- 30 Ocak 2015
- 19.917
- 29.046
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.681
Yok Canm sağ gogsumu verdm sol gogsmn ucu kopacak yoksabol sütler olsun
aksama kadar emzırmedın ne verdın? mama mı verıyorsun?
benımkıde yağlı ama az mı çok mu bılmıyorum
bişi olmaz heralde yaa
eskıler sütün yagını mı bılırmıs
benımkıde yağlı ama az mı çok mu bılmıyorum
bişi olmaz heralde yaa
Benimkide cok yapio bunuher seferinde esim altina yapio korkudan ben alistim artik
eger göğüslerini sırayla verırsen yara olmaz.Yok Canm sağ gogsumu verdm sol gogsmn ucu kopacak yoksa
Sagdigim sutu buzdolabindan cikarip biberona dokerken icine kitle kitle donmus yag dusuyo sutten, ordan anliyorum yaglimi degilmi her sagdigim sut farkli oluyo tabi... ben sadece damlatiyodum cekmiyodum sutu, kilcal damarlara zarar vermeyiz demi bende bi deniyeyim cekmeyi sutlebenımkıde yağlı ama az mı çok mu bılmıyorum
bişi olmaz heralde yaa
övdüm aslındane yerdin be eskileri
Ay renklimmmm insanı getir götür uykusuzluk değilde işte bu üzüntüler korkular yiyip bitiryor..ah ah o nefes alamadığı annnn...
ALLAH O AN İNSANIN AKLINA HEMEN GETİRİYOR..İÇGÜDÜSEL
bazı işte uyurken öksürüyor galiba tükürük yutamıyor mu ne...nasıl gözüm açılıyor allah bilir..bugün sabaha karşı öksürdü adama kızıyom ama üstümden nasıl atladı kaldırdı ben bile şaştım
Evlat ciğer be...ciğer...
Allahın izni ile tertemiz buğracık
Bende haliyi attimgicik oluyorum pislikten baska bi ise yaramiyodu babito mac ozetlerinde ben memeden yeni cikan zeynebi annemin gaz cikarma seansi icin kollarina birakirkene sagma ile devam edecegim.. Bi hamama gitsek p5
Tahmin etmiştimm :)))Yok benim çalıştığım yer dürümcü değil :) özelden yazarım detayı :)
bende öyle. hatta önsüt ve sonsütü görüyorumSagdigim sutu buzdolabindan cikarip biberona dokerken icine kitle kitle donmus yag dusuyo sutten, ordan anliyorum yaglimi degilmi her sagdigim sut farkli oluyo tabi... ben sadece damlatiyodum cekmiyodum sutu, kilcal damarlara zarar vermeyiz demi bende bi deniyeyim cekmeyi sutle
allah korusun meleklerımız. tırnagının ucuna bişi olsa insanın içi gidiyorKIZ OYLE genze kacmıs gb değildi burnu tıkanıd nefessiz kaldı..öylece elimde..emerken genzine kacmasına alışmıstım da bu ilk oldu gece uykulu uykulu sıcırttı bizi altımıza
eskıden serum fizyolojık mı varmıs? ne varsa eskılerde var :) doktorun duymaması normal :)
2 kere süt damlatıyorsam 1 kere serum kullanıyorum gunluk. serum mikrobuda kırıyor hem.
göğüs ucu cıkarıcı var ya, onunla yapıyorum.
burnu tıkanınca sadece damla mı kullanacaksın, doktorun öyle mı dedı?
KIZ OYLE genze kacmıs gb değildi burnu tıkanıd nefessiz kaldı..öylece elimde..emerken genzine kacmasına alışmıstım da bu ilk oldu gece uykulu uykulu sıcırttı bizi altımıza
mikrop herif çay döktü..zaten kocişin bekarlığından kalma uyuz bi halıyıdı..bide çekirdek kırıkları ...şimdi süpürmesi silmesi kolay
Vall be bi hamam sauna of of...şöyle termal bi yer...pamukkale ..of of..
saçımıda bu yıl ilk drfa bu kadar uzattım
At kuyruğu enseme değdikçe kesiveresim geliyo
Bu ne biçim saç
Nurella..
Oğlan uyudu hemen yatağına taşımalı yoksa burda uyanır muyanır bende doğru banyoya...salon sephası büyük olunca hiç iyi olmuyomuşş..üZeri çay bardakları çerezler sular..süt silnmiş peçeteler emzik çeşitleri ( hala vazgeçmedim)
Çaydanlık bile artık bu sephada yer buldu
Koltuğun kaymış örtüleri sabaha puflanmayı bekleyen kırlentli yastıklar 3 adet ev terlipi..çıkarken giymeyi unutup dönüşte dolaptan yeni alıp giydiğim
Sağ ve sol köşede b.k bezleri
Minokun yeleği donu çorabı
Sabah müge izlerken toplanacak
Maçta fenaydı be4 kırmızı kart ne güldük
netten arastır ıstersen emın olmak adına.Daha o konuda konusmadik bile.yani bebegi asi icin fln goturcegim yer var ordan bi kadin gelmsti o duymadigni soyledi..burda biraz farkli isliyor ya bu hastane isleri..yani bebegin belli bi doktoru yok ev doktorumharic.. Gordum serum fizyolojigi,alacam dinlemicem bu gidisle..anlaamdim iste onundiyorum yok bunu diyorum yok..ne kullancam ben diye sinirlendim..sutu deneyim yarin bi ben..
Cisrik be...içgüdüne güven..ne kadar çekicen nasıl damlatıcan..gece emdikten sonra off tıkalı ise o burun.. Bende iki güne bir çekiyorum..bazen okyanus suyu ile..temizliyormuş..ben birşey olacağını sanmıyorum.zaten bi temizlenince birkaç gün idare ediyor..Daha o konuda konusmadik bile.yani bebegi asi icin fln goturcegim yer var ordan bi kadin gelmsti o duymadigni soyledi..burda biraz farkli isliyor ya bu hastane isleri..yani bebegin belli bi doktoru yok ev doktorumharic.. Gordum serum fizyolojigi,alacam dinlemicem bu gidisle..anlaamdim iste onundiyorum yok bunu diyorum yok..ne kullancam ben diye sinirlendim..sutu deneyim yarin bi ben..
Sut posetinde isitipmi biberona koyayim? Sahi sutu nasil isitiyosun sur? Ben ketilda su kaynatip bi kaba koyup icine biberonu koyuyorum ama emin degilimbende öyle. hatta önsüt ve sonsütü görüyorum
önsüt ( sulu) dibe çöküyor.
dikkatli yaparsan bişi olacagını sanmıyorum, sonucta doktor verdı bize.
çekmeyınce maalesef olmuyor birikiyor
sonra cocuk hırıl hırıl nefes alıyor.
soguk olarak bıberona aktarma sütü. ılıt öyle koy, yaglı kısmı kalmasın diğerinde
en önemlı kısmı yaglı kısmı sonucta :=)
bana en çok uyan göt kadar oda da 4 çift ev terliği olması..hadi benimkiler neyse kocamınkiler en sinir oldugum :)
ben poşet kullanmıyorum . saklama kabı aldım.Sut posetinde isitipmi biberona koyayim? Sahi sutu nasil isitiyosun sur? Ben ketilda su kaynatip bi kaba koyup icine biberonu koyuyorum ama emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?