2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annem de gece yatırma dan altını degistir bi daha değiştirme diyor sabaha kadar
Bende gece kendim yatmadan emzirdiğimde bi alıyorum sonra da sabah alıylrum nasıl alıştırırsak öyle gider pişik de olmadı çok şükğr:)

benim altkomşu camşişede serum fizyolojik alıp dolaba koyuyo onu kullanıyo o daha ucuzmuş ama sütün işe yaramasına da sevindim :)

bende günde 4 bardak humana çayı, komposto boza rezene çayı 3 lt su sütü artıran ne varsa yiyorum 1 hafta sonrA 3350 kg olmuştu nasıl yani ilk doğum kilosundan hesaplanmıyo mu?

Be
Ben yatmadan degistriyom birda sabah kalkinca pisik olmadi hic uykumuzd bolunmuyo.ama gece 12 de uyuyo zaten gazi var yatmiyo

bende günde 4 bardak humana çayı, komposto boza rezene çayı 3 lt su sütü artıran ne varsa yiyorum 1 hafta sonrA 3350 kg olmuştu nasıl yani ilk doğum kilosundan hesaplanmıyo mu?
ABizim icin aldigi kilo onemli. Benim tosun 3370 dogdu persembe gunu, pazartesi 3090a kadar dustu. Simdi 4100 en son. Dr bir kilo almis diyor, 700 gr demiyor. Velhasil duzenli kilo aliyorsa doyuyorlarmis.

onu da düşündüm ama sırıngayla cekmek lazım onu
bebegın burnuna tazyıklı sekılde sıkmak zararlı
o yuzden vaz gectım.

Hiç sevmiyorum tahin helvası ni helva yiyorum bol su içi ri yor.incir yiyorum benim rahat gaz atıyor. Gece ballı inek sütü koca bir bardak.Usen mez sem bazen komposto içiyorum .Lipton un naneli rezene çayından içiyor bide bu kadar

Sürekli emiyo hele akşam 8 de bi başlıyoruz saat 12 ye kadar sürekli emiyo sonunda ağlayarak uyuyo gece 3 de bi daha kalkıyo uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oluyo bende inat ettim mama vermicem şu 40 ını bi geçsin bakalım

Yavrum seninki yemiş biseyler biz 2 gün aç kaldık. Eşi mide ikna edemedim.önceden alay dim keşke mama gizli gizli verirdim .görüM cem en son şekerli şu verdi bi iki kasik

+ 3. Olan herhalde 3 ay ve üstü demek oluyor, emin değilim yine de satan kişilere sormak lazım.

Markası ne canım seninkinin?
avent
Yavrum seninki yemiş biseyler biz 2 gün aç kaldık. Eşi mide ikna edemedim.önceden alay dim keşke mama gizli gizli verirdim .görüM cem en son şekerli şu verdi bi iki kasik
bende bunu anlamıyorum işte.. 2 gün için mama alması aç kalmasından kötü mü yani?
eşimde çok karşı mamaya
sankı zehırmiş gibi davranıyor.
yazık bebeklere çok yazık gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…