- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.581
csyrc canım sen nerelisin?
hemşerimmmmmAdana cnm :)
Canım seninle aynı gün doğum yapmıştık, benim de aynen dediğin gibi. Azcık leke oluyor sadece ama bitmiyor. Çok sıkıldım.18gun oldu..gunde toplasam 1fincangelmiyor kanama ya da akinti her ne ise..cunku bi kirmizi bi pembe bi kahverengi oluyor..sari bile oldu..benim bildigim renk degisim asamalari var ama bende karmakarisik oldu..bitse de bitti desem en azindan,pedden biktim
kantaron yağı sür .. 2 güne geçiyor.. hücre yenileme özelliği de varmışCanım seninle aynı gün doğum yapmıştık, benim de aynen dediğin gibi. Azcık leke oluyor sadece ama bitmiyor. Çok sıkıldım.
Buraya da giremiyorum artık pek
Benim kızımın poposu kıpkırmızı oldu kızlar. Çok sık değiştiriyorum aslında ama niye oldu anlamadım. Tavsiyesi olan var mı?
allah korusun dikkat et. ben pusetı pek sevmıyorumDün pusette bebeği kaldirirken ayağım takıldı elim pusetin üst korumasiyla birlikte eğildi bebeğimin kafasına geldi.ağladı biraz. Hemen kucağıma aldım susturdum ama gece boyu uyuyamadim.Allah korusun bingildagina bişey olmusmudur diye kötü kötü rüyalar gördüm. Şimdi alninda hafif çizgi gibi bir morluk var.off çocuklar yapsa kızardım.Allahım korusun yavrularimizi. Bende bi panik bi evham başlıyor korkuyorum.hep dua ediyorum .Allaha emanet. Biz aciziz Rabbim korusun.
benımkı yedırmek ıstıyor ama ben guvenemıyorum bogulur dıyeİşlerine geliyor tabi duymazdan gelmek
Hanımlar biriniz desinki ben uyuyorum eşim mamasını yediriyor yahut bebeği o uyuturken ben yatıyorum desin.. nolur birimizin rahat etiğini bileyim iyi gelir valla
Cok güzel anlatmışsın canım süt sağan biri olarak aynen katılıyorumsüt sagan ve az dıyen arkadaslar; süt sagmak sabır işi öncelıkle.
öyle 1 dk bekleyıp '' gelmıyor'' demeyın, izin verın kanalların acılmasına.
bir yerde 15 dk boyunca bekleyın yazıyordu. düşünün 15 dk! kısa bı zaman degıl :=)
2 göğsünüzü birden açın. 2-3 dk biri, 2-3 dk digerıne geçin.
elektronık kullananlar ayarlarla oynayın.. süt gelmıyorsa başka ayara geçin...
bu şekilde anlıyorsunuz memenın dilinden.. hatta ne kadar cıkaracagını bıle bılıyorsunuz.
önce sagın sonra emzırın göğüs tamamen boşalsın. sagdıktan sonra süt kalmaz sanmayın sakın, tam aksine bebegın yutkundugunu duyacaksınız :=) süt kanalları tamamen acık oldugundan dolayı.
pompada ne kadar ayar olursa olsun asla bebegın emdıgı gıbı olmaz
'' sütüm yok, olmayacak galıba'' demeyın sakın... neye ınanırsanız o gelır size
sadece sabır ve uğraş gerektıren bır durum bu
yeter kı isteyın..
2 aydır süt sagan bırı olarak az çok anladım artık.Cok güzel anlatmışsın canım süt sağan biri olarak aynen katılıyorum
Ne tatlı doktormuş yaa..inşallah pembiş agzından bal damlıyor. Çok süper olucak doktor bişicik yok dese alın götürün sevin bunu dese...sana bişi dimmi ...buğracığımda maşallahhhh bişi yok...
Sen git görün yaptır yine...ama ben hiç hissetmiyorum...
