- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.181
Bana hemsire ve ebe hap kullanabilirsin demisti ,emzirmeye zarari olmayanvar diye.cidden varmis yaa aklimyinekaristioyh oyhhh ahhh ahh
Bana da doktorum bir ilaç önerdi
Emzirirken kullanılıyormuş
Ceraz..... diye başlıyor adı
Ama ben ilaç içmek istemiyorum
Rüyamda hamile gördüm kendimi
Hatta tam Doğuruyodum
Bunu normal doğurcam diyodum
Nasıl taktıysam kafaya artık
Bizde yeni aldık henüz eve gelmedi. Bakalım napcak benim prensesduvarda asılı panoları resimleri çok inceliyor :) az az gülmeye başladı artık minnak..
Varsa süpermiş valla
Ben seviyodum hap içmeyi
Yan etkisi olmamıştı hiç
Bi de foto koy merak ediyorum ssni..sütüm kesilcek senin yüzünden. Pis karı.Eşek
Çok haklısın canim hani böyle herkes belli bir adet veriyor ya dağıtıyorlar hani o yuzden sordum buda öyle bisey mi diye ama haklısın benim elimden geldiği kadar çok okiycam allahim insallah kabul ederAllah saglik versin cnm,insallah bebegin atlatacak bunlari,guclu olacak. Sen kac adet okumacak deme,dualari adetle okumak bence gercekci ve mantikli degil.kalbinden ne zaman gecerse o zaman oku,zaten annesin sen..icinden taa derinden okursun bi kez bile okusan faydasini goreceksin Allah yardimedecek insallah
Çok sağol canim benimAllah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun...
Contractubex diye bir krem vermişti doktor, ilk günler kullandım ama sonra saldım gitti. Aslında kullanınca işe yarar muhakkak fakat aklıma gelmiyor. Sabah uyanınca elimi yüzümü yıkayıp dişimi fırçalayabilmişsem benden iyisi yok.Sezeryan olanlar dikiş izi için krem kullanıyor musunuz
Yada başka bişey
Bu iz geçmez gibi geliyo bana
Canım benim iz çok ince kaldı yapıştırma zaten dikiş değil ama doktorum contractubex verdi onu kullanıyorumSezeryan olanlar dikiş izi için krem kullanıyor musunuz
Yada başka bişey
Bu iz geçmez gibi geliyo bana
Ben de muza sürüp sürüp yedim fondüüü gibi oldu yaşason kaloriler yaşasın kilolarımmmOıo Şets ( kahretsin)...
Sony x peria z5 beğendim...
Acaba alınma ihtimali ne ...
Z2 kaptırdım ...
Efemm bu saate elbet uyanıp tel. Bakmadım..
Kaka temizledim ,mememi kaptırdım..
Sona amannnn
Ben yatıyom be
Zati telefona aklum gitti ..size laf yetiştireöicaaaaammmmm
Haa
Nutellamı yidim ...hemde kaymakla
bence onun var ama söylemıyorPembedon5
Bi yerden alıntı yapacaktım ama bulamadım çok geçmiş...
Ulen pembe başlıycam sana da senin alacağın facebook hesabına da
Al sana al sana al sana
bende kullandım. hatta bıtırdım hayretContractubex diye bir krem vermişti doktor, ilk günler kullandım ama sonra saldım gitti. Aslında kullanınca işe yarar muhakkak fakat aklıma gelmiyor. Sabah uyanınca elimi yüzümü yıkayıp dişimi fırçalayabilmişsem benden iyisi yok.
Canım hepatit b tükürük yolu ile bulaşır ihtimali düşük ama var. Onun havlusunu bile kullanmayın derim. Bence bu konuda uyarıları uygun üslupla yapın.oo bizim çocuk misafirlerin oyuncağı oldu
Heryerinden öpüldü
Balkona gidip sigara içip gelip bebeği öpen mi dersin
leş gibi parfümünü çocuğa sindiren mi dersin ne ararsan var
en çokda kayın babamdan sakınıyorum
hepatit b var öpünce çocuğa geçer mi
yüreğim sıkışıyo valla
maşallah
nasıl başardın bende kendi uyusun istiyorum nasıl alıştırdın
Senin gibi açık sözlü olmayı bi becersem
kaynanam varken çocuğu asla bana vermez
sadece emzir bu acıkmış der
o arada tepemde dikilir
biter bitmez alır çocuğu
Bunu yeri gelince söylemem lazım
Söyleyebilirsem tabi
Cerazette sanirim,ben de arastrdm bi o vardi .ama saati saatine almak gerekiomus,hemsire hic aksatma saatini bile demisti cunku hafif bi hapmis diger haplara gore.ilac icersek bir ay kadar dikkat etmek lazim bence yine,nolur nolmaz
Contractubex diye bir krem vermişti doktor, ilk günler kullandım ama sonra saldım gitti. Aslında kullanınca işe yarar muhakkak fakat aklıma gelmiyor. Sabah uyanınca elimi yüzümü yıkayıp dişimi fırçalayabilmişsem benden iyisi yok.
Canım benim iz çok ince kaldı yapıştırma zaten dikiş değil ama doktorum contractubex verdi onu kullanıyorum
Biraz pahalı ama 75 liraya aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?