- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.201
Pazar gunu mevlüt okunacak sonrada gorumceyi isteyenlere yemege gidilecekmis .. Zaten kaynanayi tehdit etmistim, cocugun mevlitu okunmadan karsi tarafa ziyareye gitmem kocamida gondermem demistim
Ulan ayni gunde gidilir mi be ,kizlari evde kalacak diye korkuyo
Eskiler arastirsmadimdan ve etraflarinda bilen olmadigindan her seye ya bebek huysuz ya kulagi agriyo ya da ac diolarmis,paso salliyolarmis bencekızlar, benımkı bazen memeyı almıyor.
dün almadı mesela. uyurken alıyor . az önce de denedım yırttı kendını
bende hiç stoktan cıkarmadım, actım telden fön sesini beşiğine koydum
bıraz uykulu seklınde agladı uyudu sonra.
sinirlendim yani emzık bıle vermedım. uyanınca bakalım alcak mı. aslında uyurken alıp vermek lazım ama bi deneyeyım bakalım ne olacak. nette arastırdım çoğu bebege 3.4 aylık arası oluyormus enteresan
hayy içine edeyım büyüme atagının
ulen eskıden böyle seyler yoktu.bebegı olanlarda bu tarz seyler görmedım, ya da ara sıra yanlarında oldugum için fark tmedım
bilemıyorum.
Evet oyleydi kiz benim babam hayatta gitmezdi bunlar gidecekler,dedim ya evde kalir diye korkuyolar mi neKiz hani bunlar lafi acmadan gittiydiler
uyandı yıne almadı..Eskiler arastirsmadimdan ve etraflarinda bilen olmadigindan her seye ya bebek huysuz ya kulagi agriyo ya da ac diolarmis,paso salliyolarmis benceBzmki de bikac gundur atakta,yine huzursuz
Evet oyleydi kiz benim babam hayatta gitmezdi bunlar gidecekler,dedim ya evde kalir diye korkuyolar mi ne
uyandı yıne almadı..
göğüs ucu cıkarıcıyı aldım elıme yattım yataga azıcık süt damlattım verdım agzına. tekrarladım bunu bikaç kez
sonra memeyı verdım. bi şekilde emdi.
emmeseydı stoktan vermeyecektım yıne.
emmek zorunda. bu zamana kadar bayıla bayıla emmişti çünkü.
şükür emdi. bu sekılde gıderım bıraz. zaten şunun şurasında 6. aya ne kaldı 3 ay 7 gün falan
uyandı yıne almadı..
göğüs ucu cıkarıcıyı aldım elıme yattım yataga azıcık süt damlattım verdım agzına. tekrarladım bunu bikaç kez
sonra memeyı verdım. bi şekilde emdi.
emmeseydı stoktan vermeyecektım yıne.
emmek zorunda. bu zamana kadar bayıla bayıla emmişti çünkü.
şükür emdi. bu sekılde gıderım bıraz. zaten şunun şurasında 6. aya ne kaldı 3 ay 7 gün falan
eğer öyle yaptıgında biberonu verırsem işimi daha da zorlastırır. biberon acil durumlar içinInsallah uzun uzun emzirriz yaa..Sen simdiden bebegi cezalandiriyon yani heheh
sayıyorum valla. bazen sorun çıkarıyor memede.safak mi sayiyon
Samatemis samatem sadnes ooo ooo am feling koskona baygınayt oooo ahhahahahaBen de muza sürüp sürüp yedim fondüüü gibi oldu yaşason kaloriler yaşasın kilolarımmm
bence onun var ama söylemıyor
Hı...kızlar, benımkı bazen memeyı almıyor.
dün almadı mesela. uyurken alıyor . az önce de denedım yırttı kendını
bende hiç stoktan cıkarmadım, actım telden fön sesini beşiğine koydum
bıraz uykulu seklınde agladı uyudu sonra.
sinirlendim yani emzık bıle vermedım. uyanınca bakalım alcak mı. aslında uyurken alıp vermek lazım ama bi deneyeyım bakalım ne olacak. nette arastırdım çoğu bebege 3.4 aylık arası oluyormus enteresan
hayy içine edeyım büyüme atagının
ulen eskıden böyle seyler yoktu.bebegı olanlarda bu tarz seyler görmedım, ya da ara sıra yanlarında oldugum için fark tmedım
bilemıyorum.
ben gecelerı yatarken emzırıyordum, bugun 2 öğünü o şekilde verdım yıneHı...kucağıma alıhorum kazık gibi kesilip o ezivericiğim kafacığını arkaya artırıyor ...
Emmiyor aç aç işte
Bende vermiyorum ..kalkıp geziyoruz ..yibe almıhor canına tak ediyor onunda benimde yatırarak veriyorum emerken uyuyor ..
Ne bu böyle anlamış değilim
Kıaz stokta 90 cc var yaaa...bi misafir gelir falan elwim ayağım dolaşır bişi olur ellemem onu ...
dinsizin hakkından imansız gelirmişben gecelerı yatarken emzırıyordum, bugun 2 öğünü o şekilde verdım yıne
emmıyor velet. ama bazen cinler tepeme cıkıyor.
bugun ona ne emzik, ne biberon. hiçbişi yok
mecbur emecek . benımde 2 öğün stogum var şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?