2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vıy mıy pıy kıy
İnsanın kafasını ütülüyor..
Kontrole gidince doktor kilosuna boyuna bakar dimi ,kulağınada bakar aylık yaa..ay dolunca gidiceksiniz dimi hı dimi...
İşi gücü güya sorarak akıl dağıtmak...

Annemin babaannesi bebeklerin çok küçükken burunlarına ufak ufak masaj yaparak burunlarına şekil berilebileceğini söylermiş
Benimde kv bana sürekli burnu sık burnu şekilli olsun diyordu bende doktora gittiğimde sordum ben böyle yapıyorum diye bana doktor çok kızmıştı

Hahaaa bunların hepsi aynı üretimden çıkmış sanırsam aşağı yukarı aynı şeyler

Aynen. Hic ayirt etmem. Babam gecen gun doktora gittigimde ben yokken emzigin ucunu bala surup cocuga vermis mesela. Kiyameti kopardim. Sanki cocuk emzigi almiyor babamin muhabbetlerini babam oldugunu belirtmeden yazsam kaynana zannedersin inan
Ayy canim dikkat et, babani kesin bi dille uyar 1 yason altindaki bebeklere bal verilmesi yasak. Ani bebek olumune neden oluyormus Allah korusun. Icindeki bi madde toksik oluyormus onlar icin.

Bizimki yatak Odamıza izinsiz dalar
Emzirirken tepemde beni izler
Hatta çocuk uyuyosa ayağına dokunur
Uyuma uyan diye bağırır
Bitincede kucağımdan alır gider içeri

Merhaba hanımlar nasılsınız bi konuda yardiminiza ihtiycm var oğlumun burnu sürekli tıkalı ses çıkarıyor aspiratorle çekiyrm ama hiç bitmiyor aynı durumda olup da bana önerisi olan olursa çok sevinirm

Canım bizim de bi ara öyleydi
Doktor hafif üşütmüş olabilir demişti
Bi süre sonra geçti ben bişey yapmadım
Sadece ara ara Aspiratör ile çekiyordum

Eşim sağolsun beni kırmaz
Onun benden isteği annesine laf etmemem
Bende bişey demiyorum o yüzden
Çünkü bi kere büyük kavga ettik kaynana ile ama dedim az kaldı gene patlayacam anana hevesi geçmediyse bi daha doğursun
Oda torunuymuş ne yapsınmış sevmesin miymiş miş miş de mış mış
Neyse
Su neden vermiyorsun canım
Ben her gün değilde arada bir çay kaşığı veriyorum hazır su
Yanlış mı yapıyorum ki

Ayy canim dikkat et, babani kesin bi dille uyar 1 yason altindaki bebeklere bal verilmesi yasak. Ani bebek olumune neden oluyormus Allah korusun. Icindeki bi madde toksik oluyormus onlar icin.
Hadi ya... Ben zaten hicbisey verme taraftari degilim. Hatta kimyonlu su veriyorum cok arada cok gazli velet cunku. Ona bile uzule uzule... Zinco bile vermek istemiyorum aslinda ama mecburiyetten veriyodum soyledigin cok iyi oldu, laf dinlemez babama anlatmaya calisirim. Gerci bi daha ona cocuk birakmam cok delirtiyo gene beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…