2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi Akşamlar anneler, çok üzgünüm.oğlumun 3. Topuk kanında sorun çıktı. Tekrar kan verdik.hemde kolundan . Sonuçlar çarşambaya cikacakmıs. Ozaman kadar nasıl sabredicem. Ağlaya ağlaya içim çıktı. Yanlış pozitif te olabilir diyorlar ama kafaya takmsmak elde değil. Dua edin nolur
Metem iyi olsun

ilk defa duydum almayanı.. çakal karloslar

Ahh ne güzeel.nası ikna oldu bebeğiniz?
Silikon emzikleri istemedi nuk kaucuk emzik var ondan aldim. Ilk yine tam istemedi ama digerlerinden daha iyi tuttu. Oguruyodu verdigimde hep emzigi ama yilmadim ustune gittim israrla devamli vermeye calistim 2 hafta fln oldu kaucuk emzigi alali anca tam alisti. Simdi aglayinca veriyorum susuyo cok sukur :))

Ya bende 1600 cc sut birikti buzlukta hergunde kaldirmaya devam ediyorum buzluga. bu gidisle ziyan olacak. Ihtiyaci olan bi anne varsa vermek istiyorum aslinda, cope gidecek bu gidisle yazik gunah
maşallah nazar degmesın. bebek emerken o kadar stogu nasıl yaptın? ya da gece biberonla verıyor msuun?

Bebegimin kramplari agirlasmaya basladi,dun acile gittik gece 1de..artik daha fazla hissediyor sanirm,bugun de 2kez agir geldi. Of yaa ciddencok zor biseymis,alismism yiyip yatmasina ya bu halleri beni mental olarak cok zorluyor..
Gecmis olsun canim, duzelir insallah bir an once oglusun. Insan kiyamiyir hic kucucuk canlara. Allah tun yavrulara sifa versin.

Insallah temiz cikar sonuclar, Rabbim sifa versin. Saglik ocagindan mi arayip tekrar kan istediler.

Son yasa nedir pek takip etmedim canım ama yarım gün süt izninden yararlanamiyorum ben.28 aralıkta doğum yaptım. Zaten yarım gün süt izni ilk çocukta 2 ay geçerli.ymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…