2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gamsızlar gamsız.seninki yine iyiymiş ben gece karanlıkta kapıya çarptım küt diye ses çıktı insan bi merak eder noldu diye.of diye kaşımı tutuyorum hiç umru değil
İşlerine geliyor tabi duymazdan gelmek

Hanımlar biriniz desinki ben uyuyorum eşim mamasını yediriyor yahut bebeği o uyuturken ben yatıyorum desin.. nolur birimizin rahat etiğini bileyim iyi gelir valla

Hanımlar biriniz desinki ben uyuyorum eşim mamasını yediriyor yahut bebeği o uyuturken ben yatıyorum desin.. nolur birimizin rahat etiğini bileyim iyi gelir valla
Halimden şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın ama bazen insan az biraz destek bekliyor özellikle uykuluyken.

Tatlım o kişi benim çok yorgun oldugumda üst üste uykusuz kaldığımda, eşim bakıyor. Gece o uyanıyor, gazı için falan, eğer acıktıysa uyandırıyor beni, emziriyorum sonra geri alıyor
MaaşAllah diyin lütfen
Allah ondan bin kere razı olsunnnn....

aman boşver kokuyu falan
bız haftada düzenli şekilde 2 kere yıyoruz. şuan kokuyu falan filanı boşver gitsin

ardından yaptığı matah gibi övünme yok mu?
Sor ona ' karıma yardım ediyorum 'der
başa gelen çekilir

Dün pusette bebeği kaldirirken ayağım takıldı elim pusetin üst korumasiyla birlikte eğildi bebeğimin kafasına geldi.ağladı biraz. Hemen kucağıma aldım susturdum ama gece boyu uyuyamadim.Allah korusun bingildagina bişey olmusmudur diye kötü kötü rüyalar gördüm. Şimdi alninda hafif çizgi gibi bir morluk var.off çocuklar yapsa kızardım.Allahım korusun yavrularimizi. Bende bi panik bi evham başlıyor korkuyorum.hep dua ediyorum .Allaha emanet. Biz aciziz Rabbim korusun.

Yok benim çalıştığım yer dürümcü değil :) özelden yazarım detayı :)

Benimki sabah kalktığı gibi altını açıyor Sıpanın. Ben yatarak da emziriyorum. Yanıma getiriyor sırtına yastığı koyuyor ben de emziriyorum. :)

Yatarak emzirme tekniği geliştirmenizi tavsiye ederim. Eşim işe gidene kadar sık sık bize baktığı için bu esnada uyuyabiliyorum da. Tabi o işe gittikten sonra yatarak emzirmeye korktuğum için yapmıyorum

chack benim on sut de sulu..yani cok belli bebek emerken goruyorum..ama sonrasi koyu renk,yani bildigimiz sut gibi..senin hep mi sulu geliyor canim?
Ben de doymuyor mu diye dusundum bikac gun once ama doktorun soyledikleri rahatlatti..ilk hafta hemsire gelmisti hergun tartiyordu biliyordum kilo aldigini,gunde masallah 130gr aldigi oldu..sutum degisiyomus ve buna alisiyprmus su ara,mama kesinlikle verme dedi..memeye cok geliyo yine,bu da normalmis su donem icin..18gunluk oldu benimki,daha minnos ama gidik yapti bildigin senin bebisin nasil cnm iyidir insallah,skntin yoktur umarm senin de..

18gun oldu..gunde toplasam 1fincangelmiyor kanama ya da akinti her ne ise..cunku bi kirmizi bi pembe bi kahverengi oluyor..sari bile oldu..benim bildigim renk degisim asamalari var ama bende karmakarisik oldu..bitse de bitti desem en azindan,pedden biktim

Canım bebis cisini yapıyorsa doyuyordur doktor bana öyle söyledi bir de doymayan bebek ağlar uyumaz her şekilde anlarsın biz de 22 günlük olduk ben mama vermiyorum 1 martta gidecem sağlık ocağına bakalım kilo alimi nasıl merak ediyorum bu arada bebisinin ismi ne canım

Sukur cnm kakasini cisini cok iyi yapio ve rengi de olmasi gerektigi gibi,doktor da dedi bunu..huysuzlugu girdigi donemdenve gazdan muhtemelen..sut yetsin de ins cnm boyle devam edelim..ceyhan alp benim pasanin adi,seninkinin ne

Atom heart mother iyi misin yav? Endişe duydum...endişe duyulur mu bilmem ama
Allaha sukur canim... Iyi olmaya calisiyorum iste...okuyorum cogu zaman zar zor ama yazmaya vakit bulamadim, findik cok kusuyo fizyolojik reflu... Kilo alimi iyi demisti doktor ama artik ust bas degistirmekten usutecek cocuk diye bebelacin bi urunu var anne sutunun kivamini artiriyo sagilmis sute onu katip veriyorum kusmuyo o zaman, bu seferde kakasi koyulasiyo zorlaniyo yaparken, dogru duzgun uykuda uyuyamiyo bu yuzden... zaten benim ev sut ciftligi... Inan saat 12 gibi okudum yazini saat 3 anca yazabiliyorum. Alistim iyice atese halsizlige uykusuzluga... Benimde sikintim bu aralar herkes gibi ise yaramaz koca son yazilanlari okuyabildimde ancak hepsi mi ayni olur yahuuu ayakkabiligin uzerinde cay bardagi buldum az evvel... Sonra neden suratin mahkeme duvari gibi? Hepimizin derdi ayni sanirim... Yetisememek! Yapmicam en sonunda o olacak her gun ev mi temizlenir ya ama hata bizde biz alistirdik bunlari boyle... Sinirlerim bozuk bebise yansitmamaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…