2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok şeker dimi :=) evlat başka bir şeymıs gercekten.. ben bır de fecı bebek severım
dilinden anlamaya başladıktan sonra geçen eşim 2. ye pek ara vermeyelım dedı.
-sen yapacaksan neden olmasın? dedim
Ay bide gulmuyolarmi tepki vermeye baslayinca daha bi guzel oldular Bende tam tersi bebek cocuk falan pek duskunlugum yoktur. Bizimki 2dende vazgecip 3 demeye basladi

Ay bide gulmuyolarmi tepki vermeye baslayinca daha bi guzel oldular Bende tam tersi bebek cocuk falan pek duskunlugum yoktur. Bizimki 2dende vazgecip 3 demeye basladi
aynı işte. benımkı de 3 tane olsun dıyor

'' kiloyu fazla takma, nasıl olsa 2. ye fazla ara vermeyecegımız. ondan sonra yaparsın diyet 'dıyor
-hee oldu. dedim bende

aslında bakabılıyorsa insan yapmalı bebiş :=)

allahın izniyle bişi olmaz
Inşallah canım. .Bugün doktorsitesinde bir bebeğin babası soru sormuş 26 haftalık doğmuş bebecik ameliyatlar olmuş 8 aydır yogun bakimdaymis o kadar üzüldüm hem de şükür ettim biz de yok 10 gr aldı yok sarılık. .küçük sorunlara çok takıldıgimizi fark ettim. .

Sistikce siseyim o zaman 100 kilo olayim deseydin ilk dogum yaptigim zaman anestezici baya bi az doz verdigi icin cok asiri hissettim kasilmalari, bir daha asla! Dedim ama, simdi 2 ciksin aradan arayi acarsam bi daha yapmayabilirim diye dusunuyorum. Annemde ben cok yaslanmadan simdi yardim edebikiyoken yap bence diyo. E koca desen simdi desen yapacak buyuk bebek kucuk bebekten biraz daha kolaydir sanirim, kucukken gercekten zormus ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…