- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.541
pazartesi tekrar alıcaz sonucları..yavrumun kolu delik deşik oldu tüp tüp kan vere vere..değer büyük ihtimal yine aynıdır cunku hala sarı hala sarı bacaklar..babası bi daha sarılık için hastaneye gelmem haberin olsun diye kızdı bana sanki ben cok seviyorum kan verdirmeyi..
başka bişey cıkmasında sarılık onemli değil artık..oyle olan cokmus emziren anneler diye bi grup var sosyal paylaşım sitesinde.çok güzel bilgiler ediniyorum orda.kapalı grup erkek ismini almıyorlar tavsiye ederim pembiş..
nisanda işe başlıycm şimdi onun karmasası içindeyim süt sağmaya başlamam gerek :/ nasıl saklıycam habire onu araştırıyorum.
pazartesi tekrar alıcaz sonucları..yavrumun kolu delik deşik oldu tüp tüp kan vere vere..değer büyük ihtimal yine aynıdır cunku hala sarı hala sarı bacaklar..babası bi daha sarılık için hastaneye gelmem haberin olsun diye kızdı bana sanki ben cok seviyorum kan verdirmeyi..
başka bişey cıkmasında sarılık onemli değil artık..oyle olan cokmus emziren anneler diye bi grup var sosyal paylaşım sitesinde.çok güzel bilgiler ediniyorum orda.kapalı grup erkek ismini almıyorlar tavsiye ederim pembiş..
nisanda işe başlıycm şimdi onun karmasası içindeyim süt sağmaya başlamam gerek :/ nasıl saklıycam habire onu araştırıyorum.
Kizlar benim minnos emerken sürekli genzine kaçiriyo ödüm kopuyo ben mi yanlis emziriyorum acaba
O ara saate baktın ve bunu yazdın hen'oldu kız
Yazdiklarin kahvalti soframizin konusu oldu vallaBizim tosun da ayni açı ile yattigi icin olsa gerek cok gulduk benzetmene, hakketen oyle yatiyorlar.
Esim artik soruyor zaten Pembedon bugun ne yazmis diyeEglendiriyorsun bizi vesselam. Aelecek takipteyiz, geceleri yazmadan gecme
Günlük değiliz biz 2015 de doğurdum ben yıllığız kızBizmki smdi kafasini ittirmeyi ogrendi ben omzuma koymak icin ugrasym o geriye cekiyoSiz kaç gunluksunuz
Günlük değiliz biz 2015 de doğurdum ben yıllığız kız
Hadi yaGünlük değiliz biz 2015 de doğurdum ben yıllığız kız
30 aralık2015 karlı bir gündü...Hadi yaben küçük saniyodm
Bizimkinin doğduğu günde çok sogktu kar var mydi unuttm bak30 aralık2015 karlı bir gündü...
Ayy yapsalar bi dert yapmasalar bi dert. Sabah 4 te bebise mama verdim. Telaştan hazırladığım kaynamış soğutulmuş suya kirli suyu döküvermişim e bu bebik iki saay sonra tekrar isteyecek su lazım acil eşime seslendim beşiği salla da su kaynstacam kalktı beşiğe bağladığı ipi tuttu sonra başladı horlamaya. Salla dedim horla değil... daha dalmayan bebeği uyandırdı tabi... dörtten beri uyanğım şuan gene mama yiyoruz.adam güya balık yapıverdi bugün..salatayı ben yaptım,minnoşun başına gittim...
Yerlerde nasiplenmiş,bide o yağlara basmış gezinmiş...pembedon sildi kaç saatir ...lactamil açtım içiyorum derdime yannına melodi olarak bulaşık makine sesi...zaten herşey sığmadı sinir oldum makinayede
Elimde yıkadım..domestostan ellerim kurudu...
Yatcam az sonra..3 gün yokum ayacıklarım ağriği
Gelemem yani
Dik oturamıyom valla batıyo omzum sırtım..
haydi uyumaya
Bebek aglayinca bizimki benden once uyanip beni uyandiriyo uykusu cok hafif. Sabah kalkinca da hic uyumadim dioAyy yapsalar bi dert yapmasalar bi dert. Sabah 4 te bebise mama verdim. Telaştan hazırladığım kaynamış soğutulmuş suya kirli suyu döküvermişim e bu bebik iki saay sonra tekrar isteyecek su lazım acil eşime seslendim beşiği salla da su kaynstacam kalktı beşiğe bağladığı ipi tuttu sonra başladı horlamaya. Salla dedim horla değil... daha dalmayan bebeği uyandırdı tabi... dörtten beri uyanğım şuan gene mama yiyoruz.
Erkek milleti niye böyle yaaa.. beceriksizler mi yoksa beceremiyor gibi durup kaytaruyolar mı..
Ayni seyi ben de yasadim dun aksam ev merkezi isitmali cok sicak olyo bebege su veriyirum az biraz aksamda huzursuz kaynamiz sogunus su da yok bizraz sakinlestirdim uyuttum bizim ki cocuk mizirdan di mi uyuyo sallayiver dedim yok nerde uyandir di tabi nasil salliyosaAyy yapsalar bi dert yapmasalar bi dert. Sabah 4 te bebise mama verdim. Telaştan hazırladığım kaynamış soğutulmuş suya kirli suyu döküvermişim e bu bebik iki saay sonra tekrar isteyecek su lazım acil eşime seslendim beşiği salla da su kaynstacam kalktı beşiğe bağladığı ipi tuttu sonra başladı horlamaya. Salla dedim horla değil... daha dalmayan bebeği uyandırdı tabi... dörtten beri uyanğım şuan gene mama yiyoruz.
Erkek milleti niye böyle yaaa.. beceriksizler mi yoksa beceremiyor gibi durup kaytaruyolar mı..
Aynen bacım ben de teslim etmeye korkuyorum ama naparsın yalnız da bırakıp gidemiyoruz. Bu işi onlar da öğrenecek umudumu yitirmedim de ömrümüzü yiycekler tabi.Ayni seyi ben de yasadim dun aksam ev merkezi isitmali cok sicak olyo bebege su veriyirum az biraz aksamda huzursuz kaynamiz sogunus su da yok bizraz sakinlestirdim uyuttum bizim ki cocuk mizirdan di mi uyuyo sallayiver dedim yok nerde uyandir di tabi nasil salliyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?