- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.321
Canım uyardigin için dikkat edicemBacağı yapılan dikkat edin bazen beze gibi toplanıyor yapılan yerde eğer böyle bi sorunla karşılaşırsanız soğuk uygulayın veya alkol o aşı yapılan yere .çok Ağlamış benim ilk kuzum
Öylemi sağolasın canım ona göre randevu alacağım Dr danAlabilirsin canım izin bitince rapor alınır ama raporun bitince 2. Defa rapor alabilmen için göreve baslaman lazım
Evet canım hatta izin bitmeden yani izin süresi içinde bile rapor alabilirsin sonuçta izinde iken insan hasta olabilir ama dedigim gibi heyet raporu olmadığı sürece rapor üstüne rapor alamazsinÖylemi sağolasın canım ona göre randevu alacağım Dr dan
Dr iki defada 10 ar gün veririm demistiEvet canım hatta izin bitmeden yani izin süresi içinde bile rapor alabilirsin sonuçta izinde iken insan hasta olabilir ama dedigim gibi heyet raporu olmadığı sürece rapor üstüne rapor alamazsin
Benim oglanin siyah dik dik kirpi gibiYerim onlarin saclariniiii
ne güzel kaydetmişsin... Favorimsin gelin...
Ay karistirmisimsevdim bu kaydi kocamin anasi
Dah once ad soyad di sonra çirkin kadinin kisaltmasi ç.k diye kaydettim eşim sordu mirin kirin ettim canim kaynanamin kisaltmasi dedim artikben ad soyad ile kaydettim ama buna bayıldıımdeli karı muğlaya gidersem kesin bi çay içicem ben bunla..talibim m kız sana
Dah once ad soyad di sonra çirkin kadinin kisaltmasi ç.k diye kaydettim eşim sordu mirin kirin ettim canim kaynanamin kisaltmasi dedim artikniye ç o zaman dedi. Çakti ama degistir dedi.onu sildim simdi de boyle kaydettim..
Ahh ne güzeel.nası ikna oldu bebeğiniz?Sabrettim inandim vazgecmedim ve basardimemzige alistirdimmmmm
Pembedon5 bekliyorum muglaya
Bende kaynana olacam ama onun gibi olmicamYaa kızlar çok kaynana düşmanlığı yapmayın noolur. Ben 3 defa kaynana olcam
Tamam bazi kaynanalar hakediyor ama .
Ben napcam birine yaransan öbürüne yaranamzsin. Şimdiden korktum hee
Canım benim durumum da aynı ben de devlet memuruyum mudurume sordum sadece ücretsiz izin süresince maaş almayacaksin sağlık haklarından yararlanacaksiniz dedi..benim kız eşimin üzerine yazılı. .sen bu durumda çocuk yardımı alamayabilirsin bunu sor bence. .Sağlık özlük haklarında sorun yok. .ben 6 ay ücretsiz izin kullanicamKızlar benim de iznim 28 martta bitiyor maalesef sonra yıllık izin yazacam çok cabuk bitiyor bu izinler ya bebeklerimiz çok küçük eşim rapor da istemiyor ihtiyacimiz var aslinda ama alması zaten zor bir de değişik şeyler yazıyorlar diye ucretsize geçecem tek maaşla 2 yıl alisacaz kızlar ben bebeğimi üzerime aldım emekli sandığı memurum diye eşim özelde peki ben ücretsize gercince bebek sigortadan yararlanabilecek mi bilen var mi
ahahahhahaha Allah belanı vermesin ahahahhaah ÖLdürcen beni
2.5 yıl sonra...ama bu yaza tatile kesinlikleeeee....ortacaya tayin çıksında
öldrücen beniiieşime anlatıyorum hatta bazen okutuyorum
al senden bi tane daha kaynana düşmanları diyor
dilimin tercümanı diyorum sonra ben
ben geliyoreden sipariş verdim siparişim 7 günde ulaştı... hayatımda bu kadar rezil nbir site görmedim. bir çalışanı var bütün telefonlara o çıkıyo bi de ece erken sitesi... kıyamamış eleman almaya sakın ordan alışveriş yapma hatasına düşmeyin derim. şişme balon rezalettttHazırını nerden aldın cnm ? Ben de çok istiyorum bundan. Bi benzerini geliyore.com da gördüm ama bu kadar güzel diildi...
Canım çok sağol çocuk yardımı için form doldurdum mart ayında alacaksın dediler personelden zaten nisan da maaş yok canim birde memurlara olan bu son yasadan yaaralanabiliyormuyuz derece konusu cok iyi olurdu benim bebis 31 ocak dogumlu bebislerimiz için her seye deger çalışmayı aklıma bile getirmiyorum pasami uyurken bile özlüyorum canım oğlum benimCanım benim durumum da aynı ben de devlet memuruyum mudurume sordum sadece ücretsiz izin süresince maaş almayacaksin sağlık haklarından yararlanacaksiniz dedi..benim kız eşimin üzerine yazılı. .sen bu durumda çocuk yardımı alamayabilirsin bunu sor bence. .Sağlık özlük haklarında sorun yok. .ben 6 ay ücretsiz izin kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?