2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok Canm sağ gogsumu verdm sol gogsmn ucu kopacak yoksa
eger göğüslerini sırayla verırsen yara olmaz.
önceden çok acırdı emzırme işkenceye dönerdi benım için. sırayla vermeye basladım şükür krem bıle kullanmama gerek kalmadı. araya bır de bıberon sıkıstırıyorum hepten dınlenıyorlar :=)

benımkıde yağlı ama az mı çok mu bılmıyorum
bişi olmaz heralde yaa
eskıler sütün yagını mı bılırmıs
Sagdigim sutu buzdolabindan cikarip biberona dokerken icine kitle kitle donmus yag dusuyo sutten, ordan anliyorum yaglimi degilmi her sagdigim sut farkli oluyo tabi... ben sadece damlatiyodum cekmiyodum sutu, kilcal damarlara zarar vermeyiz demi bende bi deniyeyim cekmeyi sutle

aminnnnnnn kuzumm..tüm yavruları anasına babasına bağışlasın rabbim.. artık gak dese sırtını sıvazlıyorum guk dese sırtını sıvazlıyorum dik tutup..

bi de tükürük çıktı evet..yutmayı beceremiyolar galiba oksürüyorlar. bi ömür böyle artık..allah yokluklarını göstermesin.

Bende haliyi attim gicik oluyorum pislikten baska bi ise yaramiyodu babito mac ozetlerinde ben memeden yeni cikan zeynebi annemin gaz cikarma seansi icin kollarina birakirkene sagma ile devam edecegim.. Bi hamama gitsek p5
mikrop herif çay döktü..zaten kocişin bekarlığından kalma uyuz bi halıyıdı..bide çekirdek kırıkları ...şimdi süpürmesi silmesi kolay
Vall be bi hamam sauna of of...şöyle termal bi yer...pamukkale ..of of..
saçımıda bu yıl ilk drfa bu kadar uzattım
At kuyruğu enseme değdikçe kesiveresim geliyo
Bu ne biçim saç
Nurella..
Oğlan uyudu hemen yatağına taşımalı yoksa burda uyanır muyanır bende doğru banyoya...salon sephası büyük olunca hiç iyi olmuyomuşş..üZeri çay bardakları çerezler sular..süt silnmiş peçeteler emzik çeşitleri ( hala vazgeçmedim)
Çaydanlık bile artık bu sephada yer buldu
Koltuğun kaymış örtüleri sabaha puflanmayı bekleyen kırlentli yastıklar 3 adet ev terlipi..çıkarken giymeyi unutup dönüşte dolaptan yeni alıp giydiğim
Sağ ve sol köşede b.k bezleri
Minokun yeleği donu çorabı
Sabah müge izlerken toplanacak
Maçta fenaydı be 4 kırmızı kart ne güldük

bende öyle. hatta önsüt ve sonsütü görüyorum
önsüt ( sulu) dibe çöküyor.
dikkatli yaparsan bişi olacagını sanmıyorum, sonucta doktor verdı bize.
çekmeyınce maalesef olmuyor birikiyor
sonra cocuk hırıl hırıl nefes alıyor.

soguk olarak bıberona aktarma sütü. ılıt öyle koy, yaglı kısmı kalmasın diğerinde
en önemlı kısmı yaglı kısmı sonucta :=)

Daha o konuda konusmadik bile.yani bebegi asi icin fln goturcegim yer var ordan bi kadin gelmsti o duymadigni soyledi..burda biraz farkli isliyor ya bu hastane isleri..yani bebegin belli bi doktoru yok ev doktorumharic.. Gordum serum fizyolojigi,alacam dinlemicem bu gidisle..anlaamdim iste onundiyorum yok bunu diyorum yok..ne kullancam ben diye sinirlendim..sutu deneyim yarin bi ben..

bana en çok uyan göt kadar oda da 4 çift ev terliği olması..hadi benimkiler neyse kocamınkiler en sinir oldugum :)

netten arastır ıstersen emın olmak adına.
aspıratör olmasaydı ne olurdu bılmıyorum. sonucta bebekler ılk aylar sadece burundan nefes alabılıyorlar, agızdan almayı bilmiyorlar.

Cisrik be...içgüdüne güven..ne kadar çekicen nasıl damlatıcan..gece emdikten sonra off tıkalı ise o burun.. Bende iki güne bir çekiyorum..bazen okyanus suyu ile..temizliyormuş..ben birşey olacağını sanmıyorum.zaten bi temizlenince birkaç gün idare ediyor..

Sut posetinde isitipmi biberona koyayim? Sahi sutu nasil isitiyosun sur? Ben ketilda su kaynatip bi kaba koyup icine biberonu koyuyorum ama emin degilim

bana en çok uyan göt kadar oda da 4 çift ev terliği olması..hadi benimkiler neyse kocamınkiler en sinir oldugum :)
ben sakladım be..bi patik bi terlik bıraktım herif işten geliyor aluyor dolaptan banyda orda burda cıkarıyor..kim ara gitcek hoopp yenisi sakladım şimdi nerde diye soruyor.nerde cıkardısan orda diyom
Ben giyerim emziriyom sonuçta

Sut posetinde isitipmi biberona koyayim? Sahi sutu nasil isitiyosun sur? Ben ketilda su kaynatip bi kaba koyup icine biberonu koyuyorum ama emin degilim
ben poşet kullanmıyorum . saklama kabı aldım.
kesınlıkle sütü kaynar suda ısıtma. süt yanıgı olabılırmıs ilerde.
sütü ılık veya bıraz daha sıcak suda ılıt derım.
geniş bi bardagım var, su koyuyorum içine çeşmeden ve içecegı kadar ayarladıgım saklama kabını ılıtıp öyle bıberona dökuyorum. yaglı kısmını da içmesi için.

eger 3 saat içinde içirceksem dolaba koymuyorum o öğünü
uyandıgında verıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…