalacaktı bebeğim.Doğduğunda mama verdiniz mi bize verdir Medi Dr .2 gün sonra geldi sütun muhtemelen hastaneden 2 kilo çıktık biz
kızlar, bebıklerı bazen yorun..yorulsunlar kı hemen uyusunlar.. mesela alt açma, gaz cıkarma kısımlarını uzatın
ben yorulsun dıye babasına verıyorum
genelde yüzüstü yatırıyorum o cebelleşiyor kendı kendıneyoruluyor sonra
Pembedon ne komik insansin vesselam .seni taniyan yaslanmaz valla
Dürttüm horluyon dedim
Eki Görüntüle 1770669 Eki Görüntüle 1770670
Şu pembeli ve morlu olan benim kızım için kullandıklarım, 0-3 ay için.
Ebebek' e geldiği çok iyi olmuş, yurtdışında 3+ da var ama Ebebek'te ne durumda bilmiyorum, koyduğum yeşil emzik 3+ ay için, inşallah Ebebek'e filan da gelir, Gittigidiyor'da da varmış, dün eşim bulmuş. Ben de şimdiden derdine düştüm 3+ay için çünkü
Benkmkide rahat efiyo ama ertesj gun burun tikanikben 2 güne indirdim. çok rahat edıyor
sevıyor yıkanmasını ve uzun sure uyuyor maşallah. bundan sonra gece 23-24 gibi banyo yaptırcam
Ama zaten dogduktan sonra zayiflamistifro, gideni de hesaplayip toplam aldigina bakmak lazim. Bir de- herkese ayni seyi yaziyorum ama- ben de kilo aldiramiyordum basta ise yaradigi icin paylasayim tekrar: On beser dakikadan iki memeyi toplam harim saat veriyorum dimtor tavsiyesi uzerine. Olmazsa olmazimiz komposto bununka birlikte bir bardak lactamil , uc bardak humana cayi, bir bardak rezene. Benim sutum bunlari icmeye baslayinca doyurucu oldu sanirim, vjnku bhem tosun kilo almaya basladi hem de sutun rengi baya koyulasti.benim kızımda 3450 doğdu bugün gittik 4050 olmuş 33 günde 600 gr almış tam sınırda dedi doktor ama üzüldüm acaba aç mı kalıyızaten sürekli emmek istiyo uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?