- 30 Ocak 2015
- 19.890
- 28.842
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.361
Ağzından da cikariyo oburunude cikaryo blmyrm ki ama hala gazı var ne kadar cikarsadakıvranıyorsa gaz tabii ki.
bagırsak gazı mı?
yardımcı olman lazım. çıkarmadan rahat etmez ve uyumaz. bacaklarını mı cekıyor?Ağzından da cikariyo oburunude cikaryo blmyrm ki ama hala gazı var ne kadar cikarsada
Bacaklarını çektiği zaman bisiklet hareketi yaptryorm biraz cikaryo sonra kucağıma alıp sırtına vuruyorm bi 10 dk sonra anca cikaryo ama uyumuyo rahatlyo yatryrm bakiyo öyle bi saat sonra tekrar acikiyo emzryrm yne ayni şeylere donuyorzyardımcı olman lazım. çıkarmadan rahat etmez ve uyumaz. bacaklarını mı cekıyor?
yan yatır ve bacagını karnına dogru ıttır, diğer elın de kalcasına rıtmık sekılde vurBacaklarını çektiği zaman bisiklet hareketi yaptryorm biraz cikaryo sonra kucağıma alıp sırtına vuruyorm bi 10 dk sonra anca cikaryo ama uyumuyo rahatlyo yatryrm bakiyo öyle bi saat sonra tekrar acikiyo emzryrm yne ayni şeylere donuyorz
Bide onu deneyim ama smdi uyudu ayagmda sallayinca alisirsa yandk bazende omzumda uyuyoyan yatır ve bacagını karnına dogru ıttır, diğer elın de kalcasına rıtmık sekılde vur
en cok bizde o işe yarıyor.
kesınlıkle dene çok işe yarıyor.Bide onu deneyim ama smdi uyudu ayagmda sallayinca alisirsa yandk bazende omzumda uyuyo
Benim kiz 23.00-23.30 gibi uyuyup, 4gibi birde 7 gibi uyaniyor, zaten buzdolabinin alt kismindada her daim sut var, kafama gore ya biberonla yada emip uyuyo bu saatlerde. Bi kac kere hep biberonla verip kizin ne ictigini hesaplamistim 900-1000 cc iciyor hergun. 2 saatte bir saginca 100-120 cc cikiyo 2 memeden toplam. Bu arada sisti gene. Hemde iki meme birden. Ne cocuk bosaltabildi, ne makine sabahtan beri.. Ateslenmeyi bekliyorum artikmaşallah nazar degmesın.bebek emerken o kadar stogu nasıl yaptın? ya da gece biberonla verıyor msuun?
oha ne kadar şanslısın yaa.. bizimkinin uykusu tilki uykusu resmen. mesela suan uyumadı laptoptan fön sesı actım kafam 2 dk da davul oldu. 12 de banyo yaptırcaz onu beklıyorum.Benim kiz 23.00-23.30 gibi uyuyup, 4gibi birde 7 gibi uyaniyor, zaten buzdolabinin alt kismindada her daim sut var, kafama gore ya biberonla yada emip uyuyo bu saatlerde. Bi kac kere hep biberonla verip kizin ne ictigini hesaplamistim 900-1000 cc iciyor hergun. 2 saatte bir saginca 100-120 cc cikiyo 2 memeden toplam. Bu arada sisti gene. Hemde iki meme birden. Ne cocuk bosaltabildi, ne makine sabahtan beri.. Ateslenmeyi bekliyorum artikBu 3. Mastit olacak bende sutu azaltmaya calisiyorum bu arada az su iciyorum, adacayi iciyorum maydanozda azaltiyomus onada baslicam. Bildigin duydugun baska bisey varsa azaltmak icin, bilmek isterim
Yine guldurdun benioha ne kadar şanslısın yaa.. bizimkinin uykusu tilki uykusu resmen. mesela suan uyumadı laptoptan fön sesı actım kafam 2 dk da davul oldu. 12 de banyo yaptırcaz onu beklıyorum.
sen böyle yapıyorsun ya, ya tamamen kesılırse? doktor mu dedı yoksa?
turşu, sirke tarzı seyler de azaltıyormus. ama bu sefer susarsın ve su ıcersın.
