- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.701
hamileyim
40 defa söylersen olurmuş. Az kaldı pembik. Olasin var galiba kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileyim
Peki gündüz nasıl uyuyor?bende asıl problem gündüz uykusuBen alıştırdım uykuya :) düzenimizi kurduk valla. Direkt yatağına bırakmıyorum. Karnını doyuruyorum, altını açıyorum, sonra yatağımda göğsüme yatırıp ona ninni söylüyorum :) koklayıp opuyorum. Ardından da yanımdaki yatağına yatırıyorum. 5-10 dakika bekliyorum emziği boşa bıraktığında da ben uyuyorum.
Suanda 23:00-23:30 gibi huysuzlanmaya başlıyor. O da uyumak istiyor :) hatta uykusu başına vurdu bile dedirtiyor :) yaklaşık 1 aydır ortam değişmediği surece böyleyiz.
Ben hiç sallamadim. Gaz ve kaka icin günde 4-5 defa özel masaj yapıyorum.
ilgi duyması ne güzel. biz daha çıkarmaya fırsat bulamadık.Sór senin bahsettigin zeka kartları müthiş benim kızın çok hoşuna gitti yazıcıdan çıkardık
Ben yaptım gayet güvenilir bir sorun yasamadimn.11.com dan alışveriş yapan varmı? Bundigo oyun halısı n11 de 95 lira , ebebek te 130 lira.
Çok fark var arada. Ayrıca n11 de bir çok şeyin fiyati çok uygun ama hiç alışveriş yapmadım oradan.
Yapanların yorumları nelerdir?
Ilgi duymak derken bakıp kikir kıkır güldü takip ediyor aguluyor işteilgi duyması ne güzel. biz daha çıkarmaya fırsat bulamadık.
40 defa söylersen olurmuş. Az kaldı pembik. Olasin var galiba kız![]()
yerim onu benIlg
Ilgi duymak derken bakıp kikir kıkır güldü takip ediyor aguluyor işte
Evet kayıt ediyormuş gece hiç uyandirmiyorum ben zaten hem rem hem derin uykusunu alsın etraftan kızıyorlar gece emzirmiyorum diye hiç takmiyorum sahura mi kalkacak çocuk yaayerim onu benilgilenmiş işte. hiç tepki de göstermeyebılırdi
rem uykusunda da kaydedıyor o gördüklerini :=)
hani şu gözlerin yarı baygın oldugu, azıcık bi ses duysa uyanacagı zaman.
ah keşke benımkı de uyanmasa. uyku süt kadar gereklı bebege. sakın uyandırmaEvet kayıt ediyormuş gece hiç uyandirmiyorum ben zaten hem rem hem derin uykusunu alsın etraftan kızıyorlar gece emzirmiyorum diye hiç takmiyorum sahura mi kalkacak çocuk yaa
Canım verir benimki on günlük yazdı kontrollü olarakBende öyle yapmayı düşünüyorum. Dr da ilkini alam sorun çıkarmaza bi 10 gün daha isticeem
Ilk 10 günün bitimi cumartesi ye denk geliyor.sonra pazar var pazartesi yeniden alsam sıkıntı olur mu?Canım verir benimki on günlük yazdı kontrollü olarak
Sonra on gün daha yazacak
Başka da rapor almayıp ücretsiz alıcam
Acikan cocuk zaten uyumaz ki. Millet cok biliyoEvet kayıt ediyormuş gece hiç uyandirmiyorum ben zaten hem rem hem derin uykusunu alsın etraftan kızıyorlar gece emzirmiyorum diye hiç takmiyorum sahura mi kalkacak çocuk yaa
Gaz sorunu bitince uyku kısmen düzene giriyorah keşke benımkı de uyanmasa. uyku süt kadar gereklı bebege. sakın uyandırma
dün azıttı 3-4 kere uyandı.
Adanacayi yasatiyoruz
Canım benim bebiş de dün hırıltı başladı birazda halsiz keyifsizdi soğuk algınlığı olabilir diye götürdüm Dr. Nezle dedi 3 gun takip dedi ateş öksürük olursa hemen getir olmazsa 3 gun sonra göreyim dediKızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.
Canım benim bebiş de dün hırıltı başladı birazda halsiz keyifsizdi soğuk algınlığı olabilir diye götürdüm Dr. Nezle dedi 3 gun takip dedi ateş öksürük olursa hemen getir olmazsa 3 gun sonra göreyim dedi
heyeAdanacayi yasatiyoruz![]()