2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben alıştırdım uykuya :) düzenimizi kurduk valla. Direkt yatağına bırakmıyorum. Karnını doyuruyorum, altını açıyorum, sonra yatağımda göğsüme yatırıp ona ninni söylüyorum :) koklayıp opuyorum. Ardından da yanımdaki yatağına yatırıyorum. 5-10 dakika bekliyorum emziği boşa bıraktığında da ben uyuyorum.

Suanda 23:00-23:30 gibi huysuzlanmaya başlıyor. O da uyumak istiyor :) hatta uykusu başına vurdu bile dedirtiyor :) yaklaşık 1 aydır ortam değişmediği surece böyleyiz.

Ben hiç sallamadim. Gaz ve kaka icin günde 4-5 defa özel masaj yapıyorum.
Peki gündüz nasıl uyuyor?bende asıl problem gündüz uykusu

yerim onu ben :KK48: ilgilenmiş işte. hiç tepki de göstermeyebılırdi
:KK200: rem uykusunda da kaydedıyor o gördüklerini :=)
hani şu gözlerin yarı baygın oldugu, azıcık bi ses duysa uyanacagı zaman.
Evet kayıt ediyormuş gece hiç uyandirmiyorum ben zaten hem rem hem derin uykusunu alsın etraftan kızıyorlar gece emzirmiyorum diye hiç takmiyorum sahura mi kalkacak çocuk yaa

Kızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.

Kızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.
Canım benim bebiş de dün hırıltı başladı birazda halsiz keyifsizdi soğuk algınlığı olabilir diye götürdüm Dr. Nezle dedi 3 gun takip dedi ateş öksürük olursa hemen getir olmazsa 3 gun sonra göreyim dedi

Back
X