2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi değer? Geçmiş olsun. Ins çıkmaz diğer testte

Kızlar dünden beri bebeğim uykusunda kusuyor.. Çok canım sıkılıyor bu işe. Ne yapmalıyım sizce engel olabilmek için?
Bebelac in thickener diye bi urunu var keciboynuzu lifi iceriyor. sagilmis sute katip, veya emzirdikten sonra 20-25 cc falan veriliyor. O kusmayi ciddi azaltiyor, fakat cocugun kakasi kaskati, un helvasi gibi oluyo bu sefer. Her ogununde degil ama, kusmasi artik fenalik getirdiginde gunde 1 kere falan veriyorum ben. Kusmayinca azina gelmeyince biraz rahatliyo cocuk.

Seninki de bayya kusuyordu değil mi? Fenalık geldi üst baş değiştirmekten. Oysa 50 günlük, bi hafta öncesine kadar çok az kusuyordu.
Kakasını yapamama riski olursa o da kötü olur. Bilemedim ki şimdi:/

Hemen reflü yatağı al canım 45 derece acı ile yatsın
Beşiğindeki yatAğın altına bir şeyler koyup o açıyı ayarladık ama yine de kusuyor. İreflü yatağı daha mı farklı olur ki

Kusuyo malesef... Cokda yiyor. Basinin altina ince bi yastik koyuyorum yatarken dedigin gibi yatagin altinada egim yaptim biraz is goruyo, bence reflu yatagina gerek yok para vermeye... Allaha sukur kaka yapan bi bebek benimki, o kadar kati bile yapabildi yani. Ama oyle gordukten sonra kakayi, fazla vermiyorum, gunde 1 kez falan

Canım kusma birden arttı ve fışkırarak kusuyorsa bir kan tahlili yaptır ama az kusuyorsa gerek yok tabi. Reflü yatagini iyi ki aldım diyorum çok memnunum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…