- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.561
İşlerine geliyor tabi duymazdan gelmekgamsızlar gamsız.seninki yine iyiymiş ben gece karanlıkta kapıya çarptım küt diye ses çıktı insan bi merak eder noldu diye.of diye kaşımı tutuyorum hiç umru değil
Halimden şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın ama bazen insan az biraz destek bekliyor özellikle uykuluyken.İşlerine geliyor tabi duymazdan gelmek
Hanımlar biriniz desinki ben uyuyorum eşim mamasını yediriyor yahut bebeği o uyuturken ben yatıyorum desin.. nolur birimizin rahat etiğini bileyim iyi gelir valla
Tatlım o kişi benimİşlerine geliyor tabi duymazdan gelmek
Hanımlar biriniz desinki ben uyuyorum eşim mamasını yediriyor yahut bebeği o uyuturken ben yatıyorum desin.. nolur birimizin rahat etiğini bileyim iyi gelir valla
aman boşver kokuyu falanHerşeye yetişen bi karı gibi b....k var balık aldıkmutfak domestos görmeden rahat etmicek ...o ocak o fayanslar
Ama iyi yedim hadüşün en son parmak yalıyordum
Keyfim kaçıyor minnoş ramak kaldı inşallah uyucak..
Bana yine hüsran bana yine iş var bana yine mutfaklar göründü eyvahhhhh bana yine yolllar bana yine yineee ...
Ey tanrım bana üç taneeee üöde yetmez beş tane beş de yetmez on tane anne ver ver ver ver ver allam ver
Tatlım o kişi benimçok yorgun oldugumda üst üste uykusuz kaldığımda, eşim bakıyor. Gece o uyanıyor, gazı için falan, eğer acıktıysa uyandırıyor beni, emziriyorum sonra geri alıyor
MaaşAllah diyin lütfen
Allah ondan bin kere razı olsunnnn....
Nazardan korkmasam derdimİşlerine geliyor tabi duymazdan gelmek
Ayy yapsalar bi dert yapmasalar bi dert. Sabah 4 te bebise mama verdim. Telaştan hazırladığım kaynamış soğutulmuş suya kirli suyu döküvermişim e bu bebik iki saay sonra tekrar isteyecek su lazım acil eşime seslendim beşiği salla da su kaynstacam kalktı beşiğe bağladığı ipi tuttu sonra başladı horlamaya. Salla dedim horla değil... daha dalmayan bebeği uyandırdı tabi... dörtten beri uyanğım şuan gene mama yiyoruz.
Erkek milleti niye böyle yaaa.. beceriksizler mi yoksa beceremiyor gibi durup kaytaruyolar mı..
aman boşver kokuyu falan
bız haftada düzenli şekilde 2 kere yıyoruz. şuan kokuyu falan filanı boşver gitsin
Yok benim çalıştığım yer dürümcü değil :) özelden yazarım detayı :)Kadıköyde itfaiyenin karşısında dürümcü emmi var :) yazın bide katmerin yanında maraş dondurmaları oluyor offf :))
Beyranıda çok iyi ama dürümde sınıfta kalıyor :)
Sen neredesin ? Daha iyisi varsa hemen denerim hiç hayır diyemiyorum söz konusu yemekse :)
Benimki sabah kalktığı gibi altını açıyor Sıpanın. Ben yatarak da emziriyorum. Yanıma getiriyor sırtına yastığı koyuyor ben de emziriyorum. :)İşlerine geliyor tabi duymazdan gelmek
Canım bebis cisini yapıyorsa doyuyordur doktor bana öyle söyledi bir de doymayan bebek ağlar uyumaz her şekilde anlarsın biz de 22 günlük olduk ben mama vermiyorum 1 martta gidecem sağlık ocağına bakalım kilo alimi nasıl merak ediyorum bu arada bebisinin ismi ne canımchack benim on sut de sulu..yani cok belli bebek emerken goruyorum..ama sonrasi koyu renk,yani bildigimiz sut gibi..senin hep mi sulu geliyor canim?
Ben de doymuyor mu diye dusundum bikac gun once ama doktorun soyledikleri rahatlatti..ilk hafta hemsire gelmisti hergun tartiyordu biliyordum kilo aldigini,gunde masallah 130gr aldigi oldu..sutum degisiyomus ve buna alisiyprmus su ara,mama kesinlikle verme dedi..memeye cok geliyo yine,bu da normalmis su donem icin..18gunluk oldu benimki,daha minnos ama gidik yapti bildiginsenin bebisin nasil cnm iyidir insallah,skntin yoktur umarm senin de..
Canım bebis cisini yapıyorsa doyuyordur doktor bana öyle söyledi bir de doymayan bebek ağlar uyumaz her şekilde anlarsın biz de 22 günlük olduk ben mama vermiyorum 1 martta gidecem sağlık ocağına bakalım kilo alimi nasıl merak ediyorum bu arada bebisinin ismi ne canım
:) evet. Ulaşımı kolaylaştıran ama doğayı katleden doldurma sahil yolunu da kullandık.demek karadeniz gezdiniz haaaa
Allaha sukur canim... Iyi olmaya calisiyorum iste...okuyorum cogu zaman zar zor ama yazmaya vakit bulamadim, findik cok kusuyo fizyolojik reflu... Kilo alimi iyi demisti doktor ama artik ust bas degistirmekten usutecek cocuk diye bebelacin bi urunu var anne sutunun kivamini artiriyo sagilmis sute onu katip veriyorum kusmuyo o zaman, bu seferde kakasi koyulasiyo zorlaniyo yaparken, dogru duzgun uykuda uyuyamiyo bu yuzden... zaten benim ev sut ciftligi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?