2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 . ay aşıları mızı olduk yavrum 4 saat çok neşeli ydi sonra aglamaya başladı normalde ağlayan bir bebek değil ateş yok ama sanırım ağrısı var caprol surup verdim 2 çay kaşığı uyudu ama uykusunda bile arada ağlıyor inliyor 1 kola 2 bacaga yapıldı bakalım gece ateş çıkmaz inş

Heyet raporu degil ama 10 ar gun 10 ar gun toplam 45 gun veriyolarmis ust komsum 10 gunde bir rapor aliyor
Ay kimden nasıl alıyolar yaa
Ben gerçekten hasta olduğumda bile utana sıkıla rapor istedim sağlık ocağından
Niye böyleyim ben yaa
Ücretsiz izne ayrılıcsm zaten ams bir ay daha maaş alabilseydim iyiydi

nasıl bebik çok ağladı mı? biz de pazartesı olucaz
Kola yapılırken aglamadi @Surrender bacaga resmen kakaliyor igneyi ağladı yapılırken şimdi ateşi yok ama ağrısı var sanırım 1 çay kaşığı calpol şurup verdim uyudu ama uykusunda bacağı oynadikca ağlıyor kuzum

Öğretmen olan arkadaşlar 17 Mart ta iznim bitiyor Dr um 10 gün rapor yazacak 17 martta başlama yapmam gerekiyor mu ?yoksa iznin bittiği gün rapor alability miyim

Bacağı yapılan dikkat edin bazen beze gibi toplanıyor yapılan yerde eğer böyle bi sorunla karşılaşırsanız soğuk uygulayın veya alkol o aşı yapılan yere .çok Ağlamış benim ilk kuzum

kuzummmm...geçmiş olsun canım inşallah bu kadarcık ağrı ile sabaha atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…