2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ufff çok fena
Babacık şimdi kaka temizleyecek
Bende sizlerleyim...çayımda elimde ohh...ama koktum be bi banyo yapsam..
Salondaki halıyıda fırlatıp attım ya amma iyi oldu
Her seferünde aynu soru bant yerleri yukarımı geliyordu
Bi bezde kendine bağlasın ayu
Sörcüm haftada 1 paket bez bitio bew

Kaç saatte bir nekadar mama veriyorsun. Benim oğlum bir buçuk iki saatte istiyor. Genelde 60 veriyorum. 45 günlük bebiş

eymentaa hamileyken bi ara sirdan mevzusu gecmisti hatirliyo musn bebenin adindan dolayi sordun galiba diye dusundum,babasi ceyhanli ben yumurtalik..sen neresindensin :)
Hatirladim canim.. Burda konusurken ziyan olmasin yerine 'araya gitmesin' dedin bunu sadece adanalilar söylüyor da ondan sordum ben merkez seyhandanim

csyrc
Kuzum bende anne sütünü çay kaşığına sağdım acık burnuna döktüm ..2 dk sonra çektim valla o sümükle nası nefes almış o ya
Zaten çekiyırum uca gelince aspiratörü burakıyor peçete ucu ile çekiyorum sünüyor geliyor..
Napim ama ya hır hır hır

Yani cay kasigindan burnuna dokeyim yavasca,sonra burnunu sikayim mi biraz,yumusatsin diye burnunun icini? Genzine kacar mi ama cesaret etmek de onemli oy..aynen cnm ya yazik biz yapamiyoruz bu sekilde..dedigin gbi hir hir ozellikle bugun baya fena bnmki..

Canımmmm yazın bana iyi geldi tam da bu ruh haleti içindeyim koca bir günde toplasan 15 dakika iyi günündeyse emiyor benimki ağlamaktan olan sütüme olcak

Canımmmm yazın bana iyi geldi tam da bu ruh haleti içindeyim koca bir günde toplasan 15 dakika iyi günündeyse emiyor benimki ağlamaktan olan sütüme olcak

Cnm aglama uzme kendini sakin..bence de sag,sonucta anne sutu..bak ben uzuldum ne kdr agladm babam icin ve sutum azaldi bariz sekilde..bi de bunun vicdan azabini cekiyorum..bebegim icin yiyorum gulmeye calisiyorum bu yetmiyo gibi :/ ama sen dikkat et kendine

demek kı senınkının emme refleksi fazla gelısmemıs. sağ sütünü ver
bir şekılse alsın sütü yani. üzülme.. üzülüp aglarsan sütün etkılenır
stres kötü bişi

eskıden serum fizyolojık mı varmıs? ne varsa eskılerde var :) doktorun duymaması normal :)
2 kere süt damlatıyorsam 1 kere serum kullanıyorum gunluk. serum mikrobuda kırıyor hem.

göğüs ucu cıkarıcı var ya, onunla yapıyorum.
burnu tıkanınca sadece damla mı kullanacaksın, doktorun öyle mı dedı?

göğüs ne kadar boş olursa o kadar uyarı gıder süt kanallarına
ve dogal olarak üretmek zorunda kalır. göğüsünüz dolu kalmasın hiç

Bende haliyi attim gicik oluyorum pislikten baska bi ise yaramiyodu babito mac ozetlerinde ben memeden yeni cikan zeynebi annemin gaz cikarma seansi icin kollarina birakirkene sagma ile devam edecegim.. Bi hamama gitsek p5

Bende yapiyodum ama benim sut cok yagli sur... Daha cok tikiyo sanki gibi hissettim bilemedim

bu kadar olması için mınnoşun günler boyunca emmemesi, benım de sürekli sıvı alıp uyumam lazım
sadece bıberonla verırsen almaz tabi ki, ama gün içinde hem biberon hem meme verırsen sorun olmaz.
Aksama kadar emzirmedm sol gogsumu bi kere sagdm ustum sırılsıklam olms smdi bidahs sagcam bi daha ki emzirmeye biberonla vercem alır inssllsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…