- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.661
Kızzzz bu sabah uyandım gittim sağdım..ama hala taş gibi yanı..korktum da minnoşu aldım kucağa emzirdim...Kızlar sol göğsümün bi kısmı dokununca çok sert acıyo da sanki nddendir ki?normal süt dolgunluğu değil gibi
Bende yapmicam diyorum her seferinde kendimi silerken buluyorumburdan bu dayagi kendime armagan ediyorum findik kusamadigi zaman tikaniyo nefes alamicak diye cok korkuyorum gece 2 kere gunduz 1 kere sirtladim hemen.. Gaz desen ayri burun desen ayri kaka desen ayri... Hayir bi huzura erse cocuk bu kadar sinirlenmicem ikin ikin ikin kus kus kus.... Nefes kontrol 1-2. Sana gitme demeyecegim ama gitme lavinia .. . Eee eee eee eee... Instagram... Kk. Bulasik makinesi. Kirli sepeti. Yemek yok. Meme. Yerde sut lekeleri. Misafir. Mugla demistin! Bodrum... Bodrum... Akyaka Raki-balik ayvalik. Sarap karpuz. 2. Bebek 3.bebek FB. Kadikoy. Miller patates bi beyin yanmasida benden
Kaç saatte bir nekadar mama veriyorsun. Benim oğlum bir buçuk iki saatte istiyor. Genelde 60 veriyorum. 45 günlük bebişanam sağolsun be canım anam yapıo
benim çok sulu sütüm doyurmuyo mama verioz doktor vericeksiniz dedi kilo alamamıştı pek.biz biraz mama verioduk zaten ama yetmiomuş.arttırdı mamayı.emmiyoruz pek biberona alıştık.genelde sağarak veriyorum.ama çok şükür kilo aldı maşallah kapadık o açığı.sorun yok yani
Hatirladim canim.. Burda konusurken ziyan olmasin yerine 'araya gitmesin' dedin bunu sadece adanalilar söylüyor da ondan sordumeymentaa hamileyken bi ara sirdan mevzusu gecmisti hatirliyo musn bebenin adindan dolayi sordun galiba diye dusundum,babasi ceyhanli ben yumurtalik..sen neresindensin :)
Hatirladim canim.. Burda konusurken ziyan olmasin yerine 'araya gitmesin' dedin bunu sadece adanalilar söylüyor da ondan sordumben merkez seyhandanim
Aynen bazen anlamiyolar .. Aman bende burdakileri anlamiyorum zatenHii iyi dikkat etmissin ,biz farkli konusyrx bzen dogru
csyrc
Kuzumbende anne sütünü çay kaşığına sağdım acık burnuna döktüm ..2 dk sonra çektim valla o sümükle nası nefes almış o ya
Zaten çekiyırum uca gelince aspiratörü burakıyor peçete ucu ile çekiyorum sünüyor geliyor..
Napim ama ya hır hır hır
Canımmmm yazın bana iyi geldi tam da bu ruh haleti içindeyimsüt sagan ve az dıyen arkadaslar; süt sagmak sabır işi öncelıkle.
öyle 1 dk bekleyıp '' gelmıyor'' demeyın, izin verın kanalların acılmasına.
bir yerde 15 dk boyunca bekleyın yazıyordu. düşünün 15 dk! kısa bı zaman degıl :=)
2 göğsünüzü birden açın. 2-3 dk biri, 2-3 dk digerıne geçin.
elektronık kullananlar ayarlarla oynayın.. süt gelmıyorsa başka ayara geçin...
bu şekilde anlıyorsunuz memenın dilinden.. hatta ne kadar cıkaracagını bıle bılıyorsunuz.
önce sagın sonra emzırın göğüs tamamen boşalsın. sagdıktan sonra süt kalmaz sanmayın sakın, tam aksine bebegın yutkundugunu duyacaksınız :=) süt kanalları tamamen acık oldugundan dolayı.
pompada ne kadar ayar olursa olsun asla bebegın emdıgı gıbı olmaz
'' sütüm yok, olmayacak galıba'' demeyın sakın... neye ınanırsanız o gelır size
sadece sabır ve uğraş gerektıren bır durum bu
yeter kı isteyın..
Canımmmm yazın bana iyi geldi tam da bu ruh haleti içindeyimkoca bir günde toplasan 15 dakika iyi günündeyse emiyor benimki ağlamaktan olan sütüme olcak
demek kı senınkının emme refleksi fazla gelısmemıs. sağ sütünü verCanımmmm yazın bana iyi geldi tam da bu ruh haleti içindeyimkoca bir günde toplasan 15 dakika iyi günündeyse emiyor benimki ağlamaktan olan sütüme olcak
eskıden serum fizyolojık mı varmıs? ne varsa eskılerde var :) doktorun duymaması normal :)Surrender cnm sen bebegin burnuna anne sutu damlatmistin degil mi ? Benimkinin burnu biraz kapali gibi ama cok degil yani..biz sorduk yapma dedi doktor,duymamis bile.sonra su tuzlu su mu ne ondan alcaktik almayim daha kucuk dediler..bi aparat aldik burnuna getirip fislatiyoruz icine cekio guya ama benimkininkini cekmedi.. Ne yapacam anlamadim yani..sutu nasil yapiyosun yanlis degilsem yapmistin
Bende haliyi attimufff çok fena
Babacık şimdi kaka temizleyecek
Bende sizlerleyim...çayımda elimde ohh...ama koktum be bi banyo yapsam..
Salondaki halıyıda fırlatıp attım ya amma iyi oldu
Her seferünde aynu soru bant yerleri yukarımı geliyordu
Bi bezde kendine bağlasın ayu
Sörcüm haftada 1 paket bez bitio bew
Bende yapiyodum ama benim sut cok yagli sur... Daha cok tikiyo sanki gibi hissettim bilemedimeskıden serum fizyolojık mı varmıs? ne varsa eskılerde var :) doktorun duymaması normal :)
2 kere süt damlatıyorsam 1 kere serum kullanıyorum gunluk. serum mikrobuda kırıyor hem.
göğüs ucu cıkarıcı var ya, onunla yapıyorum.
burnu tıkanınca sadece damla mı kullanacaksın, doktorun öyle mı dedı?
benımkıde yağlı ama az mı çok mu bılmıyorumBende yapiyodum ama benim sut cok yagli sur... Daha cok tikiyo sanki gibi hissettim bilemedim
Aksama kadar emzirmedm sol gogsumu bi kere sagdm ustum sırılsıklam olms smdi bidahs sagcam bi daha ki emzirmeye biberonla vercem alır inssllshbu kadar olması için mınnoşun günler boyunca emmemesi, benım de sürekli sıvı alıp uyumam lazım
sadece bıberonla verırsen almaz tabi ki, ama gün içinde hem biberon hem meme verırsen sorun olmaz.
bol sütler olsunAksama kadar emzirmedm sol gogsumu bi kere sagdm ustum sırılsıklam olms smdi bidahs sagcam bi daha ki emzirmeye biberonla vercem alır inssllsh
Benimkide emerken yapiyo onu ya nasl tatlı oluyo yiyesim geliyoYahu benim kız bazen uykuya dalarken sesli gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?