Bizim daktır pamuk pamuk...' hocam ya poposunda siil gibi bişi var '
Hani ben görmüüüüoomm biiişii...haniii haniiii...görmeiiinn görmmeeiiin onu ....diyo
Yiyivercem daktırıhocam haftaya aşı var eee ateşşş dediler
- aaaaa herkeste olmazzzz ooo ...düşünmein düşünmeiiiinn olursaaaaa daa 1 çay kaşığı veriver...
Eee hıcam fitiilii hazır etsek mii
Aaaa ne fitiliiii gerek yok erek yokkkk ...
Hocam gözünde kuruyan yerler var egzama mı
Hani nerdeee görmein onuuuu geçer geçerrrr ....sevin bunu sevin bunu dedisesli mesaj atsamda ses tonunu yapsam eşim kaç kere taklidini yaptırdı bana
Bebişler pompa ile çıkandan %30 fazla emebiliyormuş. Az değil bu oran. Sadece pompadan sonra memede geçen süre uzuyor sanki. En azından bende öyle. Uzaklardan geliyor galiba :)süt sagan ve az dıyen arkadaslar; süt sagmak sabır işi öncelıkle.
öyle 1 dk bekleyıp '' gelmıyor'' demeyın, izin verın kanalların acılmasına.
bir yerde 15 dk boyunca bekleyın yazıyordu. düşünün 15 dk! kısa bı zaman degıl :=)
2 göğsünüzü birden açın. 2-3 dk biri, 2-3 dk digerıne geçin.
elektronık kullananlar ayarlarla oynayın.. süt gelmıyorsa başka ayara geçin...
bu şekilde anlıyorsunuz memenın dilinden.. hatta ne kadar cıkaracagını bıle bılıyorsunuz.
önce sagın sonra emzırın göğüs tamamen boşalsın. sagdıktan sonra süt kalmaz sanmayın sakın, tam aksine bebegın yutkundugunu duyacaksınız :=) süt kanalları tamamen acık oldugundan dolayı.
pompada ne kadar ayar olursa olsun asla bebegın emdıgı gıbı olmaz
'' sütüm yok, olmayacak galıba'' demeyın sakın... neye ınanırsanız o gelır size
sadece sabır ve uğraş gerektıren bır durum bu
yeter kı isteyın..
Benimkide cok yapio bunuher seferinde esim altina yapio korkudan ben alistim artikNe tatlı doktormuş yaa..inşallah pembiş agzından bal damlıyor. Çok süper olucak doktor bişicik yok dese alın götürün sevin bunu dese...
Kız evde habire koştur koştur. Bu bebişlerin günü gününü tutmuyo..evvelki gün emdi uyudu emdi uyudu. .
Dün sabah 8de bi kalktı gece 12 ye kadar toplasan 2 saat uydu.ev işi yemek falan hikaye oldu o gün. Sağolsun kociş geldi yaptı.
Uyudukca gelip gidip kontrol ediyorum kiz.
Gecen basımızdan bi olay daha geçti gece 2 de ben altını değiştirirken allahtan uyanıktım. Bi kustu ağız burun tıkandı..nefes alamadı ..kaldırdım hemen dik ama hala ses yok bağrışıma kalktı eşim. O da ben de oyle panik anlar yasadik ki..hemen burun aspiratörü ile çektim o dik tutarken mahvoldu kkk Pembişşşş
Evlat neymiş o zaman anladık ikimizde tüm gece uyuyamadık..aman allaj yasatmasın..hep yastık koyuyorum şimdi yan yatırıp. Kendi başını düz çeviriyo hep cünkü. .
Aklınızda plsun. Inşallah olmazda olursa aspiratörle çekin hemen dik tutup
evet pompadan daha güçlü emişleri.Bebişler pompa ile çıkandan %30 fazla emebiliyormuş. Az değil bu oran. Sadece pompadan sonra memede geçen süre uzuyor sanki. En azından bende öyle. Uzaklardan geliyor galiba :)
Biz 24 gunluguz tabi ilk zamanlar sık degstrliyo mecbur bi 70li bi 32li paket bitti hatta 52lik pakette btmek üzerekızlar, 50 lik paket bez ne kadar süre gidiyor ?
