- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.661
Bende gece kendim yatmadan emzirdiğimde bi alıyorum sonra da sabah alıylrum nasıl alıştırırsak öyle gider pişik de olmadı çok şükğr:)Annem de gece yatırma dan altını degistir bi daha değiştirme diyor sabaha kadar
benim altkomşu camşişede serum fizyolojik alıp dolaba koyuyo onu kullanıyo o daha ucuzmuş ama sütün işe yaramasına da sevindim :)burnu tıkanmıs serum sıktım işe yaramadı
neyse uyuttum.. aradan zaman gectı uyandı emzırcem nefes alamıyor kı emsın
göğüs ucu cıkarıcıyla süt sagdım burnuna döktüm
15 -20 sanıye sonra aspıratörle cektım
gercekten sonuc harıka.. hatta bu zamana kadar hiç o kadar cıkmamıstı
bi müddet anne sütüyle yapıcam eger sonuc yıne aynı sekılde olursa serum almayacagım
hem onu kullanırken içim rahat etmıyor, aglıyor, huysuzlanıyor hep.. hem de pek işe yaramıyor.. onun işe yaraması için oldugu gibi buruna boca etmek gerek
yazık bebege yani..
bir de 10 tanesı 20 tl yuh yanii.
altı ustu tuzlu su
bende günde 4 bardak humana çayı, komposto boza rezene çayı 3 lt su sütü artıran ne varsa yiyorum 1 hafta sonrA 3350 kg olmuştu nasıl yani ilk doğum kilosundan hesaplanmıyo mu?Ama zaten dogduktan sonra zayiflamistifro, gideni de hesaplayip toplam aldigina bakmak lazim. Bir de- herkese ayni seyi yaziyorum ama- ben de kilo aldiramiyordum basta ise yaradigi icin paylasayim tekrar: On beser dakikadan iki memeyi toplam harim saat veriyorum dimtor tavsiyesi uzerine. Olmazsa olmazimiz komposto bununka birlikte bir bardak lactamil , uc bardak humana cayi, bir bardak rezene. Benim sutum bunlari icmeye baslayinca doyurucu oldu sanirim, vjnku bhem tosun kilo almaya basladi hem de sutun rengi baya koyulasti.
500 gr almasi yeterli dedi hemdirehaftada 200-300 g
günlük 30 g
Ben yatmadan degistriyom birda sabah kalkinca pisik olmadi hic uykumuzd bolunmuyo.ama gece 12 de uyuyo zaten gazi var yatmiyoben her emzırme öncesı altını degıstırıyordum. ama gece 1 defalıgına es gecmeye basladım uykusu ve uykum bölünmesın dıye...ama sabaha kadar degısmemesı olmaz canım yaa.. gece 3 değiştiriyorsam 2 ye düşürdüm
yazık yanii. sonra popo pişik olur
dogdugu günle bu günü sayıyor musun?
memeyi süt gelmese de ver
emdıkce cogalır süt
ABizim icin aldigi kilo onemli. Benim tosun 3370 dogdu persembe gunu, pazartesi 3090a kadar dustu. Simdi 4100 en son. Dr bir kilo almis diyor, 700 gr demiyor. Velhasil duzenli kilo aliyorsa doyuyorlarmis.bende günde 4 bardak humana çayı, komposto boza rezene çayı 3 lt su sütü artıran ne varsa yiyorum 1 hafta sonrA 3350 kg olmuştu nasıl yani ilk doğum kilosundan hesaplanmıyo mu?
yok bunu pek arastırmadımSör hala kırk hesaplama pesinde misin seeen:))
Bu kadar arastırma sonucunda bize de soyler misin ?..7 Ocak doğum. Kirkimiz hangi gun?
ben öyle yapsam benımkı hıc durmaz. altı ıslak olsa bile durmuyorBe
Ben yatmadan degistriyom birda sabah kalkinca pisik olmadi hic uykumuzd bolunmuyo.ama gece 12 de uyuyo zaten gazi var yatmiyo
haftada mı 500 dedı?50
500 gr almasi yeterli dedi hemdire
O zaman benimki 1400 gram almış oluyorABizim icin aldigi kilo onemli. Benim tosun 3370 dogdu persembe gunu, pazartesi 3090a kadar dustu. Simdi 4100 en son. Dr bir kilo almis diyor, 700 gr demiyor. Velhasil duzenli kilo aliyorsa doyuyorlarmis.
