2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Denemedim canım pompa da almadım daha evdeyim diye ama almam gerekecek sanırım
göğsün sertse ve belırlı kısımları agrıyorsa sagılması gerektıgınden olabilir.
bebegıne verdıgın zaman her emıste yutkunuyor hatta bazen tıkanıyorsa fazla dolu oldugundan dolayı.
eger dedıgım gibiyse pompa alman gerek
hem sütün boşa gıtmez
hem de göğsü boşaltırsın. 2. el de alabılırsın illa sıfır almaya gerek yok.

Merhaba annisler acil bir sorun var sezeryan olanlara ... İki ay olacak doğum Yapalı uç gundir kalcamin üzerine basamiyorun resmen topalliyorum.. Çok korkuyorum bir de kötü bisey çıkarsa... Doktoru aradım sezeryand an sonra yapılan iğneler orada eenfeksiyon yaratmış olabilir ama çok geç ortaya çıkmış film çekilmesi lazım dedi...var mi aynis eyi yaşayanlar .

yani haftada bir bez alınıyor.. bize de 1 hafta gıdıyor
Küçücük totoslari durmuyo o kadar sütü nasl sagdin yaa kaç günde sagdin bende banyoda felan sagyrm pompayla sagyrm ama hep dkyrm smdi bi gogsm çok yara mecbur sagip biberonla vercem ama unutr mu acaba emmeyi oburunu normal emzrcem ama

benım degıl canım netten aldım fotoyu
bende nerde o kadar süt

bu aralar sağmayı 2-3 e cıkardım göğüs uclarım agrımaya basladı çünkü. şöyle 5-6 saat dınlensınler. göğsün 4-5 saate kendıne gelıyor. o yuzden memeyı unutur mu dıye korkma =)

benımde agrı yapmıstı üzerine yatınca falan
ama allaha şükür sorun olmadı
geçti.

Bende yapmicam diyorum her seferinde kendimi silerken buluyorum burdan bu dayagi kendime armagan ediyorum findik kusamadigi zaman tikaniyo nefes alamicak diye cok korkuyorum gece 2 kere gunduz 1 kere sirtladim hemen.. Gaz desen ayri burun desen ayri kaka desen ayri... Hayir bi huzura erse cocuk bu kadar sinirlenmicem ikin ikin ikin kus kus kus.... Nefes kontrol 1-2. Sana gitme demeyecegim ama gitme lavinia .. . Eee eee eee eee... Instagram... Kk. Bulasik makinesi. Kirli sepeti. Yemek yok. Meme. Yerde sut lekeleri. Misafir. Mugla demistin! Bodrum... Bodrum... Akyaka Raki-balik ayvalik. Sarap karpuz. 2. Bebek 3.bebek FB. Kadikoy. Miller patates bi beyin yanmasida benden

İşlerine geliyor tabi duymazdan gelmek

Hanımlar biriniz desinki ben uyuyorum eşim mamasını yediriyor yahut bebeği o uyuturken ben yatıyorum desin.. nolur birimizin rahat etiğini bileyim iyi gelir valla
anam sağolsun be canım anam yapıo

benim çok sulu sütüm doyurmuyo mama verioz doktor vericeksiniz dedi kilo alamamıştı pek.biz biraz mama verioduk zaten ama yetmiomuş.arttırdı mamayı.emmiyoruz pek biberona alıştık.genelde sağarak veriyorum.ama çok şükür kilo aldı maşallah kapadık o açığı.sorun yok yani

sütünü dolaba koyuyor musun? koyuyorsan eger bır müddet sonra önsüt ile sonsütün ayrıstıgını fark edeceksın.
ya da öyle bişi olddu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…