2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben meraktan öleceğim :KK17::KK17: Randevum pazartesi günü. Keseyi görebilecek miyim? Keşke kalp atışlarını da duysam... :21::21: Allah ım hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin... Benim SAT 26 nisandı. Benimle yakın günlerde olanlar ne yaptılar acaba???? :rolleyes:

benımde sat 26 nisan canım . doktor bana pazartesı gunu gel dedı ama ben dayanamayıp cumarteyıye aldım randevuyu . anlıcagın yarın gidicem ,umarım yarın duyabılırım bebişimin kalp sesini, bayag heyecan var ama :)

Herkese sağlıklı hamilelikleri:) benim mide bulabtim kusmam yok. Ama maalesef şişkinlik gaz ve kabızlık sorunum var. Bu durumda olan var mi, çözüm önerilerini neler? Sut gaz yapıyor ama içmeden de olmaz ki

sütü biraz ısıt canım kaynatma ama . içinede 1 tane şeker at ,sütün gazını alır .sanada gaz yapmaz ozaman

günaydın tatlı anneler : )) bu arada mikrodalgası yanan arakdaşım büyüük geçmiş olsunnn Allah korumuş miniğide senide :(( ben doktordan geldim az önce kızlar benimde 2. bebeğim inşallah : ) bir tane kızım war 2 ay sonra 3 yaşında olucak :D
6 haftalıkmış tam minik we pıt pıt atan bir kalbi war hamdolsun ;)
hiç hazır değilim derken kalp atışını duyunca ağlayarak hastaneden çıktım çoook duygulandm heycanlandım:21::21::21:
bu arada ümraniyede olanlar war sanırım bende ümraniyedeyim kızlar dr hakkında konuşabilirz :KK54::KK54:
hepinize sewgiler öpücükler :KK68::KK68::KK75::KK9::KK15::KK15:

benımde sat 26 nisan canım . doktor bana pazartesı gunu gel dedı ama ben dayanamayıp cumarteyıye aldım randevuyu . anlıcagın yarın gidicem ,umarım yarın duyabılırım bebişimin kalp sesini, bayag heyecan var ama :)
Daha önce ultrasonla baktırdın mı yoksa bu ilk mi olacak canım? İnşallah duyarız :) Bende garanti olsun diye pazartesiye aldım ama şimdi dayanamıyorum :KK47:

Kızlar evde yanlizim bi kalktim zorla yanmış kokuyodu çok ağırdı zor kalktim bi baktım benden geliyormuş mikrodalga yanmış fişleri içi başı yanmış anlamadım bebegime bise olmamıştır demi koku onu etkilemiş midir yine doktora gitsem mi çok gidip baktrdm buara ama icimede kurt dustu Allahım başı uyandım hala soktayim çok korktm çok agliyorum
birşey olmaz canım Allahın izniyle .İlk önce bir doktorunu ara sor gel derse git bence .Allah korumuş tatlım

günaydın tatlı anneler : )) bu arada mikrodalgası yanan arakdaşım büyüük geçmiş olsunnn Allah korumuş miniğide senide :KK43:( ben doktordan geldim az önce kızlar benimde 2. bebeğim inşallah : ) bir tane kızım war 2 ay sonra 3 yaşında olucak :KK70:
6 haftalıkmış tam minik we pıt pıt atan bir kalbi war hamdolsun :KK66:
hiç hazır değilim derken kalp atışını duyunca ağlayarak hastaneden çıktım çoook duygulandm heycanlandım:21::21::21:
bu arada ümraniyede olanlar war sanırım bende ümraniyedeyim kızlar dr hakkında konuşabilirz :KK54::KK54:
hepinize sewgiler öpücükler :KK68::KK68::KK75::KK9::KK15::KK15:
maşallah :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) SAT ne zamandı canım senin? Ben de duyarım inşallah pazartesi... Karından mı bakıldı sana?

Doktor bulamıyorum yaws tamam buna gideyim diyorum araştırma yapıyorum olumsuz yorumlar görünce vaz geçiyorum offff ne yapıcam ben kızlar

minimoy istanbuldaysan ve erkek doktor olur dıyorsan atasehır şifada emrah kol 'u tavsıye ederım. ben ınanılmaz memnunum

Ay hic ole düşünmemiştim rahatlattn beni ben bise olmadı ona şaşırıp ağlıyorum canım Allah ne büyük normalde uykum ağırdır hayatta kalkmam

allah büyük canım bişey olmıcaksa o uyandırır.çok var böyle örnekler.ama dikkat etmek lazım.fişte bırakmak tehlikeli elektrikli aletleri.

