- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.301
Meme başına biraz dut şurubu sür ben öyle yaptım aldı benim de başıma geldi o kadarcik dut şurubu zararı olmaz zaten pamukçuk olan bebeklere veriyorlaryok, memeyı hiç almıyor. alıp ıttırmıyor yani.
ne oldu anlamıyorum. beslenme saatlerını uzatmaya karar verdım. bakalım sonuc alabılcekmiyim.
bak sen paşaya
erken degıl mı ?Hepimizde ayni sorun bence dis hazırlık evresi...
Kafanıza takmayın
yok ben yorgun degılım aslında, beynım yorgun
sinir oldum bu duruma bir de.
kız, kadının bir şeyi yok ki olsa söylenelim
bir seyı yokken söylenmek de olmaz sonra misli misli cıkarır allah bır sekılde
agzı ayrık uyuyorsa derın uykuda demektırBugün benimki de tilki uykusuna yattı 3 kere besigine koyuyorum ben odaya gidip oturduğum anda başlıyor aglamaya şimdide ağzı ayrık uyuyor hasbam sanki kendi yoruldu
Valla 1 hafta sona daktıra gidicez .. Sorucam..eli yumruk agzinda ama hepte degil..emzik veriom meme veriom dis kasigici verom aaa aaa almig...illa yumruk ve isareparmagi bugun sulanma vardi...bu aylarda baslarmis yani normal ama eminde degilimerken degıl mı ?
memeyı agzına sokuyorum o paralıyor kendınıMeme başına biraz dut şurubu sür ben öyle yaptım aldı benim de başıma geldi o kadarcik dut şurubu zararı olmaz zaten pamukçuk olan bebeklere veriyorlar
Hahaha dur benimkine gülelim biraz eşim yokya oğlum sıkılıyor diye onlara gönderdik 10 gün kaldı önceki gün getirdi kayınpeder bende çocuğun valizini bosaltmadim hemen. Dün kayınpeder geri döndü bende evi toparliyorum valizi bosaltayim dedim ne göreyim 2 sütyen1 atlet 1 külotHuysuzdur...sende cok pis yorgun ve gergin olmalısın
İstersen kaynanana söylenelim birlikte açılırsın hı ne dersin sör
benımkı de öyle. yarın doktora gıdıcez.Valla 1 hafta sona daktıra gidicez .. Sorucam..eli yumruk agzinda ama hepte degil..emzik veriom meme veriom dis kasigici verom aaa aaa almig...illa yumruk ve isareparmagi bugun sulanma vardi...bu aylarda baslarmis yani normal ama eminde degilim
Ya benimkininde tukurugu çok arttı ağzından akiyo uyurken hatta dış cikarmaya mi hazirlaniyo diyodum bende ama erken yaValla 1 hafta sona daktıra gidicez .. Sorucam..eli yumruk agzinda ama hepte degil..emzik veriom meme veriom dis kasigici verom aaa aaa almig...illa yumruk ve isareparmagi bugun sulanma vardi...bu aylarda baslarmis yani normal ama eminde degilim
Hahaha dur benimkine gülelim biraz eşim yokya oğlum sıkılıyor diye onlara gönderdik 10 gün kaldı önceki gün getirdi kayınpeder bende çocuğun valizini bosaltmadim hemen. Dün kayınpeder geri döndü bende evi toparliyorum valizi bosaltayim dedim ne göreyim 2 sütyen1 atlet 1 külotbu nasıl bir yanlışlıktır anlayan beri gelsin
Tüm gazı doldurdu içine sıpa gaz çıkarması da bir değişik tek el yukarda genleşirken pııırttagzı ayrık uyuyorsa derın uykuda demektır
Tükürük akmaya başladıysa başlamış demektir hazırlayın önlüklerierken degıl mı ?
tükürük pek yok :)) ellerını cok emıyor amaTükürük akmaya başladıysa başlamış demektir hazırlayın önlükleri
Tükürük yoksa başlamamıştır bir nevi kendini rahatlatma şekli parmak emme. Emme refleksiyle doguyorlar zaten yüzüne değen herşeyi emmek istiyorlar. Bir de birtek tat alma yoluyla tanıdıkları için elini tanımaya çalışıyordur pek akıl sır ermiyor bebelere herşey olabilir ama sıkıntı edecek birşey yok emer yanitükürük pek yok :)) ellerını cok emıyor ama
Ay bizde tükürük var, köpüklü tükürük vaaar, salya var. Ne başladı şimdi bizde?Tükürük akmaya başladıysa başlamış demektir hazırlayın önlükleri
Ben bugün müslüm gürses söyledim bakti bakti suratima alt dudağı büzdü bi basladi aglamayaBen de hollandaca ninniler dinletiyom videolu,ayrica izletmeye calisiyorum. Ama bayilmiyo yaniben kendim de askiimmbaksana bana sarkisini soyluyom surekli,onu biliyo
Benim eşim kadar değildir kesin üstüne tanımam. Oğlumu 2,5 yaşında sütten kestim dokunsalar ağlardı buzluğa süt koysam durdurmaz orada duracagina midesinde dursun diye icirirdi. Hiç besiginde uyumadı oğlum ne zaman yatirsam getir ne olur oraya atma çocuğu üşüyodur orda yalnız yatmasın diye diye çocuğu aramıza alıştırdı. Emzirme dışında pek bir vasfım yoktu aslında onu da yapabilseydi tam olacaktı oğlum ilk anne dedi onu da eşime diyorduşimdi yanımda yokta kıza yapamıyor telefondan yetişiyor gene de gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?