2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Umt2016

Yavrum bugün yine doktorda ydık...

Uyuz herif şu zaman geçer demiyo ki endişe lencek bişey yok artık ilk on beş günde beyin için tehlike kalktı zaten diyo.

Yine kan verdik 3 tüp. Kan gurubu zımbırtısıyla ilgisi olabilrimiş ona bakcak bu sefer de .

Vucudu Sarı mı sizinkinin..benim bacaklar bile sarı ya ..yemin ediyorum sarı renk görmek istemiyorum.

Bebeğimden kan alsınlar da istemiyorum. Vucytran bari sarılık gitsin içim rahat etsin.

Kizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.

Ablasını bağırdı yanımda ya .anne sütü içecek diye
keşke bagırdıgı zaman tepkını gösterseydın
benım aklıma mama gelseydı her öğünde verdırırdım. sonradan geldı
afedersın ama b.k yesın onlar..
bu saçma zıhnıyetı anlamıyorum gercekten. olmuyorsa o an zorlamanın manası yok.
kendılerı aç kalmaya dayanamıyor el kadar bebegı aç bırakıyorlar

Ya niye gidip veriyorsun yazık bebeğin e eziyet etme bebeğin e de kendine de.ben de gittim 1 aylık oldu aşı için. Saglik ocağında ki Dr da dedi sarılığı var bunun.bende biliyorum ama zamanla geçecek kilosu boyu baş çevresi iyi büyümüş. Dert etme artık bunlar normal se annesi.3 aya kadar tamamen gecer

Senem maşallah çok tatlı suan ayno pozisyonda uyuyo benim oğlanda..

Ay aynı benim kocam. .ağlayınca üç dk anca tutar..niye ağlıyp bu.
Niye uyumuyor bu..of poff

Sinir oluyo hemen belli. Alıyom elinden bende zaten yamuk yumuk tutuyo içim acıyo bebek onun elindeyken.

Bu arada mıkırılar gazdan. rahatsızlı veriyor cunku ..sab Simplex kullanıypx daha raht uyuyp artık ya da kırkı bitti ondan bilmiyorum artık

Prima sıkm i yor.Hugi es minik kaldı artık. Ne alacağız 1 numara mi 2 numaramı ?sen kaç numara kullanıyor? Senin beybi kaç kilo
ben 2 kullanıyorum
bacaklar sıkıyor. bol bırakmaya calısıyorum ama ustune gecer dıye fazla bırakamıyorum.
2 hafta önce 4200 dü benımkı
bu paketı yenı aldık . bundan sonra 3 e gecıcem
deneyeyım bı bakalım. bol olursa 2 kullanırım yıne.

Bi gün tokadı yapıştırıcam.ablası vardı aile faciasina dönsun istemedim

Dudagi isirirlarr operlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…