2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sana bişi dimmi ...buğracığımda maşallahhhh bişi yok...
Sen git görün yaptır yine...ama ben hiç hissetmiyorum...
Bizim daktır pamuk pamuk...' hocam ya poposunda siil gibi bişi var '
Hani ben görmüüüüoomm biiişii...haniii haniiii...görmeiiinn görmmeeiiin onu ....diyo
Yiyivercem daktırı hocam haftaya aşı var eee ateşşş dediler
- aaaaa herkeste olmazzzz ooo ...düşünmein düşünmeiiiinn olursaaaaa daa 1 çay kaşığı veriver...
Eee hıcam fitiilii hazır etsek mii
Aaaa ne fitiliiii gerek yok erek yokkkk ...
Hocam gözünde kuruyan yerler var egzama mı
Hani nerdeee görmein onuuuu geçer geçerrrr ....sevin bunu sevin bunu dedi sesli mesaj atsamda ses tonunu yapsam eşim kaç kere taklidini yaptırdı bana

gıaz çık gel bura doktorumun adı zatennnn olay olay

Kizlar benim minnos emerken sürekli genzine kaçiriyo ödüm kopuyo ben mi yanlis emziriyorum acaba
bende bıktım ondan bıktım ...2 kere cok fena oldu...yukarı kaldırdım ağlayarak sarstım ...hık dedi kustu yüzüme...sonra açıldı ama ben ağladım ağladım...
Genelde akşamları oluyor far ettim..akşam gaz birikmesi mi ne oluyor..emziriyom bakıyom sıkıntılı emiyor..sapdığım sütü biberonla veriyom..bir haftadırbu şekil...şimdilik korkulacak boğaza kaçma yok...

Herşeye yetişen bi karı gibi b....k var balık aldık mutfak domestos görmeden rahat etmicek ...o ocak o fayanslar
Ama iyi yedim ha düşün en son parmak yalıyordum
Keyfim kaçıyor minnoş ramak kaldı inşallah uyucak..
Bana yine hüsran bana yine iş var bana yine mutfaklar göründü eyvahhhhh bana yine yolllar bana yine yineee ...
Ey tanrım bana üç taneeee üöde yetmez beş tane beş de yetmez on tane anne ver ver ver ver ver allam ver

kahvaltı sofralarında değil ,kütüphanelerde anılmak isterdim

adam güya balık yapıverdi bugün..salatayı ben yaptım,minnoşun başına gittim...
Yerlerde nasiplenmiş,bide o yağlara basmış gezinmiş... pembedon sildi kaç saatir ...lactamil açtım içiyorum derdime yannına melodi olarak bulaşık makine sesi...zaten herşey sığmadı sinir oldum makinayede
Elimde yıkadım..domestostan ellerim kurudu...
Yatcam az sonra..3 gün yokum ayacıklarım ağriği
Gelemem yani
Dik oturamıyom valla batıyo omzum sırtım..
haydi uyumaya

Ayy yapsalar bi dert yapmasalar bi dert. Sabah 4 te bebise mama verdim. Telaştan hazırladığım kaynamış soğutulmuş suya kirli suyu döküvermişim e bu bebik iki saay sonra tekrar isteyecek su lazım acil eşime seslendim beşiği salla da su kaynstacam kalktı beşiğe bağladığı ipi tuttu sonra başladı horlamaya. Salla dedim horla değil... daha dalmayan bebeği uyandırdı tabi... dörtten beri uyanğım şuan gene mama yiyoruz.
Erkek milleti niye böyle yaaa.. beceriksizler mi yoksa beceremiyor gibi durup kaytaruyolar mı..

Bebek aglayinca bizimki benden once uyanip beni uyandiriyo uykusu cok hafif. Sabah kalkinca da hic uyumadim dio

Ayni seyi ben de yasadim dun aksam ev merkezi isitmali cok sicak olyo bebege su veriyirum az biraz aksamda huzursuz kaynamiz sogunus su da yok bizraz sakinlestirdim uyuttum bizim ki cocuk mizirdan di mi uyuyo sallayiver dedim yok nerde uyandir di tabi nasil salliyosa

Aynen bacım ben de teslim etmeye korkuyorum ama naparsın yalnız da bırakıp gidemiyoruz. Bu işi onlar da öğrenecek umudumu yitirmedim de ömrümüzü yiycekler tabi.

Sabah bebeğime emzik alıştırmaya çalışıyorum uykusında yarı uyanık tabi. Adam sırt üstü döndü ağzını açmış nasıl bir horlama ay ne horlaması kükrüyo resmen ellmdeki emziği ağzına tıkayacaktım refleks olarak.. bir an durdum napıyorum yav ne güldüm ama sessiz kahkaha attım sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…