- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Canim sende pazartesiye gidicen dimi doktora.bende o gune randevu aldim.insallah keseleri oluşmuştur.Ben keseyi görene kadar inanmiyacam heralde.
ağzına bal hokkasııııı :) canım bi kere değerin yükselmesini bekleyip hayal kırklığı yaşadım ondan korkuyorum yapmaya. ay canım inşallah ya içine doğmustur.
Vallahi banada umut oldu birbirimize moral verelim <3
Kız ben çok temiz kalpliyimdir içimden bir ses sen hamişsin diyor test yap bakıyımmm
merhaba aranıza yeni katıldım :) veeeee bende sizdenim artık
kalbiniz benim için ne diyor zeynep_xx ile aynı gunlerde belli olucak benimkide aranıza yeni katıldım bu arada
Hosgeldin canimmerhaba aranıza yeni katıldım :) veeeee bende sizdenim artık
Ay hadi insallah canim ben hic doktora gitmedigim icin biran once gitmek istiyorum.cunku degerimi bile bilmiyorum.sadece tip merkezinde pozitif sonuc oldugunu ogrendim.pazartesi Allah nasip ederse gidicem.vallaha ben biraz acildimm sanirim haber verme konusunda.Allahim nazarlardan korusun tum bebislerimizi.Bebeğim rabbimin izniyle göreceğiz keselerimizi de kalp atışlarımızıda... 7 mayıs ta gidicem ben, keseyi göremedik stresine sokmak istemiyorum ben kendimi, çok üzülürüm ben biliyoruym çünkü kendimi
İlk kan verdiğim zaman doktor ayın 2. de gel demişti ben 5 gün daha koyucam garanti olsun :))
İnan ki ben de kalp atışlarını duyaana kadar hamileyim diyemiyorum. Rabbim adını anmak istemediğim şeylerle sınamasın bizleriHiçbir akrabamıza söylemedim. Bilen anneler babalar kardeşler biliyor. Nazar değer sende kimseye söyleme az daha bebişlerimiz büyüyene kadar.
pek ümidim yok yook gibi bilmiyorum gücüm yok gibi Çok ümitlenmiştim bu sefersuperisi_33 canımm tövbe de yaaaa, kasıklarında ağrıların varsa gönlünü ferah tut allalhıon izniyle bir şeycik olmaz... İçini rahatlat git beta yaptır. STRES BEBEĞİNE ÇOK ZARARLI HELE Kİ BU HAFTA TOPLA KENDİNİİİ ANNESİİ
pek ümidim yok yook gibi bilmiyorum gücüm yok gibi Çok ümitlenmiştim bu sefer
o zaman dualarınızda yer alayım :)Hoşgeldin bebişimm, durduk yere bir şey dersem yalan olur. O an içimden geçen oluyor, rabbim günah yazmasın.
merhaba aranıza yeni katıldım :) veeeee bende sizdenim artık
kızlarrr sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktım
Bugün ve de yarın kanda baktırabilirim yükseliyor mu düşüyor mu diye Korkuyorum gitmeye cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?