Her degstrmende zeytinyağı sur Canm com iyi oluyoCanım seninle aynı gün doğum yapmıştık, benim de aynen dediğin gibi. Azcık leke oluyor sadece ama bitmiyor. Çok sıkıldım.
Benim kızımın poposu kıpkırmızı oldu kızlar. Çok sık değiştiriyorum aslında ama niye oldu anlamadım. Tavsiyesi olan var mı?
yani haftada bir bez alınıyor..Biz 24 gunluguz tabi ilk zamanlar sık degstrliyo mecbur bi 70li bi 32li paket bitti hatta 52lik pakette btmek üzere
arko ve oksizinç kullanıyorumCanım seninle aynı gün doğum yapmıştık, benim de aynen dediğin gibi. Azcık leke oluyor sadece ama bitmiyor. Çok sıkıldım.
Allaha sukur canim... Iyi olmaya calisiyorum iste...okuyorum cogu zaman zar zor ama yazmaya vakit bulamadim, findik cok kusuyo fizyolojik reflu... Kilo alimi iyi demisti doktor ama artik ust bas degistirmekten usutecek cocuk diye bebelacin bi urunu var anne sutunun kivamini artiriyo sagilmis sute onu katip veriyorum kusmuyo o zaman, bu seferde kakasi koyulasiyo zorlaniyo yaparken, dogru duzgun uykuda uyuyamiyo bu yuzden... zaten benim ev sut ciftligi...Inan saat 12 gibi okudum yazini saat 3 anca yazabiliyorum. Alistim iyice atese halsizlige uykusuzluga... Benimde sikintim bu aralar herkes gibi ise yaramaz koca son yazilanlari okuyabildimde ancak hepsi mi ayni olur yahuuu ayakkabiligin uzerinde cay bardagi buldum az evvel... Sonra neden suratin mahkeme duvari gibi? Hepimizin derdi ayni sanirim... Yetisememek! Yapmicam en sonunda o olacak her gun ev mi temizlenir ya ama hata bizde biz alistirdik bunlari boyle... Sinirlerim bozuk bebise yansitmamaya calisiyorum
Pempedon aynıdır n dünkü haline döndüm ben de esim karnabahar istedi hasla kizart mutfak çok fena yağ oldu bir taraftan bebisim rezil oldu emzir koy babasına ver yavrum benim büyüdü ama içim qcidi bundan sonra eşim ne bulursa yiyecek öyle su bu yok zaten ev isi bitmiyor utu çamaşır valla 2 yıl ücretsiz izin alaçam ama evde durmak zormuş sanırım ama pasami kimseye birakamam eşini alistiracam bebise bakmaya tutamıyorum küçük falan yok kati kurallar aldım bugün o kadarben neler neler bulmuyorum ki...yine bez gevsek olmuş ve arka taraf kaka minnoşun ..cıkar giydir..alt açıldığında yapılan kakalar batan kıyafetler...onları arındır yüksek derece makinaya at..
Dün gece ocak sildim mutfak tezgahı fayansıydı..balık yağları...
Adamın canı kanat çekmiş gitti aldı...ocağıda silmişsin istersen yapmim dediyap yap dedim...
Ben ondan biişii bekleyince baktım çok sinirli oluyom ..geriliyorum...artık onada 2.bebek gözü ile bakıyorum
Arada kayda değer yaptıkları iyi geliyo...bugün çay demleteyim
Maç var dedi dünde vardı...sanane fb macı değil..
Ben napıcam o izlerken gidip iş yapmıcam ...topla topla yetti be...
Elimde vileda sürekli bi silme modundayım
Yapmıcam
Bende alcam teli oynucam..minnoş uyusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?