Slm arkadaslar zor bir surec ben cok iyi anliyorum.bizim hic bir sorunumuz yoktu ama yinede hamile kalamiyordum ve 5 yildir evliyim.bende 3 kere aşılama denedim hepside negatifti ben Laparoskopi ameliyati oldum bisey cikmadi sonra tup bebek yaptırmaya karar verdik tedavim cok iyi gecti hersey yolunda gitti butun hamilelik belirtilerini yasadim ve 11.gunde idrarda pozitifi gordum tabi kandada esim ve ailem hepimiz cok mutluyduk ve ultrasyonda malesef kesenin boş oldugunu fakat icinde bebegin olmadigini soyledi doktor 7.haftadaydim ve ben bir hafta daha bekliyelim belki goruruz bebegi dedim doktorda siz bilirsiniz dedi cok uzulmustuk bir hafta gecmek bilmedi sonra yine kontrole gittik ve malesef bos gebelik oldugunu soyledi kurtaj icin genc oldugumu soyledi doktor rahime zarar verebiliriz dedi o yuzden haplarla düşürdüm.4 ay ara verdik ve yine dondurulmuslarla tekrar denedik 2 tane embriyomuz vardi fakat bitaneside kendiliginden oluşmuş yani toplam 3tane :).11 mayista transferim oldu yine stres yapmadim cok rahattim transferim 5 dakika icinde oldu ve doktorum embriyolari yerlestirirken bana ultrasyonda gosterdi 2 embriyo koyduk ben yurtdisinda kaldigim icin doktorlar 5 dakikada bitirip kalkabilirsin dedi uzanmanin bir faydasi olmayacagini hatta normal hayata donebilirsin dedi 2-3-ve 4. gunler cok agrim oldu adet agrisi gibi hastalanacam diye Ödüm kopuyordu ben sadece ilk gun yattim 2.dolasmaya basladim hatta tranferimin ilk gununde namazimi hic birakmadim devam ettim ediyorumda :) kafama takmamaya calistim ve yine 11. Gun idrarda test yaptim pozitifi gordum cok şükür kandada 15.gun degerim 1500 cikti iki hafra sonra kontrolum var inşallah bu kez hersey yolunda gider sizde umutsuz olmayin tutundugunda nasil olsa hissediyorsunuz :)

Allah yardımcınız olsun, yormayın kendinizi çok egilmeyin eşinize iş düşüyor yapmazsa siz de yapmayın bence sahsen ben öyle yapmıştım =) sürekli yattım uyudum işten gelir gelmez 1 ayım yatarak geçti resmen ama risk almaktan iyidir, bir kere ayakkabbılığı düzelteyim dedim egilip kalkmaktan kasıklarıma kramp girmişti korkudan aglamaktan su an hiç bişi yapmıyorum

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine
Sağolun kızlar hepimizin Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlar ikiz hamilelik konusunda bilgisi olan varmı yada topikte ikiz hamile olan varmı ikiz hamilelik cok riskliymiş ben ikisinide çok istiyorm ama KORKUYORM tehlikelerini okudukça çalışan bir kadınım da dinlememe de fırsat yok geçmişimde 3düşük var ikiz gecelik cok zor diyorlar yokmu Ocak Ayında anne olucak ikiz anneleri

Kızlar evde yanlizim bi kalktim zorla yanmış kokuyodu çok ağırdı zor kalktim bi baktım benden geliyormuş mikrodalga yanmış fişleri içi başı yanmış anlamadım bebegime bise olmamıştır demi koku onu etkilemiş midir yine doktora gitsem mi çok gidip baktrdm buara ama icimede kurt dustu Allahım başı uyandım hala soktayim çok korktm çok agliyorum
Geçmiş olsun canım kokudan bişi olmaz korkma zehirlenmemissin bol bol temiz hava al.

tek ben değilim 30 larında olan :) ben 33 diyordum yaşıma resmi evraklarda 32 çıkarıyorlar bende 32 diyorum :):KK70:
34 üm ben de ayol :) Ne var bunda. Oğlumu 22 yaşımda doğurdum. Genç anne oldum. Bir de orta yaşlı anneliğin tadına bakayım. Ayrıca genlerim sayesinde görenler 26 nın üzerinde tahminde bulunmadığı için göğsümü gere gere söylüyorum yaşımı.

maşallah :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) SAT ne zamandı canım senin? Ben de duyarım inşallah pazartesi... Karından mı bakıldı sana?

inşallah inşallah canım duyarsın sende miniğini annesii :KK49::KK49: benim sat 21 nisan arkadaşım karından bakıldı alttan baktrmam yaa çok zorda kalmadıkça:oops::oops: darısı sizee çalışıorum we hiçbişey yapmak istemiyor canım :KK12:

34 üm ben de ayol :) Ne var bunda. Oğlumu 22 yaşımda doğurdum. Genç anne oldum. Bir de orta yaşlı anneliğin tadına bakayım. Ayrıca genlerim sayesinde görenler 26 nın üzerinde tahminde bulunmadığı için göğsümü gere gere söylüyorum yaşımı.
Ne güzel erken anne olmussun eskiden erken anne olmak bana ürkütücü gelirdi şimdi diyorum keşke erken evlenseymisim yada evlenir evlenmez bebek deneseydimo_O

Back
X