2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kimyon veren var mı?
ben karnı açken verıp emzırıyorum.
işe yarıyor mu? anlamıyorum .. bebeklerın sagı solu bellı olmuyor

Ay renklimmmm insanı getir götür uykusuzluk değilde işte bu üzüntüler korkular yiyip bitiryor..ah ah o nefes alamadığı annnn...
ALLAH O AN İNSANIN AKLINA HEMEN GETİRİYOR..İÇGÜDÜSEL
bazı işte uyurken öksürüyor galiba tükürük yutamıyor mu ne...nasıl gözüm açılıyor allah bilir..bugün sabaha karşı öksürdü adama kızıyom ama üstümden nasıl atladı kaldırdı ben bile şaştım
Evlat ciğer be...ciğer...
Allahın izni ile tertemiz buğracık

Surrender cnm sen bebegin burnuna anne sutu damlatmistin degil mi ? Benimkinin burnu biraz kapali gibi ama cok degil yani..biz sorduk yapma dedi doktor,duymamis bile.sonra su tuzlu su mu ne ondan alcaktik almayim daha kucuk dediler..bi aparat aldik burnuna getirip fislatiyoruz icine cekio guya ama benimkininkini cekmedi.. Ne yapacam anlamadim yani..sutu nasil yapiyosun yanlis degilsem yapmistin

kafasını bi tutsun oğluş ,anası ağlayacak kocişin...
Güvenemiyom şimdi tutamıyor..getir götür yaptırınca isyan ediyor
Ben bebeğe bakarım sen git getir diyo bide
Üleeeen varya

eymentaa hamileyken bi ara sirdan mevzusu gecmisti hatirliyo musn bebenin adindan dolayi sordun galiba diye dusundum,babasi ceyhanli ben yumurtalik..sen neresindensin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…