onu da düşündüm ama sırıngayla cekmek lazım onuBende gece kendim yatmadan emzirdiğimde bi alıyorum sonra da sabah alıylrum nasıl alıştırırsak öyle gider pişik de olmadı çok şükğr:)
benim altkomşu camşişede serum fizyolojik alıp dolaba koyuyo onu kullanıyo o daha ucuzmuş ama sütün işe yaramasına da sevindim :)
Açtığım her bez mutlaka kaka li oluyor.pisi k yok ama bende uzun süre tutarsam idrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum.bu yüzden gece uyanma ve uyumasada mutlaka değiştiriyor um altiniben öyle yapsam benımkı hıc durmaz. altı ıslak olsa bile durmuyor
belkı de verme dıye yapıyobabaya veremiyorum...kafasında parmakları dolanıyor..şu kafayı şöyle tutma demekten bıktım. mindere kıyup veriyom ..olmuyor..bizim minok gündüz uyyyor akşama dopru ayaklanıyor geceyeeeee kadar
Napcam bilmom..kıyamıyorum uyandırmayada
Hiç sevmiyorum tahin helvası ni helva yiyorum bol su içi ri yor.incir yiyorum benim rahat gaz atıyor. Gece ballı inek sütü koca bir bardak.Usen mez sem bazen komposto içiyorum .Lipton un naneli rezene çayından içiyor bide bu kadarAma zaten dogduktan sonra zayiflamistifro, gideni de hesaplayip toplam aldigina bakmak lazim. Bir de- herkese ayni seyi yaziyorum ama- ben de kilo aldiramiyordum basta ise yaradigi icin paylasayim tekrar: On beser dakikadan iki memeyi toplam harim saat veriyorum dimtor tavsiyesi uzerine. Olmazsa olmazimiz komposto bununka birlikte bir bardak lactamil , uc bardak humana cayi, bir bardak rezene. Benim sutum bunlari icmeye baslayinca doyurucu oldu sanirim, vjnku bhem tosun kilo almaya basladi hem de sutun rengi baya koyulasti.
Yavrum seninki yemiş biseyler biz 2 gün aç kaldık. Eşi mide ikna edemedim.önceden alay dim keşke mama gizli gizli verirdim .görüM cem en son şekerli şu verdi bi iki kasikbenım sütüm vardı
göğüs ucumu alamıyordu bebek.. salaklar 2. gün göğüs ucu alın dedıler o sekılde emzırdım
yanı bebek kilo kaybettıkten sonra. hastanede 2 kere mama verdırdım
yoksa aç aç duracaktı.. bazı ınsanlar cok gerzek yaa
sankı 10 kere anne olmusuz. yönlendırsene .. memeyı tutturup gıdıyordu
bebegın agzından cıkıyordu basıyordu yaygarayı
sonra yorgunluktan uyuyordu
ee tabıı sarılıkta vardı azcık.. göğüs pompasını denedık becerememıstık, yanlıs takmısız aceleyle
anlayacagın çok acemılık oldu bebek 2 günde 2 kere mama yedi yavrum benım
+ 3. Olan herhalde 3 ay ve üstü demek oluyor, emin değilim yine de satan kişilere sormak lazım.Bende 3+ olsa alacaktım hemen ama yoktu malesef 0-3 ay dolu vardı artık bende internetten alicam sanırım bu arada 3+olan kaçıncı aya kadar yani artık değiştirmeye gerek yok mu zaten benim kızım sadece çok aç olduğunda alıyor emzigi
belkı de verme dıye yapıyo
aventMarkası ne canım seninkinin?
bende bunu anlamıyorum işte.. 2 gün için mama alması aç kalmasından kötü mü yani?Yavrum seninki yemiş biseyler biz 2 gün aç kaldık. Eşi mide ikna edemedim.önceden alay dim keşke mama gizli gizli verirdim .görüM cem en son şekerli şu verdi bi iki kasik
1 hafta sonra geldı. eksık geldiSurrender çok alakasız ama tozludan aldığın malzemeler geldi mi :)) geldiyse ne zaman geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?