- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.681
Ablasını bağırdı yanımda ya .anne sütü içecek diyeavent
bende bunu anlamıyorum işte.. 2 gün için mama alması aç kalmasından kötü mü yani?
eşimde çok karşı mamaya
sankı zehırmiş gibi davranıyor.
yazık bebeklere çok yazık gercekten...
4050 gr bizimki 1 numara kullanıyorum paket bitince 2 ye geçicem küçük gelmeye başladı sanki yada bana öle geliyokızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz, kaç kilo bebik?
Ben burdayken cevapla yim mikızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz, kaç kilo bebik?
keşke bagırdıgı zaman tepkını gösterseydınAblasını bağırdı yanımda ya .anne sütü içecek diye
Ben de değiştir miyorum yatarken bi değiştiriyorum o kadar ..Annem de gece yatırma dan altını degistir bi daha değiştirme diyor sabaha kadar
bacaklar sıkmıyor mu?Ben burdayken cevapla yim mi3400 uz Hugis in ve prima nin Yenidoğan i ni kullanıyorum. HugiEs küçük geliyor artik
Ya niye gidip veriyorsun yazık bebeğin e eziyet etme bebeğin e de kendine de.ben de gittim 1 aylık oldu aşı için. Saglik ocağında ki Dr da dedi sarılığı var bunun.bende biliyorum ama zamanla geçecek kilosu boyu baş çevresi iyi büyümüş. Dert etme artık bunlar normal se annesi.3 aya kadar tamamen gecerUmt2016
Yavrum bugün yine doktorda ydık...
Uyuz herif şu zaman geçer demiyo ki endişe lencek bişey yok artık ilk on beş günde beyin için tehlike kalktı zaten diyo.
Yine kan verdik 3 tüp. Kan gurubu zımbırtısıyla ilgisi olabilrimiş ona bakcak bu sefer de .
Vucudu Sarı mı sizinkinin..benim bacaklar bile sarı ya ..yemin ediyorum sarı renk görmek istemiyorum.
Bebeğimden kan alsınlar da istemiyorum. Vucytran bari sarılık gitsin içim rahat etsin.
ben degıstırıyorum bır de 3-4 dk havalandırıyorumBen de değiştir miyorum yatarken bi değiştiriyorum o kadar ..
Gece üşümesinden korkuyorum aşy değşştiriken terliyo cunku gündüz 3 saate bi değişti riyorum
Prima sıkm i yor.Hugi es minik kaldı artık. Ne alacağız 1 numara mi 2 numaramı ?sen kaç numara kullanıyor? Senin beybi kaç kilobacaklar sıkmıyor mu?
Kizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.Eki Görüntüle 1770852 Eki Görüntüle 1770853
Ya benimki her pört la kaka kaçırıyor. Korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu olur diyeBen de değiştir miyorum yatarken bi değiştiriyorum o kadar ..
Gece üşümesinden korkuyorum aşy değşştiriken terliyo cunku gündüz 3 saate bi değişti riyorum
ben 2 kullanıyorumPrima sıkm i yor.Hugi es minik kaldı artık. Ne alacağız 1 numara mi 2 numaramı ?sen kaç numara kullanıyor? Senin beybi kaç kilo
Bakarsın tabi. .maşallah cnm. .mis kokulu yavrular. .yemede yanında yatHahaanladimm ben senii simdi 7/24 kucuk sevimli cekik 2gozun icine bakiyorum valla dogrdum da rahatladm eski halime dondum oh yaavv gerisi de hepinizin soyledigi
Bi gün tokadı yapıştırıcam.ablası vardı aile faciasina dönsun istemedimkeşke bagırdıgı zaman tepkını gösterseydın
benım aklıma mama gelseydı her öğünde verdırırdım. sonradan geldı
afedersın ama b.k yesın onlar..
bu saçma zıhnıyetı anlamıyorum gercekten. olmuyorsa o an zorlamanın manası yok.
kendılerı aç kalmaya dayanamıyor el kadar bebegı aç bırakıyorlar
Kizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.Eki Görüntüle 1770852 Eki Görüntüle 1770853
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?