2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana hemsire ve ebe hap kullanabilirsin demisti ,emzirmeye zarari olmayanvar diye.cidden varmis yaa aklimyinekaristi oyh oyhhh ahhh ahh

Bana da doktorum bir ilaç önerdi
Emzirirken kullanılıyormuş
Ceraz..... diye başlıyor adı
Ama ben ilaç içmek istemiyorum
Rüyamda hamile gördüm kendimi
Hatta tam Doğuruyodum
Bunu normal doğurcam diyodum
Nasıl taktıysam kafaya artık

Cerazette sanirim,ben de arastrdm bi o vardi .ama saati saatine almak gerekiomus,hemsire hic aksatma saatini bile demisti cunku hafif bi hapmis diger haplara gore.ilac icersek bir ay kadar dikkat etmek lazim bence yine,nolur nolmaz

Bizde yeni aldık henüz eve gelmedi. Bakalım napcak benim prenses duvarda asılı panoları resimleri çok inceliyor :) az az gülmeye başladı artık minnak..

Sevecek bence :) simdi olmasa da bir aya tam farkina varirlad sanirm. Evet ya bnmki de guluyo ,ben de diyodum acaba ben mi yanlis anliyorum sen de diyince tmmdir simdi kesin guluyo benmki de agizlarini tam acinca kedi gibi oluyorlar ya cok sirin bi durum auw diye ses de cikariyo tam gaza gelince haha

Oıo Şets ( kahretsin)...

Sony x peria z5 beğendim...
Acaba alınma ihtimali ne ...
Z2 kaptırdım ...
Efemm bu saate elbet uyanıp tel. Bakmadım..
Kaka temizledim ,mememi kaptırdım..
Sona amannnn
Ben yatıyom be
Zati telefona aklum gitti ..size laf yetiştireöicaaaaammmmm

Haa
Nutellamı yidim ...hemde kaymakla

Bende bilmiyorum kizlar nasil alistirdigimi sadece uyumadan once iyice yoruyorum haa bide artik gunduzleri kendi odasinda yatiyor geceleri sadece yanima aliyorum

Çok haklısın canim hani böyle herkes belli bir adet veriyor ya dağıtıyorlar hani o yuzden sordum buda öyle bisey mi diye ama haklısın benim elimden geldiği kadar çok okiycam allahim insallah kabul eder

Gunaydin kizlar bebeğim 53 gunluk 3 ayin dolmasini bekliyorum sabirsizlikla gazimiz cok fazla ( 3 ayi bitiren anneler sizlerin gecti mi gaziniz merak ediyorum uns daha uzun sürmez

Sezeryan olanlar dikiş izi için krem kullanıyor musunuz
Yada başka bişey
Bu iz geçmez gibi geliyo bana
Contractubex diye bir krem vermişti doktor, ilk günler kullandım ama sonra saldım gitti. Aslında kullanınca işe yarar muhakkak fakat aklıma gelmiyor. Sabah uyanınca elimi yüzümü yıkayıp dişimi fırçalayabilmişsem benden iyisi yok.

Ben de muza sürüp sürüp yedim fondüüü gibi oldu yaşason kaloriler yaşasın kilolarımmm

bende kullandım. hatta bıtırdım hayret
2. alacaktım üşendim kullanmaya

Kızlar ben sezeryan gibi ameliyat olmuştum dikişlerimin izi bir yılda kaybolmuştu. Hiç bişey de sürmemiştim. Endişelenmeyin yapıştırmada iz çok kalmıyor.

Canım hepatit b tükürük yolu ile bulaşır ihtimali düşük ama var. Onun havlusunu bile kullanmayın derim. Bence bu konuda uyarıları uygun üslupla yapın.

Cerazette sanirim,ben de arastrdm bi o vardi .ama saati saatine almak gerekiomus,hemsire hic aksatma saatini bile demisti cunku hafif bi hapmis diger haplara gore.ilac icersek bir ay kadar dikkat etmek lazim bence yine,nolur nolmaz

Evet çok dikkat etmek lazımmış saatine
Ben kendime güvenemedim
saate dikkat edemem diye

Canım benim iz çok ince kaldı yapıştırma zaten dikiş değil ama doktorum contractubex verdi onu kullanıyorum
Biraz pahalı ama 75 liraya aldım

Benim yapıştırma değil dikiş
Bana madecassol verdi doktor
O iyi gelir mi sürmedim çünkü ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…