- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.721
bende adanaliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende adanaliyim
Pes etmemek lazim evet. Bazen benimkide inat ediyo, direniyorum. 2 saat direndigim oluyo. Ama ben kazaniyorumOkudum güzelmiş
Dün o kadar salladım bana mısın demedi
Alışkanlık yaptı heralde sallanmak
Gözünden uyku akıyo inat etti uyumadı
Sonra yenik düştü kaç saat sonra![]()
Bilmiyorumherşeeeee bize bakıooo herbişiiiiii herbişiiii....ya atom ne zaman geçecek bu durumun
Memeden dülene kadsr mı acaba
Anammmm ben burayı çok ozledimmmmcimcim16 @sevcan_selis @nehirada @ozoroski @LadyDrn T thebeauty @Prmozge @pitipitikare @chack @amorfati_ @kokos_mba doğurup doğurup kaçtınızz
![]()
40 defa söylersen olurmuş. Az kaldı pembik. Olasin var galiba kız![]()
bu sefer olmadı mı ne
![]()
Bizde gecen hafta nezle olduk ates falan cikmayinca goturmedim dr. Burnunu temizleyip damla damlattim bugun dr kontrolumuz vardi hastaligida gecmedi dr muayene etti kulaklarida sorunlu dedi nezleden kulaklara vurmus ates hala yok sukur ama aferin ile antibiyotik verdi kullanmassak olmaz dediKızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.
dalan roxy bitti, mecbur e bebekten başka marka aldım.
dalandan stok yapmak lazım. e bebekte de satılmıyo nedense. nette 5-6 paet sıparıs vercem
hacı şakir granül matik aldım memnun kalmadım
Benim oğlum daoyleydi en son çok ok surdu doktora gittik bronşit duyup bir haafta yatırdılar iyi oldu ama bu gün yine burnu tıkandı sürekli açıyorum odada buhar makinesi de var ama burnu açılmıyor korkuyorum tekrarlardan diye zaten bir sürü antibbiyotk yediKızlar benim bebiş çok hapşırıyor burnu akıyor. Öksürüyor. Burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor. Burun aspratörüyle çektim ni kaç kere su geldi. Yumuşal smük çekmiştim sabahleyin de.. sizce bu burun Aspiratörü zararlı mı? Nasıl temiLenir bu jurum sümkürmüyor ki temiliyeyim
Bir de bu öksürük ve akontı in ne yapmalıyım.
Toksa bence o yuzden olabilirBenimkini de emerken midesi kalkıyor öğürüyor boğazda mi bişey var acep
Atesini ihmal etme. Burnunu temizle sik sik.Benimde kızım bütün gece oksurdu burnu da foş foş resmen.. usuttu mü acaba?
Ooooo bi hemşerim dahabende adanaliyim![]()
Ateşi yok burnu akiyo ve oksuruyo yarın goturcem sanırım doktoraCanım ateşine bak ihmal etme
32. Hafta raporu aldıktan sonra üzerine 16 hafta ekleyin. Erken dogum yapınca dogum sonrasına ekleniyor. Ondan en pratik 32. Hafta raporundan hesaplamak :)Hmm erken doğum yaptığından o zaman değil mi?
Ben 37 haftalikken ayrıldım. 29 aralıkta doğum yaptım. O zaman doğum tarihine göre hesaplanıyor 13 hafta ekleyerek yani
Kıaz bir seyi 40 kere dersen olurmuş :)hamileyim
İlk çocuk icin 2 ay part time çalışıp full maaş alabilirsin. En azından alıştıra alıştıra geçiş olurCanim benim ödemem çok fazla ücretsiz izin alamam o yüzdenbenden cesaret mi aldin yoğsam kaynanana söylemek için
![]()