2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Okudum güzelmiş :KK200:
Dün o kadar salladım bana mısın demedi
Alışkanlık yaptı heralde sallanmak
Gözünden uyku akıyo inat etti uyumadı
Sonra yenik düştü kaç saat sonra :KK46:
Pes etmemek lazim evet. Bazen benimkide inat ediyo, direniyorum. 2 saat direndigim oluyo. Ama ben kazaniyorum :KK50:

Kızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.
Bizde gecen hafta nezle olduk ates falan cikmayinca goturmedim dr. Burnunu temizleyip damla damlattim bugun dr kontrolumuz vardi hastaligida gecmedi dr muayene etti kulaklarida sorunlu dedi nezleden kulaklara vurmus ates hala yok sukur ama aferin ile antibiyotik verdi kullanmassak olmaz dedi :( cok uzuldum ama olan oldu misagir gelmisti eve hasta ondan gecti bize korunamadik sizde dikkat edin aklinizda olsun

Kızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.
Benim oğlum daoyleydi en son çok ok surdu doktora gittik bronşit duyup bir haafta yatırdılar iyi oldu ama bu gün yine burnu tıkandı sürekli açıyorum odada buhar makinesi de var ama burnu açılmıyor korkuyorum tekrarlardan diye zaten bir sürü antibbiyotk yedi

Hmm erken doğum yaptığından o zaman değil mi?
Ben 37 haftalikken ayrıldım. 29 aralıkta doğum yaptım. O zaman doğum tarihine göre hesaplanıyor 13 hafta ekleyerek yani
32. Hafta raporu aldıktan sonra üzerine 16 hafta ekleyin. Erken dogum yapınca dogum sonrasına ekleniyor. Ondan en pratik 32. Hafta raporundan hesaplamak :)

Back
X