Atom sen hangi sehirdedin Tekirdağ sana yakinsa sütlerı ne talip olacak çok arkadaşım varBenim kiz 23.00-23.30 gibi uyuyup, 4gibi birde 7 gibi uyaniyor, zaten buzdolabinin alt kismindada her daim sut var, kafama gore ya biberonla yada emip uyuyo bu saatlerde. Bi kac kere hep biberonla verip kizin ne ictigini hesaplamistim 900-1000 cc iciyor hergun. 2 saatte bir saginca 100-120 cc cikiyo 2 memeden toplam. Bu arada sisti gene. Hemde iki meme birden. Ne cocuk bosaltabildi, ne makine sabahtan beri.. Ateslenmeyi bekliyorum artikBu 3. Mastit olacak bende sutu azaltmaya calisiyorum bu arada az su iciyorum, adacayi iciyorum maydanozda azaltiyomus onada baslicam. Bildigin duydugun baska bisey varsa azaltmak icin, bilmek isterim
süt konusunda çok şanslı ama agrı sızı, ateş yapıyormus o kötü.Yine guldurdun beniSurrender yahu hepimiz sütümuz artsın diye uğraşıyoruz atom da azaltmak için uğraşıyor. .niye guldugume gelince artık o fön sesleri falan yemiyor bebikler büyüdü. .benim kız yemiyor
Benim kız daha şimdiden horluyor koca bulamaz evde kalcek
Bakma sen butun uyudugu bu iste. 7 veya 8den sonra ayaktayiz her sabah ikinarak uyaniyo bi kaka patlatiyo, tam uyuyacakken, sut gaz ikinma kusma olarak 23.00'u ediyoruz hergun... Doktorada sordum az su ic demisti, adacayi icinde sonucu bana bildir dedi ama azalma olmadi henuz. Bide eskiden kadinlar bebegi sutten kesecekken memeleri carsafla sarip yatiyolarmis benim kiz gece uyudugundan sende oyle yap dedi, ama ona cesaret edemedim acikcasi tamamen kesilirse diye... Gerci sanmiyorum kesilecegini, kiz aglasa mememe sut doluyo benim, bizzzt inceden bir sizi esligindeoha ne kadar şanslısın yaa.. bizimkinin uykusu tilki uykusu resmen. mesela suan uyumadı laptoptan fön sesı actım kafam 2 dk da davul oldu. 12 de banyo yaptırcaz onu beklıyorum.
sen böyle yapıyorsun ya, ya tamamen kesılırse? doktor mu dedı yoksa?
turşu, sirke tarzı seyler de azaltıyormus. ama bu sefer susarsın ve su ıcersın.
Valla ben fön sesını denedim eminim alt ve üst kat komşular ya uyudu ya çıldırdı ama benim cadı tınlamadisüt konusunda çok şanslı ama agrı sızı, ateş yapıyormus o kötü.
benımkının çok uykusu vardı ondan yedı..uykusu oldugunda yiyor, yoksa gözler tavanda oluyor
bak mesela şuan gözlerini açtı, fön sesini kısmıstım açtım daha çok, kapadı gözleri agzını yediğimallahım sabır..
Atom heart mother unuttum. uyku da çok süt yapıyor biliyorsun dimi :=)
Malesef biliyorum canim, uyumamaya calisiyorumsüt konusunda çok şanslı ama agrı sızı, ateş yapıyormus o kötü.
benımkının çok uykusu vardı ondan yedı..uykusu oldugunda yiyor, yoksa gözler tavanda oluyor
bak mesela şuan gözlerini açtı, fön sesini kısmıstım açtım daha çok, kapadı gözleri agzını yediğimallahım sabır..
Atom heart mother unuttum. uyku da çok süt yapıyor biliyorsun dimi :=)
bende uykuyu sırf süt için istiyorum.Bakma sen butun uyudugu bu iste. 7 veya 8den sonra ayaktayiz her sabah ikinarak uyaniyo bi kaka patlatiyo, tam uyuyacakken, sut gaz ikinma kusma olarak 23.00'u ediyoruz hergun... Doktorada sordum az su ic demisti, adacayi icinde sonucu bana bildir dedi ama azalma olmadi henuz. Bide eskiden kadinlar bebegi sutten kesecekken memeleri carsafla sarip yatiyolarmis benim kiz gece uyudugundan sende oyle yap dedi, ama ona cesaret edemedim acikcasi tamamen kesilirse diye... Gerci sanmiyorum kesilecegini, kiz aglasa mememe sut doluyo benim, bizzzt inceden bir sizi esliginde
telden açıyorum ben.. gercegını açsam rahatsız olan cıkar elbetValla ben fön sesını denedim eminim alt ve üst kat komşular ya uyudu ya çıldırdı ama benim cadı tınlamadi
Istanbuldayim canim avrupa yakasi. Isteyen gelip alabilir valla. Sut kardesleri olsun kiziminAtom sen hangi sehirdedin Tekirdağ sana yakinsa sütlerı ne talip olacak çok arkadaşım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?