2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel kaydetmişsin... Favorimsin gelin...

Ay karistirmisim sevdim bu kaydi kocamin anasi

ben ad soyad ile kaydettim ama buna bayıldıım deli karı muğlaya gidersem kesin bi çay içicem ben bunla..talibim m kız sana
Dah once ad soyad di sonra çirkin kadinin kisaltmasi ç.k diye kaydettim eşim sordu mirin kirin ettim canim kaynanamin kisaltmasi dedim artik niye ç o zaman dedi. Çakti ama degistir dedi.onu sildim simdi de boyle kaydettim..

Dah once ad soyad di sonra çirkin kadinin kisaltmasi ç.k diye kaydettim eşim sordu mirin kirin ettim canim kaynanamin kisaltmasi dedim artik niye ç o zaman dedi. Çakti ama degistir dedi.onu sildim simdi de boyle kaydettim..
ahahahhahaha Allah belanı vermesin ahahahhaah ÖLdürcen beni

Kızlar benim de iznim 28 martta bitiyor maalesef sonra yıllık izin yazacam çok cabuk bitiyor bu izinler ya bebeklerimiz çok küçük eşim rapor da istemiyor ihtiyacimiz var aslinda ama alması zaten zor bir de değişik şeyler yazıyorlar diye ucretsize geçecem tek maaşla 2 yıl alisacaz kızlar ben bebeğimi üzerime aldım emekli sandığı memurum diye eşim özelde peki ben ücretsize gercince bebek sigortadan yararlanabilecek mi bilen var mi

Rota virüsü aşısı yaptircak varmı? Bana doktor geçen ay yaptıran iyi olur demişti. 150 liraymis. Ayın 5 inde aşımız var. Ozaman yapilicakmis. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yaa kızlar çok kaynana düşmanlığı yapmayın noolur. Ben 3 defa kaynana olcam
Tamam bazi kaynanalar hakediyor ama .
Ben napcam birine yaransan öbürüne yaranamzsin. Şimdiden korktum hee
Bende kaynana olacam ama onun gibi olmicam

Canım benim durumum da aynı ben de devlet memuruyum mudurume sordum sadece ücretsiz izin süresince maaş almayacaksin sağlık haklarından yararlanacaksiniz dedi..benim kız eşimin üzerine yazılı. .sen bu durumda çocuk yardımı alamayabilirsin bunu sor bence. .Sağlık özlük haklarında sorun yok. .ben 6 ay ücretsiz izin kullanicam

Hazırını nerden aldın cnm ? Ben de çok istiyorum bundan. Bi benzerini geliyore.com da gördüm ama bu kadar güzel diildi...
ben geliyoreden sipariş verdim siparişim 7 günde ulaştı... hayatımda bu kadar rezil nbir site görmedim. bir çalışanı var bütün telefonlara o çıkıyo bi de ece erken sitesi... kıyamamış eleman almaya sakın ordan alışveriş yapma hatasına düşmeyin derim. şişme balon rezaletttt

Canım çok sağol çocuk yardımı için form doldurdum mart ayında alacaksın dediler personelden zaten nisan da maaş yok canim birde memurlara olan bu son yasadan yaaralanabiliyormuyuz derece konusu cok iyi olurdu benim bebis 31 ocak dogumlu bebislerimiz için her seye deger çalışmayı aklıma bile getirmiyorum pasami uyurken bile özlüyorum canım oğlum benim

Bebegimin kramplari agirlasmaya basladi,dun acile gittik gece 1de..artik daha fazla hissediyor sanirm,bugun de 2kez agir geldi. Of yaa ciddencok zor biseymis,alismism yiyip yatmasina ya bu halleri beni mental olarak cok zorluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…