- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.281
Benim eşim kadar değildir kesin üstüne tanımam. Oğlumu 2,5 yaşında sütten kestim dokunsalar ağlardı buzluğa süt koysam durdurmaz orada duracagina midesinde dursun diye icirirdi. Hiç besiginde uyumadı oğlum ne zaman yatirsam getir ne olur oraya atma çocuğu üşüyodur orda yalnız yatmasın diye diye çocuğu aramıza alıştırdı. Emzirme dışında pek bir vasfım yoktu aslında onu da yapabilseydi tam olacaktı oğlum ilk anne dedi onu da eşime diyorduSurr,ben boyle yapsam esim kesin dover beni.. Cocuga annem nyin var niye uyumuyon diyom diye azarliyor,kiyamiyor oglunanormalde erkekler oflar kadinlar onlara kizar ama bizde tam tersi yaa
Benim eşim kadar değildir kesin üstüne tanımam. Oğlumu 2,5 yaşında sütten kestim dokunsalar ağlardı buzluğa süt koysam durdurmaz orada duracagina midesinde dursun diye icirirdi. Hiç besiginde uyumadı oğlum ne zaman yatirsam getir ne olur oraya atma çocuğu üşüyodur orda yalnız yatmasın diye diye çocuğu aramıza alıştırdı. Emzirme dışında pek bir vasfım yoktu aslında onu da yapabilseydi tam olacaktı oğlum ilk anne dedi onu da eşime diyorduşimdi yanımda yokta kıza yapamıyor telefondan yetişiyor gene de gerçi
Sadece emerken ağlıyorsa memeyi itiyorsa gazdır canım. Bugün bizimki de gazman gibiydi yaparken bile ağladı ayakta emerse duruyor oturunca basıyor çığlığı. Yalnız oğlum çok şikayetçi rahatsız oluyormuş paşam2 saat önce emzırdım, deneyeyım dedım yırttı kendını yıne
yatırdım yerıne. bakalım bu sekılde ne olacak.
sebebı ya gaz, ya da uyku.
Ne gülüyon kızaaamm
yok, memeyı hiç almıyor. alıp ıttırmıyor yani.Sadece emerken ağlıyorsa memeyi itiyorsa gazdır canım. Bugün bizimki de gazman gibiydi yaparken bile ağladı ayakta emerse duruyor oturunca basıyor çığlığı. Yalnız oğlum çok şikayetçi rahatsız oluyormuş paşam
anne kısmına çok güldümNe gülüyon kızaaamm
Sakinlesince de mi almıyor sagdigin sütü ne ile veriyorsun biberona alışmış olmasınyok, memeyı hiç almıyor. alıp ıttırmıyor yani.
ne oldu anlamıyorum. beslenme saatlerını uzatmaya karar verdım. bakalım sonuc alabılcekmiyim.
bak sen paşaya
Dilci olucam bi de hiçbişey anlamadım
Bende seviniyorum ilk anne dedi diye meğer babasına diyormuş. Sen işe git babam kalsın diyordu konuşmaya başladığında zalımın oğluanne kısmına çok güldüm
Lana dey rey- sometimeenigma mı bu
almıyor.Sakinlesince de mi almıyor sagdigin sütü ne ile veriyorsun biberona alışmış olmasın
Sanmam..ablam finalde dershaneciydi dusun esek gibi calisiyordu..oglen orda sagip eve getiriyordu..emzirme biberon 8 ay emdi esek sipasualmıyor.
sanmam.
bıberonu gunde 1 kere verıyorum. alısmıs olabilir mi 1 kere içtiğinde sence?
valla şimdiden yoruldum. bugunü hep aglamakla gecırdı meme yuzundenSanmam..ablam finalde dershaneciydi dusun esek gibi calisiyordu..oglen orda sagip eve getiriyordu..emzirme biberon 8 ay emdi esek sipasugun 1 defa biberon veriyorum oda gece 90 cc uyumadan once ..bazen 20-30 cc oglen ama biberonla uyumaya alisti iciyo kucagimda sallaniyor yanimda 1 saat kadar yatiydior cunku gaz sikistrinca uyaniyor pispisliyorum..dalinca yatagina
Huysuzdur...sende cok pis yorgun ve gergin olmalısınvalla şimdiden yoruldum. bugunü hep aglamakla gecırdı meme yuzunden
Günde bir kereyle alismaz canım. Arada olabiliyor çok stres yapma o da bebeğe geçer. Oğlum ayakta emerdi sadece zorla emzirirdim sonra zor kestim sıpayıalmıyor.
sanmam.
bıberonu gunde 1 kere verıyorum. alısmıs olabilir mi 1 kere içtiğinde sence?
Huysuzdur...sende cok pis yorgun ve gergin olmalısın
İstersen kaynanana söylenelim birlikte açılırsın hı ne dersin sör
inşallah bbi kaç güne düzelirGünde bir kereyle alismaz canım. Arada olabiliyor çok stres yapma o da bebeğe geçer. Oğlum ayakta emerdi sadece zorla emzirirdim sonra zor kestim sıpayı
Bugün benimki de tilki uykusuna yattı 3 kere besigine koyuyorum ben odaya gidip oturduğum anda başlıyor aglamaya şimdide ağzı ayrık uyuyor hasbam sanki kendi yorulduvalla şimdiden yoruldum. bugunü hep aglamakla gecırdı meme yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?