- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.601
sağmayı denedın mı?Kızlar sol göğsümün bi kısmı dokununca çok sert acıyo da sanki nddendir ki?normal süt dolgunluğu değil gibi
Denemedim canım pompa da almadım daha evdeyim diye ama almam gerekecek sanırımsağmayı denedın mı?
göğsün sertse ve belırlı kısımları agrıyorsa sagılması gerektıgınden olabilir.Denemedim canım pompa da almadım daha evdeyim diye ama almam gerekecek sanırım
Küçücük totoslari durmuyoyani haftada bir bez alınıyor..bize de 1 hafta gıdıyor
benım degıl canım netten aldım fotoyuKüçücük totoslari durmuyoo kadar sütü nasl sagdin yaa kaç günde sagdin bende banyoda felan sagyrm pompayla sagyrm ama hep dkyrm smdi bi gogsm çok yara mecbur sagip biberonla vercem ama unutr mu acaba emmeyi oburunu normal emzrcem ama
benımde agrı yapmıstı üzerine yatınca falanMerhaba annisler acil bir sorun var sezeryan olanlara ... İki ay olacak doğum Yapalı uç gundir kalcamin üzerine basamiyorun resmen topalliyorum.. Çok korkuyorum bir de kötü bisey çıkarsa... Doktoru aradım sezeryand an sonra yapılan iğneler orada eenfeksiyon yaratmış olabilir ama çok geç ortaya çıkmış film çekilmesi lazım dedi...var mi aynis eyi yaşayanlar .
Bende yapmicam diyorum her seferinde kendimi silerken buluyorumben neler neler bulmuyorum ki...yine bez gevsek olmuş ve arka taraf kaka minnoşun ..cıkar giydir..alt açıldığında yapılan kakalar batan kıyafetler...onları arındır yüksek derece makinaya at..
Dün gece ocak sildim mutfak tezgahı fayansıydı..balık yağları...
Adamın canı kanat çekmiş gitti aldı...ocağıda silmişsin istersen yapmim dediyap yap dedim...
Ben ondan biişii bekleyince baktım çok sinirli oluyom ..geriliyorum...artık onada 2.bebek gözü ile bakıyorum
Arada kayda değer yaptıkları iyi geliyo...bugün çay demleteyim
Maç var dedi dünde vardı...sanane fb macı değil..
Ben napıcam o izlerken gidip iş yapmıcam ...topla topla yetti be...
Elimde vileda sürekli bi silme modundayım
Yapmıcam
Bende alcam teli oynucam..minnoş uyusunda
anam sağolsun be canım anam yapıoİşlerine geliyor tabi duymazdan gelmek
Hanımlar biriniz desinki ben uyuyorum eşim mamasını yediriyor yahut bebeği o uyuturken ben yatıyorum desin.. nolur birimizin rahat etiğini bileyim iyi gelir valla
benim çok sulu sütüm doyurmuyo mama verioz doktor vericeksiniz dedi kilo alamamıştı pek.biz biraz mama verioduk zaten ama yetmiomuş.arttırdı mamayı.emmiyoruz pek biberona alıştık.genelde sağarak veriyorum.ama çok şükür kilo aldı maşallah kapadık o açığı.sorun yok yanichack benim on sut de sulu..yani cok belli bebek emerken goruyorum..ama sonrasi koyu renk,yani bildigimiz sut gibi..senin hep mi sulu geliyor canim?
Ben de doymuyor mu diye dusundum bikac gun once ama doktorun soyledikleri rahatlatti..ilk hafta hemsire gelmisti hergun tartiyordu biliyordum kilo aldigini,gunde masallah 130gr aldigi oldu..sutum degisiyomus ve buna alisiyprmus su ara,mama kesinlikle verme dedi..memeye cok geliyo yine,bu da normalmis su donem icin..18gunluk oldu benimki,daha minnos ama gidik yapti bildiginsenin bebisin nasil cnm iyidir insallah,skntin yoktur umarm senin de..
1 haftakızlar, 50 lik paket bez ne kadar süre gidiyor ?
çoğumuzun aynı demek ki..1 hafta
Ehehehe yarısını verir misin süt anne
sütünü dolaba koyuyor musun? koyuyorsan eger bır müddet sonra önsüt ile sonsütün ayrıstıgını fark edeceksın.anam sağolsun be canım anam yapıo
benim çok sulu sütüm doyurmuyo mama verioz doktor vericeksiniz dedi kilo alamamıştı pek.biz biraz mama verioduk zaten ama yetmiomuş.arttırdı mamayı.emmiyoruz pek biberona alıştık.genelde sağarak veriyorum.ama çok şükür kilo aldı maşallah kapadık o açığı.sorun yok yani
hepınıze dagıtayımEhehehe yarısını verir misin süt anne
O ne ozendim valla telefonun içine elimi sokup almak istedim nerden buldun o fotoğrafıhepınıze dagıtayım
orda cok var
Benim süt ile ancak günü kurtariyorumhepınıze dagıtayım
orda cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?