- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.661
Kızlar yarın iznim bitiyor ..dr dan rapor isteyeceği m 10 gün ..başlama yapmadan rapor götürecem Dr verirse ..inş idare sıkıntı yapmaz..millet heyet raporu alıyor ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın mi ayy benimde az kaldı. Sen ne zaman doğum yapmıştin? Birde nasıl hesapliyoruz ya, doğum yaptığımız tarihten itibaren mi yoksa izne ayrıldığımiz tarihten mi? Çünkü birkaç gün değişiyor da benimKızlar yarın iznim bitiyor ..dr dan rapor isteyeceği m 10 gün ..başlama yapmadan rapor götürecem Dr verirse ..inş idare sıkıntı yapmaz..millet heyet raporu alıyor ya![]()
erken canım.Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz
Ben bazen Beşikte bazen ayakta sallıyorum
Kendi kendine uyumayı öğretmek için çok mu erken sizce
Yatır kaldır diye bi yöntem var onu yapmak istiyorum
Ocağın 11 inde .32 haftalik ken ayrıldım izne..Hastane hesapla di benimkini.doğumdan onca 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ..doğum öncesinde n 9 gün eklendi sanirimYarın mi ayy benimde az kaldı. Sen ne zaman doğum yapmıştin? Birde nasıl hesapliyoruz ya, doğum yaptığımız tarihten itibaren mi yoksa izne ayrıldığımiz tarihten mi? Çünkü birkaç gün değişiyor da benim
Bende aynen bazen besikte bazen ayakta salliyorum. Bence daha erken kendi kendine uyumasi icin. Demin ufaktan bi deneyeyim dedim, gectikk yatak odasina kapadim isigi yatirdim yatagina, yaninda durdum agzina emzik verdim gozler gidiyodu cunku, atti emzigi once, sonra alt dudagi buzdu, kiyamadim aldim kucagima. Salladim...Az evvel bununla ilgili bisey okudum aralik annelerinde sayfa 9185. Bi bak istersen hosuma gitti benim.
![]()
Canıö benim de pazt bittiKızlar yarın iznim bitiyor ..dr dan rapor isteyeceği m 10 gün ..başlama yapmadan rapor götürecem Dr verirse ..inş idare sıkıntı yapmaz..millet heyet raporu alıyor ya![]()
İzne ayrıldığun tarih canımYarın mi ayy benimde az kaldı. Sen ne zaman doğum yapmıştin? Birde nasıl hesapliyoruz ya, doğum yaptığımız tarihten itibaren mi yoksa izne ayrıldığımiz tarihten mi? Çünkü birkaç gün değişiyor da benim
ülen akşam bebeği odasına götürüp yatağına yatırıyorlar..eline bi kendinden büyük uyku arkadaşı..hop ışık loşla..iyi geceler bebem de kapıyı kapa...
yyokkk ülen böle bişiii...biizmle d.. Geçmesinler diziler filmler... He bide anne mis bebe mis...
S... Ordan
Her yanım kusmuk..minnoş konaklı ..
Saçımı hiç demiyorum..donumun dizi 3 metre önde..yemek kokuluyum..gözlerim pörtlemiş..kamburum çıkmış...
Bi uyusa bi uyussaaaaaa de yee deye ayağımıza da alırık kucağada beşiğede aaaaaaa adamın kafasının tasını attırmayın
Kaşım bıyığım bacaklarım tüylenmiş...
Dağılın...
Kızlar yarın iznim bitiyor ..dr dan rapor isteyeceği m 10 gün ..başlama yapmadan rapor götürecem Dr verirse ..inş idare sıkıntı yapmaz..millet heyet raporu alıyor ya![]()
Canimm egzamaymis.surekli nemlendirici krem surdum mustelanin baya gecti az kaldiAnne sütü en iyi krem derler, ben sütümden sürmüştüm
ülen akşam bebeği odasına götürüp yatağına yatırıyorlar..eline bi kendinden büyük uyku arkadaşı..hop ışık loşla..iyi geceler bebem de kapıyı kapa...
yyokkk ülen böle bişiii...biizmle d.. Geçmesinler diziler filmler... He bide anne mis bebe mis...
S... Ordan
Her yanım kusmuk..minnoş konaklı ..
Saçımı hiç demiyorum..donumun dizi 3 metre önde..yemek kokuluyum..gözlerim pörtlemiş..kamburum çıkmış...
Bi uyusa bi uyussaaaaaa de yee deye ayağımıza da alırık kucağada beşiğede aaaaaaa adamın kafasının tasını attırmayın
Kaşım bıyığım bacaklarım tüylenmiş...
Dağılın...
Çok zor çalışan anne olmak25 nisanda ise baslayacam bugün oğlum bana gülücükler sacarken ben oturup ağladim ne zormuş çalisan anne olmak onu sanki herşeyden mahrum edecekmisim gibi hissediyorum![]()
Kiz niye oyle diyon gene memem sisti atesim cikti her yerim agriyo. Gozum basim tutmuyo. herif kalkti gitti ise. Ben bebeyle kaldim doktora nasil gidecem diye dusunuyom. Hayir antibiyotik yazdirmam lazim yoksa gitmeyecememzirmek icin direniyorum gene
butun gece cocugu seyrettim agzina geliyo yedigi hep. Oksuruk kusmuk tikanma. Sanki biz uyuduk
![]()
Konak için muste la nin steaker diye bi kremi var pembis. .benim ikisinde de olmamıştı bu minnak ta kası ve burnunda oldu ne oldunu çözemedim başta ..sonra gece yatarken sürdum kremi ..sabah Bebe şampuan yıla ıslatılmış ılık bezle silip ılık bezle duruldu 3 hiç bişey kalmadı. .önceden diyeyın yolladım ben sana kremde![]()
Bi çok kere ürün aldım...hiç sorun yaşamadım..mağaza yorum ve puanına bak kuzumn.11.com dan alışveriş yapan varmı? Bundigo oyun halısı n11 de 95 lira , ebebek te 130 lira.
Çok fark var arada. Ayrıca n11 de bir çok şeyin fiyati çok uygun ama hiç alışveriş yapmadım oradan.
Yapanların yorumları nelerdir?